מיתוסים הזויים ששמעתם בחדר כושר

עוד מיתוס של איזה מישהו קשיש ששמעתי בחדכ לפני כמה שנים שהוא לא אוכל אחרי 8 בערב כי זה משמין או משהו כזה.

בחיי מאיפה מביאים את השטויות האלו? כאילו מישהו קם בבוקר ואומר לעצמו איזה דבר מטומטם ומשם זה מתגלגל?
אני באמת לא יודעת. אבל עונש מוות למי שמפיץ את השטויות האלו. אני לגמרי הייתי בדיכאון.בחיי
הייתי אוכלת משהו קטן כל שלוש שעות שרק גרם לי להיות רעבה ולחשוב על אוכל כל הזמן.
הייתי מורעבת בכל זמן אפשרי. אשכרה סמרטוט. הייתי בטוחה שאצטרך לבלות ככה את שארית חיי.

אני באמת לא יודעת. אבל עונש מוות למי שמפיץ את השטויות האלו. אני לגמרי הייתי בדיכאון.בחיי
הייתי אוכלת משהו קטן כל שלוש שעות שרק גרם לי להיות רעבה ולחשוב על אוכל כל הזמן.
הייתי מורעבת בכל זמן אפשרי. אשכרה סמרטוט. הייתי בטוחה שאצטרך לבלות ככה את שארית חיי.
את חייבת ללכת לאיש מקצוע יקירתי
אני זוכר שבגיל ההתבגרות היה מיתוס שאם אתה מביא ביד אז כל החלבון שיש בגוף ייצא ואתה לא תגדל

את חייבת ללכת לאיש מקצוע יקירתי
היי,אני לגמרי לא נמצאת במקום הזה.
מאז חקרתי,שאלתי,השכלתי. אפילו חפרתי להרבה אנשים כאן. המערכת יחסים שלי עם אוכל מעולה,תודה על הדאגה:wub:

היי,אני לגמרי לא נמצאת במקום הזה.
מאז חקרתי,שאלתי,השכלתי. אפילו חפרתי להרבה אנשים כאן. המערכת יחסים שלי עם אוכל מעולה,תודה על הדאגה:wub:

זה כמו בסרטים....שיש מפגן אומץ ואז אני אצעק לך ''פחמימה!'' ואת תרוצי בבהלה 👏

זה בטוח יהיה באמצע ביס:lol:

אבל האמת ברצינות אני חושב שהסביבה הזו (הפורום הזה) בריא לך, הרבה אנשים בריאים וחזקים עם ידע. מאשר לקרוא כתבות בשקל מפוצצות במיתוסים ותגובות בפורומים של אנורקסיות, מצער שיש בנות שנופלות למלכודת הזו.

אבל האמת ברצינות אני חושב שהסביבה הזו (הפורום הזה) בריא לך, הרבה אנשים בריאים וחזקים עם ידע. מאשר לקרוא כתבות בשקל מפוצצות במיתוסים ותגובות בפורומים של אנורקסיות, מצער שיש בנות שנופלות למלכודת הזו.
לצערי נפלתי. ירדתי בערך 16 קילו תוך פחות משלושה חודשים. אירובי אינטנסיבי ומינימום אכילה. חולשה,עייפות,סחרחורות,עצבים...מה לא.
הייתה תקופה שגם נורא הצטערתי שהתחלתי את התהליך. אבל שמחה שלמדתי מאז ואני משתדלת להתנהג לגוף כמו שמגיע לו. גם מבחינת תזונה ולאחרונה גם מבחינת אימונים. זה נורא קלישאתי להגיד אבל אני באמת שמחה שהגעתי לפורום הזה,אולי הייתי מאושפזת במחלקה להפרעות אכילה עכשיוo_O

איך אמא מרוקאית קיבלה אותך לעזאזל..
אמרת לה "לא!" על הבצקים?

אוכל מרוקאי? אתה מתכוון דג שוחה בשמן?
די בטוחה שהיא הוציאה אותי מהירושה שאמרתי לה שאפסיק לאכול מהאוכל שלה כי אני לא מודעת למה היא שמה וכמה ואיך.

"דדליפט עובד על רוחב של הגב ועושה גם מותן רחבה, אם אתה רוצה עובי בגב תעשה הרבה חתירה"

"לאכול יותר ארוחות מאיץ את החילוף חומרים" (מלאכול 2-3 ארוחות ביום)

"אסור לנעול מרפקים/ברכיים, זה מעמיס על המפרקים"

ועכשיו למיתוסים באתי חם:

- גיינר עושה אותך עקר (חבורת ילדים שהתווכחו ביניהם למה גיינר זה מסוכן וזו הייתה המסקנה)

- ''לגוף אין מושג כמה משקל אתה מרים'' אני מכבד את הטענה הזו עד גבול מסוים אבל יש אנשים שמגזימים בטירוף. בא לי שינחת עליהם מוט של 200 קילו ולראות איך לגוף שלהם אין מושג כמה משקל יש עליו.

- מאמן מסביר למישהי איך מבצעים תרגיל מסוים (עם 3 קילו) ואומר לה שאם היא רוצה להחזיר פלטה מסוימת למקום שתבקש מאיזה גבר במכון אחרת יהיו לה בעיות במחזור.

- ''צריך לנוח גג דקה בין הסטים'' אני: למה? הוא : ''כי באת לעבוד, זה חדר כושר''

- מאמן במכון מדגים לבחורה איך עושים לחיצת כתפיים עם דאמבלים והוא גרם לדאמבלים להתנגש בטופ התנועה ולעשות קליק כזה שגרם לי להסתובב הוא מסתכל עליה ואומר ''תמיד את רוצה חזק לעשות את הקליק, זה אומר שהחזרה הושלמה ואז מורידים''

- בחור מסוים מתווכח איתי שהוא יותר חזק ממני פיזית, עניתי לו ''אבל אני באופן כללי מרים יותר בחדר כושר'' והוא ענה ''אחי כוח של חדר כושר זה לא הכוח של המציאות'' הייתי בהלם.
"דדליפט עובד על רוחב של הגב ועושה גם מותן רחבה, אם אתה רוצה עובי בגב תעשה הרבה חתירה"

"לאכול יותר ארוחות מאיץ את החילוף חומרים" (מלאכול 2-3 ארוחות ביום)

"אסור לנעול מרפקים/ברכיים, זה מעמיס על המפרקים"

איזה OG

היה מיתוס שאתה חייב לשתות את החלבון עם סוכר ענבים כדי שהספיגה תהיה הכי מהירה בארץ, כאילו שאם אתה לא "מספיג" מספיק מהר אתה לא תגדל או משהו 🤣

בדרכ האנשים הקטנים (לא חברי נבחרות וכו' ),'אוכלים' אותה בשימועים/משפטים של הוועדות האלה
ליווי של עו''ד כבר מוריד לך לפחות חצי מהעונש (במיוחד אם אתה אולימפי)
עצוב אבל זאת המציאות
ולצערי הייתי שם
יש לך דוגמאות?
הרי יש סטנדרטים של WADA שעל חומר X אתה מקבל עונש Y.

הרי יש סטנדרטים של WADA שעל חומר X אתה מקבל עונש Y.
עד כמה שידוע לי לא,דין מריחואנה כדין טרן (לפחות בארץ)

אבל אני חושב שזה יותר תלוי במדינה עצמה וברמת הספורטאי (אולימפי או לא )
יש רשימה של חומרים (ענקית יש לציין!),באם ספורטאי נתפס אז זה מתחיל בשימוע ואז לגזר דין עם הרכב של משפטנים,עו''דים ורופא שמתמחה בנושאים האלה.
עד 2016 העונש היה שנתיים הרחקה מכל פעילות,זה עלה ל-4 שנים.
אתן לך דוגמאות אמיתיות לנושא של 'חומר-עונש':
1)ספורטאי (מקצועי) שלקח ריטלין במרשם ונוצר בלבול עם הקבוצה ונתפס בבדיקה-חצי שנת הרחקה מפעילות
2)ספורטאי (חובבן) שהתעלם מבדיקה -שנתיים הרחקה מכל פעילות
3)ספורטאי (מקצועי) שלקח תרופת מרשם אבל נתפס בטורניר בינלאומי -שנתיים הרחקה

המשותף לכולם זה שכל המקרים זה ספורטאים ישראליים

המסקנה היא שעדיף שתהיה קבוצה מאחורייך (ליווי משפטי ורפואי) ובטורנירים בינלאומיים 'להיזהר' יותר (החמרה רצינית)
ואם כבר נתפסת,אז שיהיה תרופה 'במרשם' ;)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית