הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הרמות רגליים על המתח ובטן סטטי

Amit201298

משתמש מתחיל
197
20
נק' מוניטין:
42
197
20
אני בfbw בחיטוב

איזה לעשות זה או זה ? או שניהם ביחד

אני שואל כי אמרו לי שסטטי לא עובד על היפרטרופיה בבטן אלה על חיזוק שרירים ויציבות בפנים

אני בfbw בחיטוב

איזה לעשות זה או זה ? או שניהם ביחד

אני שואל כי אמרו לי שסטטי לא עובד על היפרטרופיה בבטן אלה על חיזוק שרירים ויציבות בפנים

לדעתי עדיף הרמת רגליים, כיוון שהיכולת לעלות התנגדות ולשמור על התקדמות קבועה היא יותר פשוטה בתרגיל הזה.

מבחינה כללי אם בשני התרגילים אתה מעלה נפח בהתקדמות לינארית וקבועה(בכל צורותיו), אתה תוכל לשמור על גירוי שייצר היפרטרופיה, רק שבאחד זה יותר פשוט לוגיסטית מהשני..

נערך לאחרונה:
הרמות רגליים יעבדו גם על כופפי הירך ומעט על הארבע ראשי ויתמקדו בסיבים היותר תחתונים של הבטן. פלאנק יעבוד גם על שרירי הגב,הישבן, ההמסטרינג, הכתפיים והחזה ויתמקד יותר בסיבים הפנימיים של הבטן ובשריר הישר בטני.

כמו שאתה רואה שני התרגילים עובדים על הבטן ההבדל הוא בשרירים המסייעים. תבחר אחד מהם זה לא באמת משנה.

בטן סטטי עם משקל עליך זה מעולה לדעתי וקל גם לעלות התנגדות אבל בכללי שניהם טובים

זה באמת לא משנה, תבחר אחד מהם או את שניהם, זה באמת לא ישנה שום דבר[/QUOTE
קוצר מה שכן בכלליות עד כמה היית אומר שאימוני בטן הם חשובים? הרי 1.הבטן עובדת מספיק בתרגילים המורכבים לא?
2.ריבועים זה נטו א.ש לא? יהיה הבדל בין הריבועים של מישהו יותר שרירי לעומת מישהו פחות אם שניהם על אותו א.ש?

בטן סטטי עם משקל עליך זה מעולה לדעתי וקל גם לעלות התנגדות אבל בכללי שניהם טובים

קוצר מה שכן בכלליות עד כמה היית אומר שאימוני בטן הם חשובים? הרי 1.הבטן עובדת מספיק בתרגילים המורכבים לא?
2.ריבועים זה נטו א.ש לא? יהיה הבדל בין הריבועים של מישהו יותר שרירי לעומת מישהו פחות אם שניהם על אותו א.ש?
אין להם משמעות גדולה, לפחות לא בשונה מכל שריר אחר.
אם אסתטיקה זה מה שחשוב לך אז כן יש מקום לאמן את הבטן, אבל אין צורך במיליון תרגילים כל יום כמו שכולם חושבים שצריך.
פעם-פעמיים בשבוע בנפח הגיוני בהחלט יספיק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית