הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסת שריר בחופשה

• פותח/ת השרשור taeraz
  • פורסם בתאריך

taeraz

משתמש מתחיל
30
1
נק' מוניטין:
2
30
1
עוד כמה ימים אני טס לחו"ל לחופשה ובגלל שאני שומר כשרות יהיה לי בעיה עם אוכל והכל.
אם אני אוכל מספיק חלבון וכל יום מקפיד לאכול לפחות 60% מהמאזן הקלורי שלי אני ארד הרבה במסת שריר? (אני אקטומרף רציני).
תודה לעוזרים!!

אז אל תחשוב על זה בכלל, לא מאבדים שריר בזמן כזה, בעיקר נוזלים.
תהנה מהחופשה, וכשתחזור, תחזור לשגרה. רק באימונים תתחיל טיפה יותר רגוע, אל תקפוץ ישר לאיפה שהפסקת

• פותח/ת השרשור
תהנה מהחופשה, וכשתחזור, תחזור לשגרה. רק באימונים תתחיל טיפה יותר רגוע, אל תקפוץ ישר לאיפה שהפסקת

תודה רבה על התגובה. עוד שאלה - לא תהיה ירידה כלל בשבוע הזה גם אם אני אהיה במאזן קלורי שלילי?

תודה רבה על התגובה. עוד שאלה - לא תהיה ירידה כלל בשבוע הזה גם אם אני אהיה במאזן קלורי שלילי?
לא התאמנתי חודש בגלל פציעה והמשקלי עבודה נפגעו רק בבנץ פרס(השאר נשארו זהים) וממש בקטנה,פחות מ5%.

אל תדאג משבוע חופש

אז מה הסיבה שבגללה נניח אחרי שבוע וחצי אתה לא מצליח לחזור לאותם משקלים אם זה לא איבוד שריר ? (שאלה רצינית)

אני באופן אישי לא מכיר מישהו שאחרי שבוע לא יכול להרים את המשקלים שלו.

הכוונה של קוצר זה לא לחזור 100% ולעשות את זה בהדרגה בשביל להרגיל את עצמך שוב לעומס ולחץ. לא כי אתה לא תצליח להרים את המשקל.
העצבים הגידים והרצועות משחקים תפקיד משמעותי מאוד בכל מה שקשור לכוח והם "מתרגלים" לאט יותר משריר לעומסים

אז מה הסיבה שבגללה נניח אחרי שבוע וחצי אתה לא מצליח לחזור לאותם משקלים אם זה לא איבוד שריר ? (שאלה רצינית)
לרוב בגלל איבוד הנוזלים. כמות הנוזלים בשריר תשפיע על הביצועים שלו, אבל נוזלים קל לאבד וקל להחזיר

לרוב בגלל איבוד הנוזלים. כמות הנוזלים בשריר תשפיע על הביצועים שלו, אבל נוזלים קל לאבד וקל להחזיר
אבל אם לא הייתה ירידה בכמות אוכל וחלבון וכו' אבל פשוט הייתה הפסקה של שבוע שבוע וחצי, מה הסיבה שאני נניח לא מצליח ומרגיש צורך להוריד קצת

אני באופן אישי לא מכיר מישהו שאחרי שבוע לא יכול להרים את המשקלים שלו.

הכוונה של קוצר זה לא לחזור 100% ולעשות את זה בהדרגה בשביל להרגיל את עצמך שוב לעומס ולחץ. לא כי אתה לא תצליח להרים את המשקל.
העצבים הגידים והרצועות משחקים תפקיד משמעותי מאוד בכל מה שקשור לכוח והם "מתרגלים" לאט יותר משריר לעומסים
מה שאני מרגיש נניח זה שהמשקל "מרגיש" הרבה יותר כבר ממה שהוא הרגיש שבוע לפני כן

אבל אם לא הייתה ירידה בכמות אוכל וחלבון וכו' אבל פשוט הייתה הפסקה של שבוע שבוע וחצי, מה הסיבה שאני נניח לא מצליח ומרגיש צורך להוריד קצת
חלק מהנוזלים הם כחלק מתהליך ההתאוששות של השריר, ככה שעם תפסיק להתאמן, חלק מהנוזלים יתנקזו.
וגם הגוף יורד מרמת המוכנות שלו, אבל זה משהו שחוזר מהר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית