עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה בטוח שלא מדובר על חוסם ורידים?היה כאן פעם משתמש די פעיל שהאמין שצריך להתאמן עם חוסם עורקים ולשתות שייק חלבון בשלוקים קטנים, רק אומר.
נשמע הגיוני דווקא עורק כי ככה כל הדם תקוע בשריריםאתה בטוח שלא מדובר על חוסם ורידים?
עורק מעביר דם מהלב לגוף.נשמע הגיוני דווקא עורק כי ככה כל הדם תקוע בשרירים
נשמע הגיוני דווקא עורק כי ככה כל הדם תקוע בשרירים
"תקוע בשרירים" = לא יכול להוליך חמצן.... (ובאיזשהו שלב יאדים, יסגיל, יכחיל, ישחיר, וינמק.)
חחחח אני לא מאמינה שאתם אשכרה דנים בזה ושוקלים אם זה הגיוני או לא.
אולי פשוט תחסמו את אבי העורקים וככה כל הדם יישאר בגפיים. יותר פשוט, לא? XD
רגע. וזה שאסור לשתות בזמן אכילה? גם מיתוס? אני תוך כדי ארוחה שותה 2 ליטר:Confused:
כשלגודל שלך את צריכה בסביבות 2.5-3. בשילוב עם כמות החלבון האסטרונומית שאת אוכלת מדובר בעבודה רבה לכליות.
תהיי בריאה...שתייה רבה תוך כדי אכילה מדללת את מיצי הקיבה וכך האוכל לא מתעכל כמו שצריך. אוכל שלא מתעכל כמו שצריך הוא ממש כמו רעל לגוף.
שתיה מרובה עם חלבון מן החי לא מומלץ, כי זה מדלל מיצי קיבה.רגע. וזה שאסור לשתות בזמן אכילה? גם מיתוס? אני תוך כדי ארוחה שותה 2 ליטר:Confused:
לא להגזים, יהיה קשה לקבל הרעלה ממים. וזה גם לא קשור לשתיה בזמן האוכל.ועוד משהו, שתיית מים מרובה מדיי (בייחוד מים מינרליים שדלים בנתרן) יכולה להוביל לרעלת. אז תיזהרי עם זה כי הבנתי שאת שותה 5-6 ליטר ביום, כשלגודל שלך את צריכה בסביבות 2.5-3. בשילוב עם כמות החלבון האסטרונומית שאת אוכלת מדובר בעבודה רבה לכליות. שכרגע ב"ה הן במצב תקין, אני מקווה, אבל עדיין לא אומר שזה הדבר הכי מומלץ לעשות.
שום דבר מוגזם הוא לא בריא - וזה לא מיתוס
גם אתה רק תהיה לי בריא..כי זה מדלל מיצי קיבה
תהיי בריאה.
אין לי מה להגיד חוץ מזה
שתיה מרובה עם חלבון מן החי לא מומלץ, כי זה מדלל מיצי קיבה.
לא להגזים, יהיה קשה לקבל הרעלה ממים. וזה גם לא קשור לשתיה בזמן האוכל.
החוקרים כבר מזמן גילו שאין שום קשר בין שתיית מים למיצי קיבה,כי הקיבה יודעת לשמור על רמות ph קבועות,ופשוט תפריש עוד חומצה כששותים הרבה מיםחוקרים שמגלים שיש רק אמת בדרך שלו ובדברים שהוא כתב.
ולי אישית יש הערכה רבה כלפיו 😃
החוקרים כבר מזמן גילו שאין שום קשר בין שתיית מים למיצי קיבה,כי הקיבה יודעת לשמור על רמות ph קבועות,ופשוט תפריש עוד חומצה כששותים הרבה מים
זה כבר עניין של בריאות.
על פי רפואת הרמב"ם לא בריא להרבות בשתייה תוך כדי האכילה, אלא צריך לשתות עד חצי שעה לפני האוכל ולפחות שעתיים לאחר ארוחה כברה (אלא אם כן את צמאה כמובן. אלה לא חוקי ברזל.)
שתייה רבה תוך כדי אכילה מדללת את מיצי הקיבה וכך האוכל לא מתעכל כמו שצריך. אוכל שלא מתעכל כמו שצריך הוא ממש כמו רעל לגוף.
ועוד משהו, שתיית מים מרובה מדיי (בייחוד מים מינרליים שדלים בנתרן) יכולה להוביל לרעלת. אז תיזהרי עם זה כי הבנתי שאת שותה 5-6 ליטר ביום, כשלגודל שלך את צריכה בסביבות 2.5-3. בשילוב עם כמות החלבון האסטרונומית שאת אוכלת מדובר בעבודה רבה לכליות. שכרגע ב"ה הן במצב תקין, אני מקווה, אבל עדיין לא אומר שזה הדבר הכי מומלץ לעשות.
שום דבר מוגזם הוא לא בריא - וזה לא מיתוס.
והחוקרים מזמן מטפלים בחומציות יתר עם דיכוי חומציות שלא פותר שום דבר מלבד הסימפטום לאותו רגע. אבל לא מביא לך בן אדם נורמלי.החוקרים כבר מזמן גילו שאין שום קשר בין שתיית מים למיצי קיבה,כי הקיבה יודעת לשמור על רמות ph קבועות,ופשוט תפריש עוד חומצה כששותים הרבה מים