הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
כוח רצון זו היכולת לבחור בין הרצונות שלך בהווה לבין הרצונות שלך בעתיד- דאלה מאסה!

כוח רצון זו היכולת לבחור בין הרצונות שלך בהווה לבין הרצונות שלך בעתיד- דאלה מאסה!

לפעמים הראש הסתכל למעלה, כדאי להימנע מזה.
ואתה מוריד את המוט בלי לכופף הרבה את הברכיים, ממליץ לך לנסות לכופף את הברכיים בירידה כמו שכופפת בעליה.

• פותח/ת השרשור
לפעמים הראש הסתכל למעלה, כדאי להימנע מזה.
ואתה מוריד את המוט בלי לכופף הרבה את הברכיים, ממליץ לך לנסות לכופף את הברכיים בירידה כמו שכופפת בעליה.
ברוב החזרות לא הרמתי
דדליפט הבא לא יעלה בכלל
בערב אעלה סקוואט ואתייג אותכם

תודה על העזרה @elchonon @kotzer

הסקאווט- מה דעתכם? לי הרגיש ונראה בסדר

@kotzer @elchonon
@Deidara
בנוסף, אני קורא המון על תוכניות מאסה שונות, בגלל ההרגשה שחסר לי עומס בתרגילים ואני לא מאמץ את עצמי מספיק

תוכנית אימונים - Hypertrophy Specific Training - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף
כמו זו

GVT - תוכנית נפח גרמנית - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף
וזו

מה דעתכם?
או שפשוט אוסיף לכל שריר תרגיל פשוט אחד(לגב ,לרגליים שני תרגילים שאחד מהם על התאומים וליד אחורית)

• פותח/ת השרשור
לחיצת חזה משקל : 87.5 קילו 3X5 ,כשל בחחזרה האחרונה בסט השני והשלישי

לחיצת חזה בשיפוע עליון - 72.5 קילו 2X5 ,ללא כשל

האמר 42.5 כל צד 3x10 ,כשל בחזרה השמינית בסט האחרון

מקבילים עם משקל 22 קילו 10x2 - כשל בחזרה השישית בשני הסטים, כנראה בגלל ההעלאה בתרגילים הקודמים, בכל מקרה הוספתי סט של 5 להשלמה

פרפר 3x6 30 הוספתי לתוכנית. יכול להרים יותר

יד אחורית 2X6 - 35 ללא כשל
פראס 32.5 3X6 עם כשל בחזרה האחרונה בסט האחרון והלפני אחרון

הרחקת כתפיים 2x6 8 קילו כל יד

אני לא אעלה יותר משקלים עד שאגיע לחוסר כשל בכל התרגילים שיש בהם.

הסבר? מה זה קריסת עקב?
הייתי מחליף לנעליים שטוחות כדי שלא יהיה קריסה.
הקריסה זה סוג של העקבים מתרוממים טיפה מהריצפה.
הברכיים קורסות טיפה קלפי פנים, צריך לפתוח אותם בכוח.

חוץ ממה שנאמר אין לי מה להוסיף.
לגבי העקב, אתה צריך לדאוג שהעקב נשאר יציב ומקובע, ואתה תמיד מפעיל לחץ על הרצפה מהעקב, הבוהן, והזרת של הרגל, זה ייתן לך בסיס יציב מאוד

• פותח/ת השרשור
Eli1729 עדכן/ה את הלוג ״כוח רצון זו היכולת לבחור בין הרצונות שלך בהווה לבין הרצונות שלך בעתיד- דאלה מאסה!״:

עדכון לוג: 26/06/19

עדכון
עשיתי אימון עם פחות שני התרגילים של היד הקדמית מחוסר זמן, אבל מבסוט על עצמי שהספקתי להכניס את האימון היום ולא לפספס אימון השבוע (מה שחשבתי שיררה בתחילת השבוע)
סרטונים של דדליפט וסקאווט כרגיל נוספו, השתדלתי מאוד הפעם להתרכז בעקבים ובברכיים בסקאווט ופחות בגב אחרי הדיון הקודם שהיה לנו
בדדליפט- אין צורך להעיר את הצוואר והראש שעולים למעלה- אני על זה ובסוף אזכור את זה גם תוך כדי התרגיל
על כל השאר- תעירו ותאירו באהבה:-)

B
סקוואט 92.5 קילו 3X5 ,בלי כשל
הזמנתי נעל מתאימה כמו שאלחנן המליץ, תגיע בראשון

דדליפט 92.5 3x5 בלי כשל

מתח 27.5 3x6 ללא כשל

חתירה 70 קילו 3X6 ללא כשל

האמת לגמרי מבסוט על עצמי, לא נרדמתי בלילה (4.5 שעות שינה) ואני אחרי יום לימוד ארוך+7 מנות אספרסו, חשבתי שיהיה אימון צולע אבל התעלתי על זה

מתח

סקאווט

דד

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
Eli1729 עדכן/ה את הלוג ״כוח רצון זו היכולת לבחור בין הרצונות שלך בהווה לבין הרצונות שלך בעתיד- דאלה מאסה!״:

עדכון לוג: 30/06/19

לצערי פספסתי אימון- פעמיים ראשונה בשלושה חודשים האחרונים-אילוצי לוז של בחינות

למזלי- הצלחתי להכניס אתמול אימון ב22:00 בלילה

לצערי2- באתי לאימון כנראה ביותר מדי אמוק בגלל החוסר אימון והרמתי משקלים גבוהים בהתחלה עם כנראה פחות דגש על טכניקה- בדחיקת חזה קיבלתי מין כאב חזק בכתף שהבהיל אותי (זה בנוסף לכאב במפרק שהיה לי בתקופת מאסה הקודמת, נעלם ועכשיו חזר-כנראה בגלל המשקלים או טכניקה)
מה שמאוד הלחיץ אותי וישר הפסקתי לנסות להרים משקל
אני ישן בין 6-7 שעות בלילה וצמוד לתפריט- חוץ מפה ושם זליגות (בורקס ו2 כפיות עוגה בשבת,חטיף ניצר וואלי)
לכן אני חושב שזה פשוט קשור או לשינה או לראבק שבאתי אליו באימון
מלבד זה,התחייבתי לעצמי ללכת לפיזוטרפיסט טוב אז אם יש למישהו המלצה למישהו מומלץ בתחום
אשמח

הא כן,וקניתי נעליים- @elchonon

ועכשיו- למשקלים

חזה 33.75 בלי כשל
חזה עליון 26.25 כשל באחרון
בהאמר לא הצלחתי להגיע למספר חזרות השלם,מניח שבגלל ההעמסה בהתחלה

קרא את שאר עדכון הלוג...

תשתדל להשאיר את הצוואר באותו קו של עמוד השדרה, סתם יכול להתפס לך הצוואר מזה וזה לא כיף.

• פותח/ת השרשור
תשתדל להשאיר את הצוואר באותו קו של עמוד השדרה, סתם יכול להתפס לך הצוואר מזה וזה לא כיף.
יודע,עובד על זה, לפעמיים קשה לי ליישם את כל הדגשים במקביל אבל אני מכיר בעובדה ומרגיש כבר את הצוואר אחרי
@Nir Kriger יכוללהמליץ לך על פזיותרפיסט טוב.
איזה אזור אתה?
ראשון לציון+עפולה
אחד מהם יהיה טוב

• פותח/ת השרשור
כן,אהיה איתך בקשר בהמשך
מרגיש שעומדת להיות לי תקיעה במשקלים, במצב כזה אני אמור להעלות קל בתפריט ולצאת למאזן חיובי יותר או שמשחק עם האוכל הוא רק לפי הממוצע השבועי?
עדכון של האימון היום:
הגעתי פעם ראשונה לכשל בסקאווט, מעכשיו תמיד יהיה מישהו שישמור עליי בסט האחרון ולכן יהיה לי מעט קשה יותר לצלם
אני מקווה שלא אתקע במשקלים בחודש הקרוב ואצליח לשמור על עלייה

בקשר לדדליפט- העלתי למשקל שציינתי למטה והיה לי קשה להרים את המוט,הוא סוג של כמעט החליק לי מהיידים-שונא להתאמן עם כפפות
לשנות אחיזה ליד בחוץ יד בפנים?
תנו לי בראש על הטכניקה, גם אם זה נראה שאני לא מיישם,אני קורא גם ברגע שאתם כותבים וגם דקה לפני שאני עושה את התרגיל
לפעמיים אני פשוט שוכח תוך כדי ביצוע בגלל הריכוז במשקל ובכל שאר הדגשים(כמו הקטע עם הראש בדדליפט)

B
סקוואט 97 קילו 3X5 ,כשל בחזרה האחרונה בסט האחרון(העליה הייתה בשתי אימונים,פספסתי עדכון אחד)
הנעל אחלה אגב.

דדליפט 95 3x5 סט אחרון עשיתי שלוש חזרות במקום 5,הרגשתי מותש

מתח 28.75 3x6 ללא כשל,אימון הבא אני מקווה להגיע ל30 עם כשל בחזרה האחרונה-אמן

חתירה 70 קילו 3X6 ללא כשל
מחר אעלה סרטונים,אני גמור

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 01/07/19

סרטוני טכניקה-

*הערה: אני אחפש השבוע מאמן טוב שיעבור איתי על כל התוכנית ויתן לי דגשים לטכניקה בכל התרגילים עם המוט החופשי(חזה דד וסקאווט) אם יש לכם המלצה למישהו מקצועי פלוס פלוס אשמח.

קרא את שאר עדכון הלוג...
תוסף מרענן לתפריט
8 עוגיות חלבון

ערכים לעוגיה:
38.5 גר חלבון

330 קלוריות

12 גר שומן.

קבצים מצורפים

• 828F53E0-E941-44F4-BE3A-BB45A529B1B8.jpeg
    828F53E0-E941-44F4-BE3A-BB45A529B1B8.jpeg
    KB 175.8 · צפיות: 82
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 11/07/19

נעדרתי קצת- תקופת מבחנים
אבל רק מהפורום(:

לחיצת חזה 85 3X5 כשל בחזרה אחרונה
חזה עליו 70 2X5 כשל שתי חזרות אחרונות
האמר 90.5 3X10
מקבילים 20 2X10
פרפר בקרוס אובר 12.5 בכל יד
פולי ליד אחורית חזה 31.25 2X6
פראס 20 3X6 (לא מבין למה אני לא מצליח להתקדם פה)
הרחקת כתפיים 10 כל יד 2X6

B

סקאווט 98.25! בלי כשל- שבוע הבא בע"ה עולה ל 100(ואני שוקל 60)
דד ליפט לצערי הפסקתי, יותר מדי זמן שאני סוחב את הכאב בגב אחרי כל אימון,לכן לא אחזור עד שאפגוש מאמן שישפר אותי
בנתיים החלפתי בלחיצת רגליים במכונה- 200 3X6
מתח 30 3X6
חתירה- עברתי למוט האוליפמי- 66 3X6
כפיפת מרפקים(יד קדמית) עם מוט אוליפמי- 35 3X6
כפיפת מרפקים משקולות חופשיות 14 2X10

בטן מתקדם יפה עם התרגיל של הגלגל, התחלתי לעשות בעמידה

מבחינת משקל גוף ותזונה- אני עכשיו 60.3
עולה כל שבוע בין 50 ל 200 גרם משקל גוף שזה בדיוק מה שהגדרתי לעצמי כדי שהמאסה תיהיה כמה שיותר נקייה -בטח שזו תקופה שאני לא מצליח לשמור על נטו תזונה בלי איזה כפית עוגה או פיצוחים בשבת.
מניח שבשבוע הבא אעלה 50 גר אורז או פסטה בארוחת צהריים והחיובי יגדל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית