עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסטרון החומר הכי טוב שניסיתי ללא ספק נותן אנרגיה ודרייב באימון פצצה ומחטב מצויין
יש מעבדה חדשה שרוצה להתחיל לעבוד על זההדבר היחידי שאני יכול להגיד זה למה לעזאזל אין מאסטרון אנטט בארץ?
שימוש אחרון היה לפני יותר משנה.
ההתקדמות בכוח הייתה פשוט לינארית,הרגשתי כמו מתאמן מתחיל עם הפלטות
מאז לא השתמשתי באוראלים כי אני מקבל יותר תועלת עם פחות נזק מזריקות.
אני נותן מינון כפול בתור קיקסטארט בשבוע הראשון ובשבוע השני כבר מרגיש את הטסט חזק.
בקיצור זה החליף לי את האוראלים
אבל..
אם אחזור להשתמש בכדורים זה יהיה רק סופרדרול או וינסטרול תלוי ביעד
לא רואה סיבה להשתמש במשהו שפחות או יותר רעיל באותה מידה כמו סופרדרול,יתן פחות כוח וימלא אותי בנוזליםמה עם דיבול? למה שללת אותו אישית?
לאואגב מכיר חברה בשם ג'נסיס?
הסטרואיד הכי אנדרייטד שיש .
אין לי מספיק מילים לתאר כמה אני אוהב את החומר הזה.
אני אישית לא חווה ממנו שום תופעת לוואי אז בכלל אני מאוהב (טרן ודקה זה השטן בעיניי)
הדבר היחידי שאני יכול להגיד זה למה לעזאזל אין מאסטרון אנטט בארץ?
אני שונא חומרים קצרים .
לא רואה סיבה להשתמש במשהו שפחות או יותר רעיל באותה מידה כמו סופרדרול,יתן פחות כוח וימלא אותי בנוזלים
אז למה אתה מחפש להתעסק עם דיבול ? 🙁
סטרואיד מיושן עלוב שרץ רק אצל דילרים שרוצים לדחוף למתחילים בסיירלים ראשונים .. סטרואיד שלא שווה כבר כלום .
נגמרו ימיו .
וגם סידרו אותו קצת ותקנו אותו היום הוא טורינבול .
זה הדבר הכי טוב שקייםסופרדרול יותר טוב למסה מדיבול? מעלה יותר כוח
זה הדבר הכי טוב שקיים
כנראהעד שתנסה טרן
@shaharlevi כל מה שאמרת זה נכון .. אבל על זה חושבים לפני שנכנסים לא לקראת הסוף ..
הכי הרבה שאתה יכול לעשות בשביל לעצור את הבאסה זה חהשיג לפני הסיום כלומיד (איקקלומין) ולהיות מוכן איתו לקחת יום אחריי הסיום חצאיי כדורים כל יום .
זוהי בהחלט ההחלטה שבגללה אני לא רוצה להתחיל עם חומרים.Ovaclomid ליתר דיוק, 90 אחוז ממה שיש כרגע בחוץ זה
כמעט ואין את המקורי מהבית מרקחת
אגב אני חייב להעלות נקודה סופר חשובה לחדשים שבתחום
אין כזה דבר חברה טובה ug!
יש כמה אתם קרובים לצלחת ועכשיו אסביר מדוע ואפתח את זה פה על השולחן
יש חומר גלם שמגיע לדילרים
והדילרים הם אלו שמשתמשים בחומר גלם ומכינים, שמים בתוך ויאל עם מדבקה שמדפיסים עם שם של החברה שהמציאו והנה לנו חברות שצצות כמו פטריות
אז למה מי שקרוב לצלחת מקבל את הכי טוב?
מהסיבה הפשוטה שבויאלים שהוא מקבל הדילרים שמים מקסימום חומר פעיל לעומת חבר'ה זרים ששם חלק מהדילרים, אני מדגיש חלק! ולא כולם!
מרשים לעצמם לדלל את החומר אז להבא תדעו כלל ברזל
לא חשוב מהי חברת ug שאתם משתמשים חשוב כמה הדילר שלכם אמין!!!! זה טיפ הכי חשוב אם החלטתם לוותר על הבריאות ולגעת בחומרים, בהצלחה:))
זוהי בהחלט ההחלטה שבגללה אני לא רוצה להתחיל עם חומרים.
חודש +הייתי עם הדבר האמיתי ואין לזה תחליף.
כי בסופו של דבר אנחנו משחקים בגוף אז עוד להוסיף לזה חומרים לא ״סטרילים״ במקרה הטוב.
צודק בהחלט
Trt טסטווירון דיפו של באייר
לדעתירפואי זה אוברייטד בעיניי.
״הרע במיעוטו״ זה נקרא