הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מגנזיום

בובו

משתמש מתחיל
284
79
נק' מוניטין:
123
284
79
אהלן חברס
קראתי קצת פוסטים על מגנזיום ולאחרונה התחילה לי סוג של עייפות בשריר והבנתי שזה יכול לסייע בנושא של התאוששות.
אז כמה שאלות:
בתור התחלה אני אקנה חבילה בסופר פארם כן אני יודע שזה יותר יקר אבל אני מעדיף להתחיל לראות איך זה משפיע עליי ואז לבצע הזמנה מחול.אז בארץ איזו חברה הכי מומלצת הבנתי שסוג ציטראט עדיף השאלה באיזו חברה?
דבר שני במידה וכן אתחבר מאיפה מומלץ להזמין?
ודבר אחרון הבנתי שיש למיי פרוטין קודים וכו וזה מגיע למחירים ממש טובים אשמח להסבר מאיפה כמה ולמה.
בנוסף איזה כמיות לצרוך?
הוספתי תמונות של משהו שמצאתי בבית נשארו שם איזה 6 חתיכות מה אומרים על זה בנתיים?

תודה חברס

קבצים מצורפים

• IMG-20190624-WA0034.jpg
    IMG-20190624-WA0034.jpg
    KB 70 · צפיות: 97
  • IMG-20190624-WA0033.jpg
    IMG-20190624-WA0033.jpg
    KB 69.9 · צפיות: 98
נערך לאחרונה:
תרשמו epson salts בגוגל ואז תבינו מה הולך.
שמים את זה באמבט, ( לי אישית אין אמבט אז אני שם את זה בתוך דלי עם מים ואז תרגליים בפנים ), ואז נספג לאט לאט, מנת יתר אי אפשר לקבל אלה אם כן צורכים את זה דרך הפה.
משתמש בזה, זה מעולה אחרי אימון קשה כדי להתאושש. עוזר להירדם.
אחלה מוצר.
אוקי אני הולך לומר את זה בצורה הכי ברורה שיש:
אתה לא סופג כלום דרך העור. כלום.
יש לך ריאות כי זה הדרך היחידה שלך לספוג חמצן מהאוויר, יש לך מערכת עיכול כי זו הדרך היחידה לספוג מזון.
במקרה הטוב ביותר העור עצמו יכול לספוג כמה דברים, אבל גם זה לרוב לא.

אתה לא חיידק, אתה לא שואב חומרי תזונה מהסביבה.
קשה לי להסכים עם זה. אלפי אנשים נוסעים לים המלח מכל העולם, וגם לנחלים בפרג (האמת שחלק הולכים בשביל בריאות העור).
אני כן חושב שיש ספגה דרך העור. אבל מה הוויכוח? תנסה.
אני ניסיתי את האפסן סולט, ים המלח, הרגשתי הבדלים מבחינת התאוששות שריר.
מלחים הם יונים, לא מגנטים, אלה דברים שונים. יונים חיוביים לא יתלכדו עם יונים חיוביים אחרים, ואותו דבר לשליליים, אבל זה לא אומר שהם מפריעים אחד לשני בשום צורה, לא בתפקוד ולא בספיגה.
נתרן וכלור נספגים מעולה, אבל פשוט כל אחד בנפרד.
בתאים יש לך למשל הרבה מאוד תעלות מיוחדות שמיועדות להעביר יונים שליליים ללא הבדלה, ותעלות ליונים חיוביים ללא הבדלה.
יונים זה כנראה הדבר שלגוף הכי קל לשלוט בו
אז מינרל בהרכב יונים שונה ממה שהוא במזון, כמו ברזל טחון דק שאוכל יספג באותה מידה כמו ברזל שבצימוקים?
הספיגה של מינרלים משתנה לפי מה שמצמידים לה, כמו צייטרייט, צ'ילייטיד, פיקולונט.
בספר minerals the metabolic miracle workers של רוברט ארדמן הוא כותב על מערכת יחסים בין מינרלים שונים ואיך למקסם ספיגה.
ושם הוא כותב על שילוב מינרלים נכון.
אני ממליץ לך לצפות בסרטון שפרסמתי. ד"ר אריה אבני הוא כירורג בהכשרתו ומומחה להומאופטיה, אני מאמין שהוא יודע מה הוא אומר.
הרסת את כל מה שתגיד עכשיו שציטטת הומופט. הומופטיה התנגחה מרפואה הקונבנציונלית וקרתה לה רפואה אלופתית (ביטוי לטענתם משפיל).
היא לא מוכחת מדעית בשום דרך. למרות שאני אישית חושב שיש בזה תוכן, לא תוכל לקיים דיון כשזה המקורות שלך.
תרופות הומאופטית הן מים וסוכר, אין בהן שום דבר אחר
וגם חומר שתאורתית תגרום לסימפטום דומה למה שהחולה סובל ממנו במינון מדולל במליון.
זה כמו לשפוך כף קפה בבריכה, וללכת לצד השני כדי להוציא מהבריכה כוס מים ולקרוא לזה קפה.

אהבתי את המקורות שלך. אני מסכים איתך שמינרלים נספגים דרך העור, אבל לא נראה לי שהגוף יספוג מגנזיום מהים בכמות מספקת אם יש חוסר, וגם לא מאמבטית מגנזיום.
אני לא טענתי שאפשר לספק את כל צרכי המלח שלנו דרך העור (בשביל זה יש תזונה), אלא שיש ספיגה דרך העור.
אמרת שחבל לקחת תוסף כשאפשר ללכת לים.

@kotzer
כל צרכי המלח שלנו זה הרבה יותר ממגנזיום ואני עדיין טוען שאפשר להשלים חוסר דרך ספיגה בעור, לא בפעם אחת שתלך לים אבל בכמה סשנים בהחלט כן.

אני כן חושב שיש ספגה דרך העור. אבל מה הוויכוח? תנסה.
אני ניסיתי את האפסן סולט, ים המלח, הרגשתי הבדלים מבחינת התאוששות שריר.
לא הכל עובד בשיטת ה"תנסה ותבדוק". איך תבדיל בין האפקט רק של אמבטיה חמה מאפקט של אמבטיה חמה עם מלחים? איך תדע להבדיל בין האספקט הפסיכולוגי לפיזי? זה למה יש אנשים שהעבודה שלהם היא לבדוק את הדברים האלה, ואני מעדיף לסמוך עליהם. אני לא צריך לנסות אסבסט כדי לדעת שזה מזיק לי.
ולגבי ההתאוששות, בהחלט יש ספיגה מקומית של המלחים, השאלה כמה היא יעילה וכמה מגיע גם לדם.

אז מינרל בהרכב יונים שונה ממה שהוא במזון, כמו ברזל טחון דק שאוכל יספג באותה מידה כמו ברזל שבצימוקים?
ברזל זה סיפור מעט שונה כי יש הבדל בין ברזל המינרל לברזל ממזון, הם מיוננים שונה, אבל לגבי כל השאר, המינרל הוא אותו מינרל

הספיגה של מינרלים משתנה לפי מה שמצמידים לה, כמו צייטרייט, צ'ילייטיד, פיקולונט.
זה במצב של תוסף, איזו מערכת תהיה יציבה, אבל תאפשר היפרדות טובה יותר של היון במערכת העיכול. במזון היונים מגיעים בהרבה צורות שונות

וגם חומר שתאורתית תגרום לסימפטום דומה למה שהחולה סובל ממנו במינון מדולל במליון.
מדולל במיליון זה במקרה הטוב. דילול הומאופתי ממוצע הוא לא כמו כוס מים בבריכה, אלא שווה ערך לכוס מים בתוך בריכה בגודל של כל היקום. כן, כל כך מדולל. אז אפשר להבין שבתוך קפסולה מסכנה, יהיה לך מזל אם תמצא מולקולה אחת של אותו החומר.

אני מסכים איתך שמינרלים נספגים דרך העור, אבל לא נראה לי שהגוף יספוג מגנזיום מהים בכמות מספקת אם יש חוסר, וגם לא מאמבטית מגנזיום.
זו בידיוק הנקודה שלי

כל צרכי המלח שלנו זה הרבה יותר ממגנזיום ואני עדיין טוען שאפשר להשלים חוסר דרך ספיגה בעור, לא בפעם אחת שתלך לים אבל בכמה סשנים בהחלט כן.
אבל אין לך שום מידע שתומך בטענה הזאת. יש לך מידע שטוען שמלחים מסויימים נספגים דרך העור וזה א', אבל ספיגה למצב שהיא יכולה לספק את כל הצרכים שלך זה ת', ודילגת על כל ב'-ש'.

אבל אין לך שום מידע שתומך בטענה הזאת. יש לך מידע שטוען שמלחים מסויימים נספגים דרך העור וזה א', אבל ספיגה למצב שהיא יכולה לספק את כל הצרכים שלך זה ת', ודילגת על כל ב'-ש'.
Kotzer, אני טענתי שאפשר לספוג מגנזיום בים דרך העור והצגתי מחקרים שתומכים "Conclusion Bathing in Epsom salts is a safe and easy way to increase sulfate and magnesium levels in the body."
אתה טענת בתוקף "אוקי אני הולך לומר את זה בצורה הכי ברורה שיש:
יש לך ריאות כי זה הדרך היחידה שלך לספוג חמצן מהאוויר, יש לך מערכת עיכול כי זו הדרך היחידה לספוג מזון.

אתה לא חיידק, אתה לא שואב חומרי תזונה מהסביבה.",

אין לי מה לומר יותר מזה.
רק בריאות

כנראה לא קראת את כל המחקר
הם מציינים בפירוש שהדרך שבה המגנזיום נספג אינה ידועה ודרוש מחקר נוסף ושסביר יותר שזה נכנס לגוף משאיפה מאשר דרך העור.
אבל ככה זה שאתה קורא רק מה שבא לך ומפרסם מה שבא לך

כנראה לא קראת את כל המחקר
הם מציינים בפירוש שהדרך שבה המגנזיום נספג אינה ידועה ודרוש מחקר נוסף ושסביר יותר שזה נכנס לגוף משאיפה מאשר דרך העור.
אבל ככה זה שאתה קורא רק מה שבא לך ומפרסם מה שבא לך
עד עכשיו אמרת שאני מדבר שטויות, מטעה את כולם ואין לי שום דבר שתומך במה שאני אומר, עכשיו אתה אומר שיש לי ראייה סלקטיבית.
מעניין אותי אם לך יש משהו שמוכיח את מה שאתה אומר. אשמח לראות.
תודה

"Conclusion Bathing in Epsom salts is a safe and easy way to increase sulfate and magnesium levels in the body."
הדגשתי את מילת המפתח.

כנראה ניסחתי את עצמי לא מספיק ברור.
אתה לא סופג שום דבר בצורה מספקת. הרבה דברים חודרים את העור או לפחות כמה שכבות של העור, אבל שום דבר לא נספג בצורה משמעותית, ולא מתקרב אפילו לרמת הספיגה של מערכת העיכול

מעניין אותי אם לך יש משהו שמוכיח את מה שאתה אומר. אשמח לראות.
זה ציטוט ישירות ממשהו שאתה פרסמת בעצמך
ואם אתה לא מוכן לקבל את זה כטיעון אז אתה גם לא יכול לקבל את כל המחקר שפרסמת כטיעון.

דרך אגב, אם תרא את המחקר שפרסמת, רשום שם שספיגת המלחים שראו באמבטיית אפסום לא מתרחשת בטמפרטורות נורמליות, כלומר מה שתראה בים, ככה שהמלצת הים שלך לא תקפה, גם אם הייתה ספיגה משמעותית

אוקי אני הולך לומר את זה בצורה הכי ברורה שיש:

אתה לא חיידק, אתה לא שואב חומרי תזונה מהסביבה.
הדגשתי את מילת המפתח.

כנראה ניסחתי את עצמי לא מספיק ברור.
אתה לא סופג שום דבר בצורה מספקת. הרבה דברים חודרים את העור או לפחות כמה שכבות של העור, אבל שום דבר לא נספג בצורה משמעותית, ולא מתקרב אפילו לרמת הספיגה של מערכת העיכול
נראה ששינית את דעתך במהלך הדיון.
אני די בטוח שכל ייצור חי מקבל גם כמות מסויימת של חמצן דרך העור, ולא כמות מבוטלת בכלל.
לך לים יש שם טונות של מגנזיום בחינם וגם ספיגה מובטחת
אני לא טענתי שאפשר לספק את כל צרכי המלח שלנו דרך העור (בשביל זה יש תזונה), אלא שיש ספיגה דרך העור.
נראה שגם אתה שינת את דעתך במהלך הדיון.
בהתחלה טענת שהים מספיק. אחר כך שזה לא מספיק. ושוב חזרת לטעון שזה מספיק.
ודרך אגב, אמבטית מגנזיום ומי הים הם לא אותו דבר.

לעומתכם תמיד עמדתי באותה עמדה שהעור סופג אבל לא מספיק כדי להשלים חסרים גדולים.
וזה נשמע ששניכם מתקרבים לנקודה הזאת.
אז אני חושב שהגענו לסוג של הסכמה כאן.

נ.ב. וזה אמנם לא משנה בכלל. אבל ניצחתי, כי אתה מסכימים איתי 🤩🙃

נראה ששינית את דעתך במהלך הדיון.
אני די בטוח שכל ייצור חי מקבל גם כמות מסויימת של חמצן דרך העור, ולא כמות מבוטלת בכלל.

לעומתכם תמיד עמדתי באותה עמדה שהעור סופג אבל לא מספיק כדי להשלים חסרים גדולים.
וזה נשמע ששניכם מתקרבים לנקודה הזאת.
אז אני חושב שהגענו לסוג של הסכמה כאן.

נ.ב. וזה אמנם לא משנה בכלל. אבל ניצחתי, כי אתה מסכימים איתי 🤩🙃
לפי איך שזה נראה קוצר אומר שזה כל כך זניח שזה כאילו מדובר בכלום

ד"א לא חושב שיש פה סיבה להתווכח מי צודק ומי לא או לנסות להגן על תגובות רק כדי לצאת צודקים. תשתחררו קצת, שהמטרה העיקרית זה לקדם את הדיון הזה ולא לצאת צודקים, זה נושא מעניין.

אני עדיין לא הבנתי איך עובדת ספיגה של מינרלים דרך העור.... לפי מה שאני יודע קיימת ממברנה בעור שהדבר היחיד שיכול לעבור זה נוזלים מבפנים לבחוץ ולא הפוך.

אני עדיין לא הבנתי איך עובדת ספיגה של מינרלים דרך העור.... לפי מה שאני יודע קיימת ממברנה בעור שהדבר היחיד שיכול לעבור זה נוזלים מבפנים לבחוץ ולא הפוך.
אם נוזלים יכולים לצאת, הם גם יכולים לחדור.
הנחתי טיפה מים על השולחן בבית, וטיפה על העור שלי.
למרות שברור שהעץ סופג מים, היד שלי הייתה יבשה קודם, כנראה שהעור ספג אותו.
העור מתרחב ומצטמק, וכמובן שיש לו חורים קטנים מספיק להפריש כמויות הזויות של זעה (קראתי איפשהו שמזג אוויר חם מדובר אפילו בהפרשה של 2 ליטר) וכמובן שזעה היא מלאה במינרלים גם כן.
לכן בקלות הוא סופג.
תנסה את הבדיקה שאמרתי.
ד"א לא חושב שיש פה סיבה להתווכח מי צודק ומי לא או לנסות להגן על תגובות רק כדי לצאת צודקים. תשתחררו קצת, שהמטרה העיקרית זה לקדם את הדיון הזה ולא לצאת צודקים, זה נושא מעניין.
אני עכשיו ממש מבולבל, חשבתי שכל מטרת הדיון הוא להיות צודק.
אני פורש מהדיון אם זה לא המטרה 😵

אם נוזלים יכולים לצאת, הם גם יכולים לחדור.
הנחתי טיפה מים על השולחן בבית, וטיפה על העור שלי.
למרות שברור שהעץ סופג מים, היד שלי הייתה יבשה קודם, כנראה שהעור ספג אותו.
העור מתרחב ומצטמק, וכמובן שיש לו חורים קטנים מספיק להפריש כמויות הזויות של זעה (קראתי איפשהו שמזג אוויר חם מדובר אפילו בהפרשה של 2 ליטר) וכמובן שזעה היא מלאה במינרלים גם כן.
לכן בקלות הוא סופג.
תנסה את הבדיקה שאמרתי.

אני עכשיו ממש מבולבל, חשבתי שכל מטרת הדיון הוא להיות צודק.
אני פורש מהדיון אם זה לא המטרה 😵
לא הבנתי מה אתה עושה בבדיקה

לא הבנתי מה אתה עושה בבדיקה
שים טיפה מים על העור, וטיפה על שולחן בבית.
תחכה 2 דקות ותראה מה מתייבש ראשון.
אם המים על העור שלך התייבש ראשון, כנראה שהמים נספגו לעור.

אני מוביל כאן מחקר כפול סמויות על אנשים.

שים טיפה מים על העור, וטיפה על שולחן בבית.
תחכה 2 דקות ותראה מה מתייבש ראשון.
אם המים על העור שלך התייבש ראשון, כנראה שהמים נספגו לעור.

אני מוביל כאן מחקר כפול סמויות על אנשים.
לא, לעור שלך יש טמפרטורה יותר גבוהה זה גרם למים להתאדות יותר מהר

לא שיניתי חח, אמרתי שבים יש טונות של מגנזיום אבל לא אמרתי שזה מספק את כל צורכי המלחים שלנו. בנוסף אני מחזק ואומר שהספיגה בים הרבה יותר טובה מאמבטיית אפסום. בכל אופן אני בטוח שכולם החכימו במשהו מהדיון הזה - לכו לים! אחרת מה שווים השרירים חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית