עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בן 19 שוער , מתלבט לגבי תוכנית עבודה בחדר כושר , לגבי מסה או חיטוב , התחלתי מסה ואני מרגיש טיפה יותר כבד . אשמח לעזרה
זה לא יהיה לך יעיל בגלל עניין הכדורגל. עדיף לך להתאמן רק על ניטרלי. ואמרת שאתה כבד קצת עכשיו אז תתחיל בחיטובאני מחפש דרך ושואל ומתעניין לפתח טיפה תגוף שיהיה צורה אבל להשאר קליל לא להיות גדול הכוונה שלי .. זה אפשרי בחיטוב ? או שצריך מסה תקופה מסוימת ואז חיטוב
אני מחפש דרך ושואל ומתעניין לפתח טיפה תגוף שיהיה צורה אבל להשאר קליל לא להיות גדול הכוונה שלי .. זה אפשרי בחיטוב ? או שצריך מסה תקופה מסוימת ואז חיטוב
abc זה אימון 6 פעמים בשבוע ולא למתחילים אתה צריך מקס 3 fbwאני במבנה ממש רזה וגבוה ממש בגלל זה חשבתי על מסה . אני בתהליך abc , שכתבתי פה רציתי גם לדבר על התהליך במכון אם כדי לי יותר דגש כח מתפרץ וכל מיני דברים שקשורים למגרש
אני במבנה ממש רזה וגבוה ממש בגלל זה חשבתי על מסה . אני בתהליך abc , שכתבתי פה רציתי גם לדבר על התהליך במכון אם כדי לי יותר דגש כח מתפרץ וכל מיני דברים שקשורים למגרש
זאת לא תוכנית שמתאימה לך.אני מבצע abc קרוב לשלוש חודשים
אני אשמח אם תשלח לי פרטי או שנדבר בוואצאפ או כל מקום אחר שאני יוכל טיפה להסביר לך יותר תכוונה שלי ולהבין את שלךזאת לא תוכנית שמתאימה לך.
אתה יכול לעשות AB אם אתה נורא רוצה
עדיף שתפרסם פה את התוכנית אימונים שלך שהייתה לך עד עכשיו, איך התקדמת בתקופה שהתאמנת. את המשקל שלך, גובה. את האימונים שלך בכדורגל, מה הם כוללים, כמה ימים הם. את התפריט שלך.אני אשמח אם תשלח לי פרטי או שנדבר בוואצאפ או כל מקום אחר שאני יוכל טיפה להסביר לך יותר תכוונה שלי ולהבין את שלך
הייתי מתייעץ עם המאמן של הכדורגל. לא יודע איך אתה הולך להכניס אימונים בלי לפגוע באימוני כדורגל.בן 19
גובה:1.92
משקל:77
אימונים בכדורגל במהלך העונה בדרך כלל כל יום אימון וימים מסוימים שגם 2 . בלי קשר למכון . כרגע פגרה. מבחינת תפריט אין פשוט אוכל הרבה כי אני במסה אוכל המון (פסטה אורז קוסקוס , חזה עוף .שניצל . עוף פרגית )
לגבי המשקלים במסגרת שלוש חודשים אחורה . התחלתי בנץ 10 קילו כל צד עכשיו אני 17.5
סקוואט 10 כל צד עכשיו 25 כל צד
כתפיים במוט הוספתי את זה לפני חודש לפני זה עשיתי משקולות רגילות . התחלתי במוט ריק עכשיו אני 7.5 קילו כל צד. אשמח לעזרה .