עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פה ההבדל, שהתקרחות רגילה העליה ב-DHT לא תשפיע עליהם, כי הם יאבדו את השיער מתי שהם אמורים לאבד בלי קשר. מי שיש לו התקרחות מואצת ורגישות יתר ל-DHT, אותה עליה כן תשפיע עליהםנקבע להם שהם יאבדו שיער בגיל 20 (זו הרגישות שלהם) זה כמו שאם נקבע לך שתקריח בגיל 40 אבל תשתמש בחומרים אתה כנראה תקריח הרבה לפני. אותו דבר עם קריאטין (במידה וזה מעלה DHT) אתה פשוט תזרז את זה. יותר DHT = התקרחות יותר מואצת, כל אחד והקצב שלו. ההיגיון אומר, אתה תקריח יותר מהר בגלל חומרים בקצב X? אתה תקריח יותר מהר בגלל קריאטין בקצב Y גם אם זה בקושי ישנה משהו, הפעולה היא דומה = יותר DHT
פה ההבדל, שהתקרחות רגילה העליה ב-DHT לא תשפיע עליהם, כי הם יאבדו את השיער מתי שהם אמורים לאבד בלי קשר. מי שיש לו התקרחות מואצת ורגישות יתר ל-DHT, אותה עליה כן תשפיע עליהם
@Deidara "חומרים" ממש לא אומרים בהכרח dht.
זה נגזרות שונות ומשפחות שונות וכו'.
נגזרות dht בהחלט יכולות לזרז את התהליך
נתתי תיקון למשפט הזה סה"כ.חומרים / קריאטין או מה שלא יהיה (סתם זורק דוגמאות) זה יזרז את זה.
זה תלוי ברמת הרגישות ל-DHT, שבין השאר היא גנטית.רק מקריאטין כן? זאת אומרת עם חומרים (שהעלייה תהיה רבה יותר) אתה כן מסכים שזה יזרז את התהליך נכון? רק מנסה להבין את הראש.
אני יוצא מנקודת הנחה שDHT זה אויב של אנשים שנועדו להקריח וכמה שיותר ממנו (גם אם זה במקצת) יזרז במקצת. זאת אומרת יש לך
רמה מסוימת בגוף ואם אתה תמצא דרכים להגביר אותה כמו חומרים / קריאטין או מה שלא יהיה (סתם זורק דוגמאות) זה יזרז את זה.
די מסתמך על הקטע של החומרים, אם זה עובד ככה עם חומרים ההיגיון אומר גם עם קריאטין. אני חושב ששנינו לא באמת יודעים אם זה
יזרז או שלא ברמה כזו נמוכה, יותר כמו ספקולציות.
זה תסמונת/אבחנה אמיתית מבחינת הרפואה? יש דבר כזה? הכוונה ל"התקרחות מואצת"התקרחות מואצת ורגישות יתר ל-DHT
כן, זה נקרא אלופציה פרהמטורה.זה תסמונת/אבחנה אמיתית מבחינת הרפואה? יש דבר כזה? הכוונה ל"התקרחות מואצת"
הוא לא מדבר על זה..האלופציה אראטה היא
אין על זה כלום בעברית.
תחפש באנגלית בלבד
לכן זה ציבור ספציפי שיכול להיפגע מקריאטין.זה נראה כמו תהליך הקרחה נורמטיבי פשוט אגרסיבי בגיל צעיר.
לכן זה ציבור ספציפי שיכול להיפגע מקריאטין.
אני בדעה של קוצר שאין ל99 אחוז מהאוכלוסיה ממה לחשוש