הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מיתוסים הזויים ששמעתם בחדר כושר

והחוקרים מזמן מטפלים בחומציות יתר עם דיכוי חומציות שלא פותר שום דבר מלבד הסימפטום לאותו רגע. אבל לא מביא לך בן אדם נורמלי.

כזה!

אבל אין לי כוח להיכנס לזה.

וגם כזה.
ישלי 2 עבודות להגיש, ורק שעה אחת לעבודת עליהן.
סומבאדי קיל מי.

אנעארף...?
מחר יוציאו מחקר חדש חח...
בעוד אנחנו דנים האם כדאי או לא לשתות 2 ליטר מים בארוחה, יש אנשים שמתכננים לקשור לעצמם את הגפיים בחסם עורקים עד כיחלון.
והחוקרים מזמן מטפלים בחומציות יתר עם דיכוי חומציות שלא פותר שום דבר מלבד הסימפטום לאותו רגע. אבל לא מביא לך בן אדם נורמלי.
דילול ודיכוי חומצות זה פשוט פיזיקה פשוטה.

אבל אין לי כוח להיכנס לזה.

האמת ששותה כבר תקופה ככה ורק מרגישה טוב יותר מאז. והאמת שכנל לגבי הצריכה הגבוהה של החלבון.
וברור ששום דבר מוגזם הוא לא בריא. אבל מה זה אומר מוגזם מידי? אולי בשבילך לשתות 6-7 ליטר זה מוגזם. בשבילי זה סבבה לגמרי. כל עוד אין פה פגיעה וסכנה של בריאות. זה פשוט עיניין יחסי.....
דא הראתי לאמא שלי סרטון שלי מרימה משקולות והיא בתגובה -
״מה זה,את רוצה להיראות כמו הגברים המנופחים במכון?״
הזקנות המרוקאיות האלה......🤦‍♂️
(נ.ב אין על אמא שלי ועל האוכל שלה)

האמת ששותה כבר תקופה ככה ורק מרגישה טוב יותר מאז. והאמת שכנל לגבי הצריכה הגבוהה של החלבון.
וברור ששום דבר מוגזם הוא לא בריא. אבל מה זה אומר מוגזם מידי? אולי בשבילך לשתות 6-7 ליטר זה מוגזם. בשבילי זה סבבה לגמרי. כל עוד אין פה פגיעה וסכנה של בריאות. זה פשוט עיניין יחסי.....
האמת שאני שם לב שחלבון מצמיא.
ככל שאני אוכל יותר חלבון, אני שותה יותר מים.
יכול להיות שזה הסיבה שאת שותה כל כך הרבה.

החוקרים כבר מזמן גילו שאין שום קשר בין שתיית מים למיצי קיבה,כי הקיבה יודעת לשמור על רמות ph קבועות,ופשוט תפריש עוד חומצה כששותים הרבה מים
הם יכולים להפריע בעיקר לשלב הקיבה בעיכול, כי נוזלים מתרוקנים מהר יותר מהקיבה, ויכולים לשלוח איתם אוכל שעדיין לא התעכל כמו שצריך, מה שיגרום לנפיחות וכאבים.

לא מומלץ לשתות יותר מדי בזמן האכילה
@frozen תחזור בך.

האמת שאני שם לב שחלבון מצמיא.
ככל שאני אוכל יותר חלבון, אני שותה יותר מים.
יכול להיות שזה הסיבה שאת שותה כל כך הרבה.

אבל זה מקרה אישי,אני סוגר 200 גרם חלבון ביום ולא צמא במיוחד.
יכול להיות שהבחורה פשוט אוהבת לשתות מים,תחביב מוזר.

אבל זה מקרה אישי,אני סוגר 200 גרם חלבון ביום ולא צמא במיוחד.
יכול להיות שהבחורה פשוט אוהבת לשתות מים,תחביב מוזר.
סוגרת 160.... שזה בערך 3.5 כפול כל קילו
אבל האמת...כן. ממש אוהבת לשתות מים משום מה

אוקי רגע וחפרתי. ומה לגבי זה שבנות הרבה יותר

סוגרת 160.... שזה בערך 3.5 כפול כל קילו
אבל האמת...כן. ממש אוהבת לשתות מים משום מה

עברתי תקופה של שנתיים ככה עד שהבנתי שלא משתלם כלכלית.
עדיין,את אוהבת מים,זה בסדר.

עברתי תקופה של שנתיים ככה עד שהבנתי שלא משתלם כלכלית.
עדיין,את אוהבת מים,זה בסדר.
אמת שקשה. במיוחד שגרים לבד:Confused:
אבל מעדיפה לשלם יותר מאשר להיות רעבה פי 2 ולחשוב כל היום על אוכל כשאני אוכלת פחמימות:blush:

אבל זה לא נכון
אין שום בעיה לשלב מים עם הארוחה בכל כמות שתבחר, אתה מפיץ מיתוס שמת כבר
Aanmelden bij Facebook | Facebook

תקרא את התגובות של רוני חסון בוגרת תואר שני במדעי התזונה ועידן הולנדר בוגר תואר ראשון במדעי התזונה

אם אתה שומר את הלחם במקפיא ומחמם אותו בטוסטר הוא משמין פחות מלחם טרי... עוד שטות מבית היוצר של תכניות "בריאות" ברוסיה שסבתא שלי אוהבת לראות ואז לספר לי איזה מאכלים אפשר לאכול כי הם כלל לא משמינים.

אם אתה שומר את הלחם במקפיא ומחמם אותו בטוסטר הוא משמין פחות מלחם טרי
אה זה מובן, הקלוריות שם נשרפות בטוסטר, אם אוכלים לחם שרוף אז הוא מרזה אפילו. כנ"ל סטייקים רייר לעומת וול דאן 😁
עוד שטות מבית היוצר של תכניות "בריאות" ברוסיה
מאלישבה?

אה זה מובן, הקלוריות שם נשרפות בטוסטר, אם אוכלים לחם שרוף אז הוא מרזה אפילו. כנ"ל סטייקים רייר לעומת וול דאן 😁

מאלישבה?
חחח כןן! אני לא מבין את זה, אם אני לא טועה יש לה דוקטורט ברפואה והיא לא אמורה לומר דברים כאלה. כנראה שהיא יודעת מה הקהל רוצה ופשוט מספקת את זה + סבתא שלי בטח לפעמים מסלפת חלק מהדברים. אבל עדיין זה הזוי.

חחח כןן! אני לא מבין את זה, אם אני לא טועה יש לה דוקטורט ברפואה והיא לא אמורה לומר דברים כאלה. כנראה שהיא יודעת מה הקהל רוצה ופשוט מספקת את זה + סבתא שלי בטח לפעמים מסלפת חלק מהדברים. אבל עדיין זה הזוי.
היא מצחיקה אבל לא ציפיתי לדברים כאלה ממנה, יכול להיות שבאמת סבתא הבינה אותה לא הכי נכון? לא בטוח איך אפשר להבין את זה אחרת חח

היא מצחיקה אבל לא ציפיתי לדברים כאלה ממנה, יכול להיות שבאמת סבתא הבינה אותה לא הכי נכון? לא בטוח איך אפשר להבין את זה אחרת חח
אני בטוח שסבתא שלי מסלפת חלק מהדברים אבל יוצא לי לצפות כמה דקות מדי פעם והם משתמשים בטרמינולגיה לא נכונה כמו "אוכל משמין" ואוכל "לא משמין", המלצות על דיאטות תפוחים וכו', יום אחד מוצרי חלב זה רעל ויום אחרי מוצרי חלב הם מעולים ולא משמינים. יום אחד חובה לאכול בשר יום אחרי בשר זה לא בריא ועוד..
בטח יש עוד תכניות כאלו חוץ ממאלישבה. אין לי מושג מאיפה הגיעה הקטע עם הטוסטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית