זה לא ממנו,זה מבדיקה קצרה בגוגל@elchonon חשבתי שאנחנו חברים
אחחח שופטים,פרק יד.. הספר האהוב עלילוּלֵא חֲרַשְׁתֶּם בְּעֶגְלָתִי לֹא מְצָאתֶם חִידָתִי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא ממנו,זה מבדיקה קצרה בגוגל@elchonon חשבתי שאנחנו חברים
אחחח שופטים,פרק יד.. הספר האהוב עלילוּלֵא חֲרַשְׁתֶּם בְּעֶגְלָתִי לֹא מְצָאתֶם חִידָתִי
אם פחמימות זה דבר רע אז אני פושעת:sarcastic:"פחמימות הן הסיבה לכל הדברים הרעים בעולם"
זה לא ממנו,זה מבדיקה קצרה בגוגל
אחחח שופטים,פרק יד.. הספר האהוב עלי
זה מאלחנן,הוא גילה הכל. תריבולא חשבתי שזה ממנו, עכשיו סתם הרסת את כל הדרמת תפקידים 🤬
זה מאלחנן,הוא גילה הכל. תריבו
הוא הכריח אותי לספר לו את הפיתרון.לא חשבתי שזה ממנו, עכשיו סתם הרסת את כל הדרמת תפקידים 🤬
הוא הכריח אותי לספר לו את הפיתרון.
הוא אמר שהוא יפגע במשפחה שלי.
זה סתם בגלל שזה הרבה יותר יפה לך.כן כן, תירוצים. מעניין שקמתי עם שיער קצוץ
תשמע למתאמן הממוצע באמת אין כל כך מה לעשות סינגלים עד שלשות"מיתוס"(יותר צורת חשיבה) היא שאם לא אעבוד במשקל מקסימלי כל אימון,בחיים לא אתחזק או אגדל.
התאוששות,פיק או שינוי טווחי חזרה נשמע כמו דבר מונפץ לאדם הממוצע.
כנל לגבי עבודה בסינגלים עד שלשות "אתה לא תבנה שריר ככה"
תשמע למתאמן הממוצע באמת אין כל כך מה לעשות סינגלים עד שלשות
׳איך הגעת לזה ממה שאמרתי?׳ קרא שוב. אמרתי שלמתאמן הממוצע אין מה לעשות סינגלים עד שלשות.איך הגעת לזה ממה שאמרתי? אם אעשה 3x3 לא אקבל גירוי לשריר? 5x3?8x3?
אתה תבנה שריר בטווח חזרות נמוך
׳איך הגעת לזה ממה שאמרתי?׳ קרא שוב. אמרתי שלמתאמן הממוצע אין מה לעשות סינגלים עד שלשות.
שבט"גבינה צהובה ממכרת כמו אלכוהול או סיגריות".
עוד מתחרה למקום הראשון במיתוסים הכי הזויים 🤦♂️אין צורך לשמור את האוויר בדדליפט עד סוף התנועה כי המטבוליזם שומר על הכיווץ
לא שאי פעם ניסיתי, אבל זכור לי שיש איזושהי עדות מחקרית שאימון עם חסימת זרימת דם הוא יעיל במידה מסויימת.היה כאן פעם משתמש די פעיל שהאמין שצריך להתאמן עם חוסם עורקים ולשתות שייק חלבון בשלוקים קטנים, רק אומר.
לא שאי פעם ניסיתי, אבל זכור לי שיש איזושהי עדות מחקרית שאימון עם חסימת זרימת דם הוא יעיל במידה מסויימת.