עלייה בנוזלים מקריאטין

incredible hulk

משתמש פעיל
478
48
נק' מוניטין:
-60
478
48
היי
אני השבוע התחלתי את השבוע הרביעי שלי עם קריאטין .
שאלה כמה קילו עולים בנוזלים מקריאטין ?
והאם העלייה הזאת בנוזלים תהיה כול התקופה של השימוש בקיראטין או שברגע שאני אגיע לסף שלה עליה בנוזלים זה פשוט ישאר ככה והעלייה שאני אראה במשקל זה יהיה משריר/שומן?
זה מאוד מבלבל ההעקיבה אחרי המשקל גוף בתקופה הזו של הקריאטין ... אני לא יודע אם אני מעלה בשריר/שומן או שזה גם נוזלים או רק נוזלים ...

כל אחד יהיה אחרת.
אין תשובה חד משמעית כמה תעלה, כמה מזה נוזלים, ומתי תפסיק לעלות, זה משתנה בין אנשים שונים.
לא כתבת את המינון שאתה לוקח, אבל זה לא משנה, כי אין דרך לדעת כמה תעלה.

אני לא ממליץ לך לעקוב יותר מידי אחרי המשקל בתקופה הזאת כי זה יהיה יויו.
אני גם לא ממליץ על קריאטין בחיטוב, אז אם אתה לוקח, ואתה על מסה, אל תעצור או תיבהל כשאתה עולה במשקל, זה חלק מהחויה של קריאטין.
רק תראה כשאתה מפסיק שתשמור על השריר שצברת, תראה כמה נוזלים אתה יורד, ותבדוק כמה שומן עלית (אם עלית), ואם בא לך לחטב.

• פותח/ת השרשור
אין לך מה להתייחס למשקל עד שתסיים להיות רווי בקריאטין ואז תוכל להתייחס שוב למשקל.

ואיך אני יודע מתי אני רווי בקריאטין?
אההה ועודדד שאלהההההה
הכי חשובה בעצםםם
אני במסה נקייה
יכול להיות שאני ממש על הקשקש מבחינה קלורית . אם אני נימצא בניטרלי או בגירעון
עדיין תיתכן עלייה במשקל בגלל הקריאטין?
או שאם עש עליה במשקל אני חייב להיות בפלוס קלורי ?

ואיך אני יודע מתי אני רווי בקריאטין?
אההה ועודדד שאלהההההה
הכי חשובה בעצםםם
אני במסה נקייה
יכול להיות שאני ממש על הקשקש מבחינה קלורית . אם אני נימצא בניטרלי או בגירעון
עדיין תיתכן עלייה במשקל בגלל הקריאטין?
או שאם עש עליה במשקל אני חייב להיות בפלוס קלורי ?
שוב קשה לענות על השאלה כי אין דרך לדעת כמה נוזלים אתה סופח.
אני במקומך הייתי מחשב קלוריות לפי המשקל שלך, למרות שאתה מסכן לעלות טיפה בשומן, כי אחרת חבל על הקריאטין אם אתה בטעות במינוס במקום פלוס.

• פותח/ת השרשור
זה דבר אפשרי לעלות במשקל בתקופה של שימוש בקיראטין גם אם אני בגירעון קלורי או בניטרלי? זאת השאלה אפשר??
עם קריאטין עולים במשקל רק כשאתה בפלוס קלורי או שזה לא משנה וגם אם אני אהיה בגירעון אני אעלה רק מעצם השימוש בו ??

זה דבר אפשרי לעלות במשקל בתקופה של שימוש בקיראטין גם אם אני בגירעון קלורי או בניטרלי? זאת השאלה אפשר??
עם קריאטין עולים במשקל רק כשאתה בפלוס קלורי או שזה לא משנה וגם אם אני אהיה בגירעון אני אעלה רק מעצם השימוש בו ??
שאתה על קריאטין אתה יכול לעלות במשקל, ולרדת בשומן ובשריר באותו הזמן. כי הוא גורם לך לספוח נוזלים

לא. אין סיכוי.
אתה יכול לעלות בקריאטין גם בנייטרלי, אבל זה רק יהיה נוזלים שירדו כשתפסיק.

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה מחייב? לא זה לא מחייב

עדיף לך להיות בפלוס קלורי אם אתה רוצה לעלות במשקלי עבודה

אני אנסח את זה אחרת.

במשקלי עבודה אפשר לעלות אם אתה בגירעון קלורי או בניטרלי?

• פותח/ת השרשור
למטרות שלך תהיה בפלוס קלורי קטן זה הכי יעיל

אני לא יודע מה המטרות שלי איך אתה יודע מה המטרות שלי ?
ועדיין לא הבנתי... איך יכולה להתקדמות במשקלי עבודה אם אני בגירעון קלורי??
הרי התקדמות במשקלי עבודה אומרת השריר מתפתח גדל ויכול להרים יותר ממה שהוא הרים לפני זה זה עליה במשקלי עבודה וזאת והתהליך הזה שהשריר גדל ומתפתח בשביל שהוא יוכל להרים יום זה נקרא היפרטרופיה שחפי איך שאני יודע היפרטרופיה דורשת פלוס קלורי אז איך אתה אומר לי שגם בגירעון אפשר להעלות משקלי עבודה ולהתקדם ???!! תסביר בקשה

אני לא יודע מה המטרות שלי איך אתה יודע מה המטרות שלי ?
ועדיין לא הבנתי... איך יכולה להתקדמות במשקלי עבודה אם אני בגירעון קלורי??
הרי התקדמות במשקלי עבודה אומרת השריר מתפתח גדל ויכול להרים יותר ממה שהוא הרים לפני זה זה עליה במשקלי עבודה וזאת והתהליך הזה שהשריר גדל ומתפתח בשביל שהוא יוכל להרים יום זה נקרא היפרטרופיה שחפי איך שאני יודע היפרטרופיה דורשת פלוס קלורי אז איך אתה אומר לי שגם בגירעון אפשר להעלות משקלי עבודה ולהתקדם ???!! תסביר בקשה
אני יודע מה המטרות שלך כי אני רואה את התגובות שלך ואני מספיק חכם כדי לעשות את ההקשר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית