עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שבוע וחציכמה זמן החופשה?
אז אל תחשוב על זה בכלל, לא מאבדים שריר בזמן כזה, בעיקר נוזלים.שבוע וחצי
אז אל תחשוב על זה בכלל, לא מאבדים שריר בזמן כזה, בעיקר נוזלים.
תהנה מהחופשה, וכשתחזור, תחזור לשגרה. רק באימונים תתחיל טיפה יותר רגוע, אל תקפוץ ישר לאיפה שהפסקת
לא משהו שאתה לא יכול להחזיר בשבוע של אימונים ותזונה בשגרהתודה רבה על התגובה. עוד שאלה - לא תהיה ירידה כלל בשבוע הזה גם אם אני אהיה במאזן קלורי שלילי?
לא התאמנתי חודש בגלל פציעה והמשקלי עבודה נפגעו רק בבנץ פרס(השאר נשארו זהים) וממש בקטנה,פחות מ5%.תודה רבה על התגובה. עוד שאלה - לא תהיה ירידה כלל בשבוע הזה גם אם אני אהיה במאזן קלורי שלילי?
אז מה הסיבה שבגללה נניח אחרי שבוע וחצי אתה לא מצליח לחזור לאותם משקלים אם זה לא איבוד שריר ? (שאלה רצינית)אז אל תחשוב על זה בכלל, לא מאבדים שריר בזמן כזה, בעיקר נוזלים.
תהנה מהחופשה, וכשתחזור, תחזור לשגרה. רק באימונים תתחיל טיפה יותר רגוע, אל תקפוץ ישר לאיפה שהפסקת
לרוב בגלל איבוד הנוזלים. כמות הנוזלים בשריר תשפיע על הביצועים שלו, אבל נוזלים קל לאבד וקל להחזיראז מה הסיבה שבגללה נניח אחרי שבוע וחצי אתה לא מצליח לחזור לאותם משקלים אם זה לא איבוד שריר ? (שאלה רצינית)
אבל אם לא הייתה ירידה בכמות אוכל וחלבון וכו' אבל פשוט הייתה הפסקה של שבוע שבוע וחצי, מה הסיבה שאני נניח לא מצליח ומרגיש צורך להוריד קצתלרוב בגלל איבוד הנוזלים. כמות הנוזלים בשריר תשפיע על הביצועים שלו, אבל נוזלים קל לאבד וקל להחזיר
מה שאני מרגיש נניח זה שהמשקל "מרגיש" הרבה יותר כבר ממה שהוא הרגיש שבוע לפני כןאני באופן אישי לא מכיר מישהו שאחרי שבוע לא יכול להרים את המשקלים שלו.
הכוונה של קוצר זה לא לחזור 100% ולעשות את זה בהדרגה בשביל להרגיל את עצמך שוב לעומס ולחץ. לא כי אתה לא תצליח להרים את המשקל.
העצבים הגידים והרצועות משחקים תפקיד משמעותי מאוד בכל מה שקשור לכוח והם "מתרגלים" לאט יותר משריר לעומסים
חלק מהנוזלים הם כחלק מתהליך ההתאוששות של השריר, ככה שעם תפסיק להתאמן, חלק מהנוזלים יתנקזו.אבל אם לא הייתה ירידה בכמות אוכל וחלבון וכו' אבל פשוט הייתה הפסקה של שבוע שבוע וחצי, מה הסיבה שאני נניח לא מצליח ומרגיש צורך להוריד קצת