נק' מוניטין:
42
- 197
- 20
בשילוב קפאין על דופק 140
זה באמת תורם לחיטוב יותר מאירובי רגיל ? או שזה מיתוס
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בשילוב קפאין על דופק 140
לא בטוח עד כמה זה מדוייק.המאגר גלוקוז של הגוף שלך ריק.אתה מתחיל לשרוף שריר במהרה כמכור אנרגיה
אני חולק איתך הגלוגוז של הפחמימה שאכלת יום לפני מדולל אפילו לא חצי ממה שאכלת המאגר גלוקוז שלך כמעט ריק עכשיו כן אם תעשה אימון קצר וממש חלש זה לא יפגע אבל ברגע שאין לך גלוקוז בגוף הגוף מתחיל לעבור לאנרגיה שזמינה בשבילו (השריר)לא בטוח עד כמה זה מדוייק.
לא מכיר מה אומרת הספרות אבל כמעט כל מי שעוסק בריצה ובתריאטלון עושה אימוני בוקר על בטן ריקה או מקסימום בננה ותמר.
ולא הייתי מגדיר הרבה מהם כחסרי שרירים.
אתה שוכח גם שחלק מאוד מהותי באנרגיה לשריר הוא מה אכלת יום לפני בערב... למשל לפני ריצות ארוכות עושים העמסת פחממה כדי שיהיה לשריר מקור אנרגיה.
אני חולק איתך הגלוגוז של הפחמימה שאכלת יום לפני מדולל אפילו לא חצי ממה שאכלת המאגר גלוקוז שלך כמעט ריק עכשיו כן אם תעשה אימון קצר וממש חלש זה לא יפגע אבל ברגע שאין לך גלוקוז בגוף הגוף מתחיל לעבור לאנרגיה שזמינה בשבילו (השריר)
ואם שמת לב רוב מי שבתחום של רוצות ארוכות רזה
אחי לא אמרתי שכולם אמרתי שהרוב יש מלא כאלה אבל זה שזה שורף שריר זה עובדה אני לומד את זה בתואר הראשון שלילא מומחה אז לא יודע להגיב לך אני רק יכול לומר לך שזה ממש לא נכון שכל מי שעושה ריצות ארוכות רזה.
אתה מסתכל כנראה בעיקר על אתלטיים מקצועיים שכל שניה בתוצאה חשובה להם.
תסתכל על אולטרא מרתוניסטים שמתמקדים בריצות שטח. שטח זה עולם אחר נדרשת שם עבודת כוח רצינית. לרוץ 3 קמ טיפוס מצטבר בעליה על חצץ או קרקע משתנה מתוך חצי מרתון שטח זה מטורף... צריך לזה שרירים מאוד חזקים. , יש אפילו קבוצה כזאת שחלק משגרת אימוניה זה אימוני קרוספיט. הם סוסים. נכון, הם לא פאוורליפטרים אבל הם ממש לא שחיפים ושרירי הרגליים שלהם מאוד מאוד חזקים.
יש אגב, הרבה רצים שעוסקים רק בריצה. נכון שזה לא אידיאלי אבל גם להם, אם תיקח את מסת השריר שהייתה להם לפני ומסת השריר שיש להם אחרי שנה אתה תראה שמסת השריר ברגל גדלה. אני מכיר כמה וכמה כאלה. בהתחשב בכך שהם מתאמנים רק בבוקר זה די דוגמא נגדית לטענה שלך.
שמתאמנים לאחר צום, האימון עלול להשפיע על פרוטאלויזה (פירוק חלבון)
אין לכם מה לשער ולנחש יותר מידי, יש מחקרים מסודרים עם הסבר על התוצאות בקישור
האם פעילות אירובית אחרי צום לילה ממקסמת ירידה בשומן? - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף
אז אשמח להסבר איך אדם שעוסק רק בריצה. רץ בבוקר על בטן ריקה.אחי לא אמרתי שכולם אמרתי שהרוב יש מלא כאלה אבל זה שזה שורף שריר זה עובדה אני לומד את זה בתואר הראשון שלי
לגופו של עניין, אם אני אוכל בננה בבוקר לפני הריצה אז המחקר הזה לא רלוונטי (?)
שמע לא יודע..תלוי מאוד באופן האימון שתבצע, וכמובן שזה ישפיע על התוצאה..
לגופו של עניין, אם אני אוכל בננה בבוקר לפני הריצה אז המחקר הזה לא רלוונטי (?)
אז אשמח להסבר איך אדם שעוסק רק בריצה. רץ בבוקר על בטן ריקה.
לאחר שנה + של אימונים נמצאה אצלו עלייה במסת השריר ברגל בהשוואה למה שהיה בתחילת דרכו.
מאיפה ולמה השריר גדל?
קודם כול שאתה רץ אתה מפעיל את הרגל מן הסתם את זה כולם יודעים אבל זה שאתה משתמש השריר כמכור אנרגיה לא סוטר את העבודה שישלך היפרטורפיה או כול תהליך של הרס שריר ברגל כי אתה רץ ולפי מה שאנחנו יודעים אחרי שבשריר יש קרעים מיקרוסקופים (מאימון) הוא מתרפה וגדל זה שהוא משתמש בשריר כמכור אנרגיה לא אומר שלא יגדל לו השריר ברגללגופו של עניין, אם אני אוכל בננה בבוקר לפני הריצה אז המחקר הזה לא רלוונטי (?)
אז אשמח להסבר איך אדם שעוסק רק בריצה. רץ בבוקר על בטן ריקה.
לאחר שנה + של אימונים נמצאה אצלו עלייה במסת השריר ברגל בהשוואה למה שהיה בתחילת דרכו.
מאיפה ולמה השריר גדל?
זה יכול להיות המון גורמים, התוצאה שאתה רואה..
כמו לדוגמא העובדה שהייתה קיימת מסת שריר לפני כן, אבל יתכן שבתקופה זו היה בגרעון, והצליח לשמור על גירוי סביר בשרירי הרגליים, ולך זה נראה כאלו הוא עלה במסת שריר למרות שהתחטב.(דוגמא מתוך הרבה שיכולות להיות)
לאימון לאחר צום לא הייתה השפעה מוגברת מאם ביצע את אותה הפעילות לאחר ארוחה.
אני יכול להבין איך בתאוריה זה נשמע הגיוני, קראתי המון ספרים שמחזקים את הנקודה אבל לכולם לא היה מחקר מעשי.
יש לך מחקרים בקישור שמבצעים אותם בשביל לבחון את תאוריות האלו..
כשאני אומר נמצאה אני מדבר על בדיקת dexa לפני ואחרי. זה לא הסתכלות סובייקטיבית.
מצד שני, יש מצב שהוא עשה גם תרגילי כוח ולא סיפר .. אני רק יודע שהוא לא היה במכון כושר.
אתה יודע, זה לא שתצא לריצה קלה על קיבה ריקה ותחזור עם קילו שריר פחות.אחי לא אמרתי שכולם אמרתי שהרוב יש מלא כאלה אבל זה שזה שורף שריר זה עובדה אני לומד את זה בתואר הראשון שלי
עדיף לצרוך איזשהו מקור אנרגיה לפני פעילות גופנית, עדיף גם שהוא יהיה מקור חלבון, שכן ייתן לך בוסט לשימור שריר.לגופו של עניין, אם אני אוכל בננה בבוקר לפני הריצה אז המחקר הזה לא רלוונטי (?)