הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון כללי ושיתוף

• פותח/ת השרשור renne
  • פורסם בתאריך

renne

משתמש פעיל
662
524
נק' מוניטין:
1,069
662
524
1)הסטרואיד האהוב עליכם?
מסטרון, בולדנון בבדיקה, רוב הסיכויים שיקח את הכתר

2)השריר הכי יפה לדעתכם?
האמות.אהבת חיי.נראה תמיד השריר הכי מפלצתי

3)השריר הכי מפותח אצלכם?
אצלי שריר החזה. הוא גם השריר שאני הכי נהנה לעבוד עליו

נערך לאחרונה:
מסטרון החומר הכי טוב שניסיתי ללא ספק נותן אנרגיה ודרייב באימון פצצה ומחטב מצויין

הסטרואיד הכי אנדרייטד שיש .
אין לי מספיק מילים לתאר כמה אני אוהב את החומר הזה.
אני אישית לא חווה ממנו שום תופעת לוואי אז בכלל אני מאוהב (טרן ודקה זה השטן בעיניי)
הדבר היחידי שאני יכול להגיד זה למה לעזאזל אין מאסטרון אנטט בארץ?
אני שונא חומרים קצרים .

שימוש אחרון היה לפני יותר משנה.
ההתקדמות בכוח הייתה פשוט לינארית,הרגשתי כמו מתאמן מתחיל עם הפלטות
מאז לא השתמשתי באוראלים כי אני מקבל יותר תועלת עם פחות נזק מזריקות.
אני נותן מינון כפול בתור קיקסטארט בשבוע הראשון ובשבוע השני כבר מרגיש את הטסט חזק.
בקיצור זה החליף לי את האוראלים

אבל..
אם אחזור להשתמש בכדורים זה יהיה רק סופרדרול או וינסטרול תלוי ביעד

מה עם דיבול? למה שללת אותו אישית?
ואגב מכיר חברה בשם ג'נסיס?

הסטרואיד הכי אנדרייטד שיש .
אין לי מספיק מילים לתאר כמה אני אוהב את החומר הזה.
אני אישית לא חווה ממנו שום תופעת לוואי אז בכלל אני מאוהב (טרן ודקה זה השטן בעיניי)
הדבר היחידי שאני יכול להגיד זה למה לעזאזל אין מאסטרון אנטט בארץ?
אני שונא חומרים קצרים .

לי הוא מוציא פצעים עקב היותו dht אבל הסטרואיד היחיד שאני מוכן לקבל פצעים בשבילו זה מסטרון!
אהבה ממבט ראשון, אין לי בעיה לרוץ כל סייקל רק טסט ומסטרון

אז למה אתה מחפש להתעסק עם דיבול ? 🙁
סטרואיד מיושן עלוב שרץ רק אצל דילרים שרוצים לדחוף למתחילים בסיירלים ראשונים .. סטרואיד שלא שווה כבר כלום .
נגמרו ימיו .
וגם סידרו אותו קצת ותקנו אותו היום הוא טורינבול .

לא רואה סיבה להשתמש במשהו שפחות או יותר רעיל באותה מידה כמו סופרדרול,יתן פחות כוח וימלא אותי בנוזלים

סופרדרול יותר טוב למסה מדיבול? מעלה יותר כוח?
אגב סופרדרול זה dht, פחות רלוונטי לי
אז למה אתה מחפש להתעסק עם דיבול ? 🙁
סטרואיד מיושן עלוב שרץ רק אצל דילרים שרוצים לדחוף למתחילים בסיירלים ראשונים .. סטרואיד שלא שווה כבר כלום .
נגמרו ימיו .
וגם סידרו אותו קצת ותקנו אותו היום הוא טורינבול .

כי אני עדיין לא יכול לקחת מינון גבוה מספיק של מסטרון, המקסימום שאני עוד יכול לסבול זה 200 מג בשבוע, יותר מזה התופעות לוואי מחריפות ואקנה מתחיל לצוץ אלא אם יש חוסם אנדרוגן כלשהו

עומד לסיים שבוע שישי של ליגנדרול 5 ed.
הביצים קצת התכווצו, החשק המיני ירד מעט בשלושה שבועות הראשונים אבל חזר רעב. יש עליה במשקלים, יש מסה אש, יש הרגשה טובה.

עוד שבועיים אני מסיים, לא בא לי.
איך חוזרים להתאמן אחרי זה? איך מתמודדים עם ירידה בכוח, מה שגם אני לא מרגיש שמיציתי את המסה עד תומה, יש לי עוד כמה קילו לעלות על עצמי ובטח כשהנוזלים ירדו אני אתבאס עוד יותר.

@shaharlevi כל מה שאמרת זה נכון .. אבל על זה חושבים לפני שנכנסים לא לקראת הסוף ..
הכי הרבה שאתה יכול לעשות בשביל לעצור את הבאסה זה חהשיג לפני הסיום כלומיד (איקקלומין) ולהיות מוכן איתו לקחת יום אחריי הסיום חצאיי כדורים כל יום .

@shaharlevi כל מה שאמרת זה נכון .. אבל על זה חושבים לפני שנכנסים לא לקראת הסוף ..
הכי הרבה שאתה יכול לעשות בשביל לעצור את הבאסה זה חהשיג לפני הסיום כלומיד (איקקלומין) ולהיות מוכן איתו לקחת יום אחריי הסיום חצאיי כדורים כל יום .

Ovaclomid ליתר דיוק, 90 אחוז ממה שיש כרגע בחוץ זה
כמעט ואין את המקורי מהבית מרקחת
אגב אני חייב להעלות נקודה סופר חשובה לחדשים שבתחום
אין כזה דבר חברה טובה ug!
יש כמה אתם קרובים לצלחת ועכשיו אסביר מדוע ואפתח את זה פה על השולחן
יש חומר גלם שמגיע לדילרים
והדילרים הם אלו שמשתמשים בחומר גלם ומכינים, שמים בתוך ויאל עם מדבקה שמדפיסים עם שם של החברה שהמציאו והנה לנו חברות שצצות כמו פטריות
אז למה מי שקרוב לצלחת מקבל את הכי טוב?
מהסיבה הפשוטה שבויאלים שהוא מקבל הדילרים שמים מקסימום חומר פעיל לעומת חבר'ה זרים ששם חלק מהדילרים, אני מדגיש חלק! ולא כולם!
מרשים לעצמם לדלל את החומר אז להבא תדעו כלל ברזל
לא חשוב מהי חברת ug שאתם משתמשים חשוב כמה הדילר שלכם אמין!!!! זה טיפ הכי חשוב אם החלטתם לוותר על הבריאות ולגעת בחומרים, בהצלחה:))

Ovaclomid ליתר דיוק, 90 אחוז ממה שיש כרגע בחוץ זה
כמעט ואין את המקורי מהבית מרקחת
אגב אני חייב להעלות נקודה סופר חשובה לחדשים שבתחום
אין כזה דבר חברה טובה ug!
יש כמה אתם קרובים לצלחת ועכשיו אסביר מדוע ואפתח את זה פה על השולחן
יש חומר גלם שמגיע לדילרים
והדילרים הם אלו שמשתמשים בחומר גלם ומכינים, שמים בתוך ויאל עם מדבקה שמדפיסים עם שם של החברה שהמציאו והנה לנו חברות שצצות כמו פטריות
אז למה מי שקרוב לצלחת מקבל את הכי טוב?
מהסיבה הפשוטה שבויאלים שהוא מקבל הדילרים שמים מקסימום חומר פעיל לעומת חבר'ה זרים ששם חלק מהדילרים, אני מדגיש חלק! ולא כולם!
מרשים לעצמם לדלל את החומר אז להבא תדעו כלל ברזל
לא חשוב מהי חברת ug שאתם משתמשים חשוב כמה הדילר שלכם אמין!!!! זה טיפ הכי חשוב אם החלטתם לוותר על הבריאות ולגעת בחומרים, בהצלחה:))
זוהי בהחלט ההחלטה שבגללה אני לא רוצה להתחיל עם חומרים.
חודש +הייתי עם הדבר האמיתי ואין לזה תחליף.
כי בסופו של דבר אנחנו משחקים בגוף אז עוד להוסיף לזה חומרים לא ״סטרילים״ במקרה הטוב.
צודק בהחלט

זוהי בהחלט ההחלטה שבגללה אני לא רוצה להתחיל עם חומרים.
חודש +הייתי עם הדבר האמיתי ואין לזה תחליף.
כי בסופו של דבר אנחנו משחקים בגוף אז עוד להוסיף לזה חומרים לא ״סטרילים״ במקרה הטוב.
צודק בהחלט

מזה הדבר האמיתי ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית