הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה (מתאמן מתחיל)

מיונז

משתמש מתחיל
41
16
נק' מוניטין:
15
41
16
שלום, אני בן שוקל 70 ומטר 180 אמנם אני שחיף אבל אני סקיני פאט שחיף ואני מעוניין להתחטב לפני שאעשה מסה, אז בדקתי באינטרנט ולפי המחשבון tdee כתוב שאני צורך כ2500 קל ביום ואני צריך אלפיים. עכשיו רציתי לשאול אם לדעתכם תפריט תזונה שחיפשתי באינטרנט של 1850 קל יכול להתאים? או להשתדל פשוט לחתוך פחמימות לגמרי וכמה שיותר חלבון?

סקיני פאט זה מושג שאנשים אוהבים לזרוק וזה לא אומר כלום, זה אומר שאתה רזה מאוד אבל לא כחוש.
מה שחסר לך זה מסת שריר מתחת לכמות ההגיונית מאוד של שומן שיש לך, איבוד מסה לא יתרום לך כלום, כי ברגע שתנסה לעלות בשריר אתה כנראה תחזור יחסית בקלות לאותה כמות שומן

• פותח/ת השרשור
1.80 שוקל 70 רוצה לחטב,רוצה להגיע ל60 קילו?מה תחטב

תתחיל מסה נקייה,לא מחטבים במצב הזה.

רוצה פשוט להוריד את כרס בירה

שלום בן, סקיני פאט זה כשכולך שומן ועצמות בלי שרירים... אז אם תתחטב תישאר רק עצמות. תתחיל לאכול ולהרים משקולות.

אוקיי כולם אומרים להתחיל לאכול, אבל מה כמה? 3000 קל ולהשתדל כמה שיותר נקי? וכמה פחממות לאכול? כי לפי מה שהבנתי בשביל מסה נקיה צריך חלבון כפול משקל גוף, 20-30 אחוז שומן ופחמימות להשלים... ואז זה יוצא טונה של פחמימות...
תגיד לי אם זה לדעתך נראה לגיטימי ואם אני בכלל צריך לאכול כזו כמות למתאמן מתחיל
66 גרם שומן
126ג חלבון
474 ג פחמימות

עם שם כמו מיונז מה אתה מתפלא

תתחיל לאכול נקי ולהתאמן אתה לא צריך חיטוב זה יסתדר לבד. סמוך עליי.

אוקיי אז התחלתי לאכול נקי וכו ועכשיו נכנס למכון מה עושה?

סקיני פאט זה מושג שאנשים אוהבים לזרוק וזה לא אומר כלום, זה אומר שאתה רזה מאוד אבל לא כחוש.
מה שחסר לך זה מסת שריר מתחת לכמות ההגיונית מאוד של שומן שיש לך, איבוד מסה לא יתרום לך כלום, כי ברגע שתנסה לעלות בשריר אתה כנראה תחזור יחסית בקלות לאותה כמות שומן

הבנתי אותך ותודה לכולם על התגובות

תתעלם מכרס בירה,היא לא תרד אם תוריד עוד במשקל כנראה. אתה צריך להגדיל את כל הגוף.(התחלתי ככה בידיוק)
שתגדיל תגב חזה וכתפיים הבטן תעלם לך לבד+תראה יותר גדול מין הסתם,רק רווח.

בנוגע למכון,איזה תוכנית יש לך?
בנוגע לקלןריות תאכל כמה שאתה צריך בישביל עלייה איטית של 200-300 גרם בשבוע.

רוצה פשוט להוריד את כרס בירה

אוקיי כולם אומרים להתחיל לאכול, אבל מה כמה? 3000 קל ולהשתדל כמה שיותר נקי? וכמה פחממות לאכול? כי לפי מה שהבנתי בשביל מסה נקיה צריך חלבון כפול משקל גוף, 20-30 אחוז שומן ופחמימות להשלים... ואז זה יוצא טונה של פחמימות...
66 גרם שומן
126ג חלבון
474 ג פחמימות

אוקיי אז התחלתי לאכול נקי וכו ועכשיו נכנס למכון מה עושה?

הבנתי אותך ותודה לכולם על התגובות
FBW 3-4 פעמים בשבוע

• פותח/ת השרשור
תתעלם מכרס בירה,היא לא תרד אם תוריד עוד במשקל כנראה. אתה צריך להגדיל את כל הגוף.(התחלתי ככה בידיוק)
שתגדיל תגב חזה וכתפיים הבטן תעלם לך לבד+תראה יותר גדול מין הסתם,רק רווח.

בנוגע למכון,איזה תוכנית יש לך?
בנוגע לקלןריות תאכל כמה שאתה צריך בישביל עלייה איטית של 200-300 גרם בשבוע.

איך אני יודע כמה קל אני צריך כדי להעלות 200-300 בשבוע? ואין לי תכנית כרגע אני סתם מבזבז את הזמן שלי, יש לך משהו להמליץ? אגב זה נראה לך הגיוני שאני צריך כמות ככ גדולה של קלוריות? עכשיו בדיוק בדקתי שוב וזה אומר לי שאני צריך 2650 קל
9867479e67e24b1da6d623b5e2d63ab2.png

זה נראה הגיוני?

FBW 3-4 פעמים בשבוע

יש לך תכנית FBW 3-4 פעמים בשבוע מומלצת?

איך אני יודע כמה קל אני צריך כדי להעלות 200-300 בשבוע? ואין לי תכנית כרגע אני סתם מבזבז את הזמן שלי, יש לך משהו להמליץ? אגב זה נראה לך הגיוני שאני צריך כמות ככ גדולה של קלוריות? עכשיו בדיוק בדקתי שוב וזה אומר לי שאני צריך 2650 קל
9867479e67e24b1da6d623b5e2d63ab2.png

זה נראה הגיוני?

יש לך תכנית FBW 3-4 פעמים בשבוע מומלצת?
יש לך בקילוגרם מידע ממש מפורט על הכל

66 גרם שומן
126ג חלבון
474 ג פחמימות

אין לי מושג מה זה "כמה שיותר נקי" אבל אתה יודע בשר, ביצים, ירקות, שומן לא תעשייתי, אורז, תפוחי אדמה אם נמאס לך מהאורז, אבקת חלבון אם נימאס לך ללעוס שניצלים יבשים שנתקעים בגרון, כמובן שאבקת חלבון זה לא תחליף אבל אפשר להוסיף בשביל שיהיה יותר קל להכניס חלבון.

474 גרם פחמימות נראה לי כמות מטורפת אני שוקל 100+ ואני לא מגיע לכמויות האלה, בימים שאני לא מתאמן אני אוכל אפילו פחות פחמימות.
הייתי אומר תוריד למאתיים.

מבחינת החלבון סבבה אין בעיה אם תוכל אפילו יותר.

מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה.

מה שכן אל תהיה יותר מידי אובססיבי מול המראה... תפתח הרגל להתאמן 3~4 בשבוע. תקרא חומר לימודי שתבין מה אתה עושה. לאט לאט יהיו תוצאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית