הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מגנזיום

בובו

משתמש מתחיל
284
79
נק' מוניטין:
123
284
79
אהלן חברס
קראתי קצת פוסטים על מגנזיום ולאחרונה התחילה לי סוג של עייפות בשריר והבנתי שזה יכול לסייע בנושא של התאוששות.
אז כמה שאלות:
בתור התחלה אני אקנה חבילה בסופר פארם כן אני יודע שזה יותר יקר אבל אני מעדיף להתחיל לראות איך זה משפיע עליי ואז לבצע הזמנה מחול.אז בארץ איזו חברה הכי מומלצת הבנתי שסוג ציטראט עדיף השאלה באיזו חברה?
דבר שני במידה וכן אתחבר מאיפה מומלץ להזמין?
ודבר אחרון הבנתי שיש למיי פרוטין קודים וכו וזה מגיע למחירים ממש טובים אשמח להסבר מאיפה כמה ולמה.
בנוסף איזה כמיות לצרוך?
הוספתי תמונות של משהו שמצאתי בבית נשארו שם איזה 6 חתיכות מה אומרים על זה בנתיים?

תודה חברס

קבצים מצורפים

• IMG-20190624-WA0034.jpg
    IMG-20190624-WA0034.jpg
    KB 70 · צפיות: 97
  • IMG-20190624-WA0033.jpg
    IMG-20190624-WA0033.jpg
    KB 69.9 · צפיות: 98
נערך לאחרונה:
אתה מודע שרשום שזה לנשים בגיל המעבר?
ושזה גם צמחים ולא רק מגנזיום?
תזמין את זה Now Foods, מגנזיום ציטראט, 120 כמוסות צמחיות עם DHL וזה יגיע לבית שלך בפחות משבוע.
תתחיל מכדור אחד ביום, ואחרי כמה ימים תעלה ל 2.

זה כנראה מינון גבוה יותר ממה שמצאת, יותר כדורים, ויותר זול כולל משלוח. וחברה יותר מוכרת.

• פותח/ת השרשור
אתה מודע שרשום שזה לנשים בגיל המעבר?
ושזה גם צמחים ולא רק מגנזיום?
תזמין את זה Now Foods, מגנזיום ציטראט, 120 כמוסות צמחיות עם DHL וזה יגיע לבית שלך בפחות משבוע.
תתחיל מכדור אחד ביום, ואחרי כמה ימים תעלה ל 2.

זה כנראה מינון גבוה יותר ממה שמצאת, יותר כדורים, ויותר זול כולל משלוח. וחברה יותר מוכרת.
תודה רבה וכן ראיתי שזה של נשים אבל אמרתי אולי אקח 2 3 אז יהיה מינון טוב

כי נשים צריכות פחות מגנזיום?
חחח...
שמעתי תאוריה שנשים צריכות יותר מגנזיום מגברים, ושזה הסיבה שהם אוכלות כל כך הרבה שוקולד.
כי יש להם תשוקה למגנזיום בזה.
ברור שזה שטות, אבל אין סובה לחשוב שגבר צריך יותר.

• פותח/ת השרשור
כי נשים צריכות פחות מגנזיום?
חחח...
שמעתי תאוריה שנשים צריכות יותר מגנזיום מגברים, ושזה הסיבה שהם אוכלות כל כך הרבה שוקולד.
כי יש להם תשוקה למגנזיום בזה.
ברור שזה שטות, אבל אין סובה לחשוב שגבר צריך יותר.
לא כי זה לנשים בגיל המעבר נראה לי הגיו י הן שוקלות 25 קילו פחות ממני אז נראה לי הגיוני בכל מקרה אזמיו מהאתר ואקח כבר את אלה שאזמין

לא הסתכלתי ברשימת הרכיבים. רק אציין משהו, שלוקחים תוספים כאלה עם ייעוד לקבוצה ספציפית יש 2 אפשרויות:

1. סתם רשום שזה לקבוצה מסויימת, אם הרכיבים בפנים טובים לך זה לא משנה מה רשום בתווית.
2. יש רכיבים בתוך במוצר שהם ייעודים לקבוצה שרשומה בתווית, ואז זה יכול לעשות לך בעיות בגוף ועדיף להימנע.

מי הים מכילים מינרלים רבים והמשמעותי שבהם הוא מגנזיום, ידוע שספיגת מגנזיום באמצעות תוספים היא לא חד משמעית והיא משתנה בין אדם אחד לאחר וכתלות במזון שהוא צורך, לעומת זאת ספיגת מגנזיום דרך העור הוכחה ביעילותה בצורה חד משמעית בין אם ממלאים אמבטיה עם "שמן מגנזיום" ובטח ובטח אם הולכים לים.

מי הים מכילים מינרלים רבים והמשמעותי שבהם הוא מגנזיום, ידוע שספיגת מגנזיום באמצעות תוספים היא לא חד משמעית והיא משתנה בין אדם אחד לאחר וכתלות במזון שהוא צורך, לעומת זאת ספיגת מגנזיום דרך העור הוכחה ביעילותה בצורה חד משמעית בין אם ממלאים אמבטיה עם "שמן מגנזיום" ובטח ובטח אם הולכים לים.
אה....? שלח מקורות

אם אתה יודע משהו על מינרלים, אז הם מגנטים חיוביים ושליליים.
מינרלים מסוימים עובדים בשיתוף עם אחרים בזמן שאחרים סותרים אחד את השני.
לדוגמא אבץ דוחה נחושת, סידן דוחה ברזל, וגם נתרן וכלור (שזה מלח שולחן) לא נספגים טוב ביחד. וגם הפידבק של הנתרן והאשלגן בגוף שהם דומים אבל הפוכים. לעומת סידן ומגנזיום שהולכים יחד.

לקבל שפע מינרלים מהים הוא לא פיתרון לשום דבר, זה לא כמו שמן מגנזיום.

חוסר מגנזיום לא תיפטר על ידי לקיחת שפע מינרלים שונים, צריך את המינרל הספציפי.

אלא אם כן יש לך מחקר או כתבה שמביאה שמי הים הישראלים מכילים כמות גדולה של מגנזיום לעומת מינרלים אחרים, ולכן הוכח כיעיל לטיפול בחוסר מגנזיום, לא אוכל להתיחס למה שכתבת.

אז במקום לקבל מינרלים ממזון אפשר להתבסס פשוט על הים כדי לקבל אותם?

זה נשמע לי מוזר... אם זה היה ככה אז אפשר לקבל גם overdose לא?

אובר דוז אתה יכול לקבל כשאתה מתסף בבליעה או לוריד, היופי בספיגה דרך העור הוא שהגוף סופג כמה שצריך וברגע ש"המאגר מתמלא" הוא לא סופג יותר.

תרשמו epson salts בגוגל ואז תבינו מה הולך.
שמים את זה באמבט, ( לי אישית אין אמבט אז אני שם את זה בתוך דלי עם מים ואז תרגליים בפנים ), ואז נספג לאט לאט, מנת יתר אי אפשר לקבל אלה אם כן צורכים את זה דרך הפה.

אוקי אני הולך לומר את זה בצורה הכי ברורה שיש:
אתה לא סופג כלום דרך העור. כלום.
יש לך ריאות כי זה הדרך היחידה שלך לספוג חמצן מהאוויר, יש לך מערכת עיכול כי זו הדרך היחידה לספוג מזון.
במקרה הטוב ביותר העור עצמו יכול לספוג כמה דברים, אבל גם זה לרוב לא.

אתה לא חיידק, אתה לא שואב חומרי תזונה מהסביבה.

אם אתה יודע משהו על מינרלים, אז הם מגנטים חיוביים ושליליים.
מינרלים מסוימים עובדים בשיתוף עם אחרים בזמן שאחרים סותרים אחד את השני.
לדוגמא אבץ דוחה נחושת, סידן דוחה ברזל, וגם נתרן וכלור (שזה מלח שולחן) לא נספגים טוב ביחד. וגם הפידבק של הנתרן והאשלגן בגוף שהם דומים אבל הפוכים. לעומת סידן ומגנזיום שהולכים יחד.
מלחים הם יונים, לא מגנטים, אלה דברים שונים. יונים חיוביים לא יתלכדו עם יונים חיוביים אחרים, ואותו דבר לשליליים, אבל זה לא אומר שהם מפריעים אחד לשני בשום צורה, לא בתפקוד ולא בספיגה.
נתרן וכלור נספגים מעולה, אבל פשוט כל אחד בנפרד.
בתאים יש לך למשל הרבה מאוד תעלות מיוחדות שמיועדות להעביר יונים שליליים ללא הבדלה, ותעלות ליונים חיוביים ללא הבדלה.
יונים זה כנראה הדבר שלגוף הכי קל לשלוט בו

אוקי אני הולך לומר את זה בצורה הכי ברורה שיש:
אתה לא סופג כלום דרך העור. כלום.
יש לך ריאות כי זה הדרך היחידה שלך לספוג חמצן מהאוויר, יש לך מערכת עיכול כי זו הדרך היחידה לספוג מזון.
במקרה הטוב ביותר העור עצמו יכול לספוג כמה דברים, אבל גם זה לרוב לא.

אתה לא חיידק, אתה לא שואב חומרי תזונה מהסביבה.
מחקרים מוכיחים שכן, על סמך מה אתה אומר את זה?

היופי בספיגה דרך העור הוא שהגוף סופג כמה שצריך וברגע ש"המאגר מתמלא" הוא לא סופג יותר.
על סמך מי ומה אתה אומר את זה?

אתה חושב שאם אני אמרח משחה לכאבי שרירים על הרגל,זה לא ייספג יותר ברגע שהכאב/דלקת ייעבור?

תפרסם סימוכין לזה בבקשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית