עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני באמת לא יודעת. אבל עונש מוות למי שמפיץ את השטויות האלו. אני לגמרי הייתי בדיכאון.בחייעוד מיתוס של איזה מישהו קשיש ששמעתי בחדכ לפני כמה שנים שהוא לא אוכל אחרי 8 בערב כי זה משמין או משהו כזה.
בחיי מאיפה מביאים את השטויות האלו? כאילו מישהו קם בבוקר ואומר לעצמו איזה דבר מטומטם ומשם זה מתגלגל?
את חייבת ללכת לאיש מקצוע יקירתיאני באמת לא יודעת. אבל עונש מוות למי שמפיץ את השטויות האלו. אני לגמרי הייתי בדיכאון.בחיי
הייתי אוכלת משהו קטן כל שלוש שעות שרק גרם לי להיות רעבה ולחשוב על אוכל כל הזמן.
הייתי מורעבת בכל זמן אפשרי. אשכרה סמרטוט. הייתי בטוחה שאצטרך לבלות ככה את שארית חיי.
היי,אני לגמרי לא נמצאת במקום הזה.את חייבת ללכת לאיש מקצוע יקירתי
היי,אני לגמרי לא נמצאת במקום הזה.
מאז חקרתי,שאלתי,השכלתי. אפילו חפרתי להרבה אנשים כאן. המערכת יחסים שלי עם אוכל מעולה,תודה על הדאגה:wub:
זה בטוח יהיה באמצע ביס:lol:זה כמו בסרטים....שיש מפגן אומץ ואז אני אצעק לך ''פחמימה!'' ואת תרוצי בבהלה 👏
זה בטוח יהיה באמצע ביס:lol:
לצערי נפלתי. ירדתי בערך 16 קילו תוך פחות משלושה חודשים. אירובי אינטנסיבי ומינימום אכילה. חולשה,עייפות,סחרחורות,עצבים...מה לא.אבל האמת ברצינות אני חושב שהסביבה הזו (הפורום הזה) בריא לך, הרבה אנשים בריאים וחזקים עם ידע. מאשר לקרוא כתבות בשקל מפוצצות במיתוסים ותגובות בפורומים של אנורקסיות, מצער שיש בנות שנופלות למלכודת הזו.
איך אמא מרוקאית קיבלה אותך לעזאזל..אולי הייתי מאושפזת במחלקה להפרעות אכילה עכשיו
איך אמא מרוקאית קיבלה אותך לעזאזל..
אמרת לה "לא!" על הבצקים?
יותר לכיוון מימונהאוכל מרוקאי? אתה מתכוון דג שוחה בשמן?
"דדליפט עובד על רוחב של הגב ועושה גם מותן רחבה, אם אתה רוצה עובי בגב תעשה הרבה חתירה"
"לאכול יותר ארוחות מאיץ את החילוף חומרים" (מלאכול 2-3 ארוחות ביום)
"אסור לנעול מרפקים/ברכיים, זה מעמיס על המפרקים"
יש לך דוגמאות?בדרכ האנשים הקטנים (לא חברי נבחרות וכו' ),'אוכלים' אותה בשימועים/משפטים של הוועדות האלה
ליווי של עו''ד כבר מוריד לך לפחות חצי מהעונש (במיוחד אם אתה אולימפי)
עצוב אבל זאת המציאות
ולצערי הייתי שם
עד כמה שידוע לי לא,דין מריחואנה כדין טרן (לפחות בארץ)הרי יש סטנדרטים של WADA שעל חומר X אתה מקבל עונש Y.
יש מיתוס שאפשר להחליף בין המגדרים על ידי בחירה בכל רגעיש מיתוס שאומר שיש יותר משני מגדרים