הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון "מחאות האיתיופים"

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך
הם גם מאוד צבועים, מפגינים כלפי המשטרה כשחצי מהשוטרים הם בני בעדה.

אין בפורום כאן אתיופים מפגינים שינסו להסביר את הצד שלהם?
מת לשמוע.

אין בפורום כאן אתיופים מפגינים שינסו להסביר את הצד שלהם?
מת לשמוע.
אני יכול לנסות לתמצת (אני לא קשור לעדה)?
"שונאים אותנו ומפלים אותנו כי אנחנו שחורים. לא משנה מה עשינו או במי פגענו או על איזה חוק עברנו, אסור להעניש אותנו כי אותנו זה גזענות כי אנחנו שחורים. ועל זה אנחנו מוחים, באלימות כי כשהאלימות באה מהצד שלנו זה בסדר.

/

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2019-07-03 at 14.55.34.jpeg
    WhatsApp Image 2019-07-03 at 14.55.34.jpeg
    KB 69.4 · צפיות: 126
אני יכול לנסות לתמצת (אני לא קשור לעדה)?
"שונאים אותנו ומפלים אותנו כי אנחנו שחורים. לא משנה מה עשינו או במי פגענו או על איזה חוק עברנו, אסור להעניש אותנו כי אותנו זה גזענות כי אנחנו שחורים. ועל זה אנחנו מוחים, באלימות כי כשהאלימות באה מהצד שלנו זה בסדר.
השתכנעתי.
הוקל לי במידה רבה הפקקים.
עכשיו זה באמת מובן.
תודה על ההסבר הנפלא שלך של הדעה האתיופית.

מסכים עם הבחור שאמר פה שהם חושבים שהם טופאק.
אני לא גזען ויש לי חברים אתיופים רוסים ורובם גם עולים חדשים.
יש גזענות לא אומר שלא אבל יש נוער כזה בעדה לא כולם ולא מכליל שחי בסרט שהוא מינימום גאנגסטר בארצות הברית זורקים אבנים גם לפני המהומות מרימים אצבע (יעני זין) וצועקים פאק דה פוליס ואני אומר את זה בתור אחד שיצא לו לעבוד באבטחה לא שוטר לא פקח אבטחה וברגע שהם רואים צאקלקה זהו הגנגסטר מוד נפתח והם מתנהגים בחיתיות.
עוד פעם מבהיר לא כולם ממש לא אבל זו תופעה שקיימת עוד מגיל צעיר החינוך והשנאה הזו למשטרה שמשפיעה.

מסכים עם הבחור שאמר פה שהם חושבים שהם טופאק.
אני לא גזען ויש לי חברים אתיופים רוסים ורובם גם עולים חדשים.
יש גזענות לא אומר שלא אבל יש נוער כזה בעדה לא כולם ולא מכליל שחי בסרט שהוא מינימום גאנגסטר בארצות הברית זורקים אבנים גם לפני המהומות מרימים אצבע (יעני זין) וצועקים פאק דה פוליס ואני אומר את זה בתור אחד שיצא לו לעבוד באבטחה לא שוטר לא פקח אבטחה וברגע שהם רואים צאקלקה זהו הגנגסטר מוד נפתח והם מתנהגים בחיתיות.
עוד פעם מבהיר לא כולם ממש לא אבל זו תופעה שקיימת עוד מגיל צעיר החינוך והשנאה הזו למשטרה שמשפיעה.
לא יכול שלא לחשוב על חרדים.
מכיר הרבה מאוד חרדים, אנשים נחמדים, ורובם לא מפגינים.
אבל יש כמה מהם (לא רק צעירים, אבל בעיקר צעירים), שאיך שמישהו מדליק את נורת "הגיוס", הם נכנסים לטראנס הפגנתי כזה.

אני חושב שיש טיפוסי אנשים כאלה בכל מגזר שמכתימים את כל המגזר שלהם.
בכל אופן, אני לא רואה את המגזר האתיופי כמגזר אלים או מפגר, למרות ההפגנות.
אני פשוט חושב שיש כמות "טיפוסיים" צמאי אלימות במגזר הזה.

התגובות פה רק מוכיחות שההפגנה מוצדקת,
אתם צריכים להתייחס לזה בתור ההפגנה של כולנו, ולא שלהם,
בי אף אחד לא ירה כי נולדתי ל"צבע הנכון"
אם היו יורים במישהו לבן, הממשלה והשלטון היו מגיבים, הם לא הגיבו ולא בפעם הראשונה ובגלל זה ההפגנה, אתם צריכים להפסיק להסתכל על זה כהפגנה שלהם, זה צריך להיות מאבק של כולם, אז כן לא יקרה כלום אם תעמדו בפאקינג פקק 4 שעות בשביל להביע סולידריות עם ילד שנרצח בגלל כלום (ואל תגידו לי שבארהב גם היו יורים בו אם הוא היה זורק אבן כי המצב בארהב כלפי השחורים הוא נוראי)
מה גם שאל תגידו שבארהב שוטרים היו יורים אם מישהו היה עוצר את התנועה (בארהב יש הפגנות עצומות ברמות הרבה יותר אלימות וכשלבנים עושים אותם לא הורגים את המפגינים, לעומת כששחורים ששם השוטרים כן פועלים באלימות)

זה שנולדנו "בצבע הנכון" זה המזל שלנו, אבל זה לא נותן לנו שום זכות להתנער מהאחריות לתמוך בהם

אני לא מצדיק את האלימות המוגזמת שהם השתמשו בה, אני נגד אלימות, אבל הם פאקינג מפגינים על ילדים שנרצחים להם על כלום, הם לא מפגינים על מחיר מסריח של קוטג או שכר דירה, אף אחד לא שם עליהם ואני אפילו לא יכול לדמיין איך זה מרגיש לחיות בפחד שיהרגו אותך סתם באמצע יום (מדובר באזרחים לכל דבר במדינה שאמורה להיות מוסרית ומתוקנת)

הגזענות שרצה פה בתגובות נוראית ואל תתרצו את זה בזה שהם הביאו את זה עליהם עם האלימות, כי במידה וזה היה הבן שלכם זה לא היה ככה

כל הסיפור הזה עם האתיופים יצא לגמרי משליטה, יש הבדל בין מחאה לבין אנרכיה, הם מתנהגים כמו בהמות ואין שום הבדל בינם לבין ערבי מחבל שבא לפגוע ביהודים, עצוב לי מאוד שהמדינה לא רואה את זה ככה, אמהות נתקעו שעות בכבישים עם תינוקות באוטו בלי אוכל בשבילהם, אנשים היו צריכים להגיע לבתי חולים, גם חולים וגם יולדות, רק שתבינו כמה נזק הם עשו במדינה והמשטרה קיבלה הוראה חד משמעית לא לירות ולא להתנהג איתם באלימות, שורש המחאה שלהם זה נגד אלימות והם עושים את זה עם אלימות, חסרי הגיון מוחלט, פשוט בושה פשוט גועל נפש, אין לי מילים אחרות להגיד, מכעיס אותי שפוגעים בשוטרים שיום יום קורעים את התחת בשביל לשמור כאן על אזרחים ומכעיס אותי שמפוצצים בן אדם מכות ושוברים לו את הרכב רק בגלל שהוא מת לחזור למשפחה שלו אחרי יום עבודה עמוס, האתיופים לא מבינים שאנחנו ב2019 הצבע שלהם לא מעניין אף אחד, מבחינת העם שיהיו בצבע סגול חלאס להתמסכן כל הזמן, אני רואה איך הנוער שלהם מתנהג ברחובות, כמו חיות, ואז שעוצרים אותם ויורים בהם נוח להם ללכת למקום הזה של "גזענות" החברה מקבלת אותם יפה מאוד והם פשוט כפויי טובה, אחרי שכל המדינה ראתה את הפרצוף האמיתי שלהם הם יבינו מה זה גזענות באמת, אני בטוח שאחרי שכל זה יגמר תהיה שנאה גדולה מאוד מצד כולם כלפיי האתיופים ותכלס זה מגיע להם כי הם הביאו את זה על עצמם
סליחה על החפירה פשוט הנושא הזה ממש מעלה לי את העצבים.

בי אף אחד לא ירה כי נולדתי ל"צבע הנכון"
זה לא קרה לי בגלל שאני בצבע נכון, זה בגלל שאני לא זורק אבנים על אף אחד, ובמיוחד לא שוטרים, ולא מסכן ילדים.
אני לא מצדיק את האלימות המוגזמת שהם השתמשו בה, אני נגד אלימות, אבל הם פאקינג מפגינים על ילדים שנרצחים להם על כלום, הם לא מפגינים על מחיר מסריח של קוטג או שכר דירה, אף אחד לא שם עליהם ואני אפילו לא יכול לדמיין איך זה מרגיש לחיות בפחד שיהרגו אותך סתם באמצע יום (מדובר באזרחים לכל דבר במדינה שאמורה להיות מוסרית ומתוקנת)
אני יכול לדמיין איך זה להיות בפחד שיהרגו אותך, אני מסתובב ליד אתיופים וערבים חולי נפש.

לפני שנה וחצי הייתי עם אישתי באוטובוס, ואיזה אתיופי שם את המוזיקה החופרת שלו בווליום גבוה.
ביקשתי ממנו בצורה מכובדת שישים אוזניות.
הוא שאל אותי אם אני לא אוהב את המוזיקה שלו.
אמרתי בצורה אפילו יותר מכבדת, שאני אוהב את המוזיקה שלו, אבל יש לי כאב ראש כרגע, אם לא איכפת לו להמניך.
הבן אדם התנפל עלי בצעקות שזה "בגלל שאני אתיופי".
שילך לעזאזל.
הבן אדם גזען כלפי כל הלבנים שכאילו הם הגזענים, הוא הגזען הכי גדול.

אל תהיה יפה נפש שתומך באנשים פושעים בלי שום כבוד לחוק, אנושיות, והמדינה. ושגזענים בצורה מגעילה נגד כל הלבנים.

ואני הכי רחוק מגזען שיש בעולם.

המצב בארהב כלפי השחורים הוא נוראי

בתור מישהו שחי בארה"ב אני אומר לך שזה פשוט לא נכון, זה שקול לזה שיש אנשים כאן בארה"ב שחושבים שבארץ יש רק מלחמות ופיגועים וכולם דתיים שמביאים 10 ילדים (לא צוחק).

ובלי שום קשר, אם מישהו כאן היה חוסם כבישים (לבן, שחור, נכה או מובטל) השוטרים היו נוקטים באלימות בשביל להעיף אותו מהדרך, יש מחאה לגיטימית ויש אנרכיה - בארץ זה אנרכיה.

כל הנהגים האלו שנכנסים בכוח למרות כל המהומה, מה אתם עושים לעזעזל? זה לא ברור לכם שיקפצו לכם על האוטו ויהרסו לכם אותו + תצאו בנזק פיזי? עזבו צודק לא צודק, ברור שהבן אדם צודק שהוא רוצה לעבור. אבל אל...מה הטעם? איך זה כבר יסתיים? אם אני באוטו ואני רואה את המהומה הזו אני עושה להם ''אין עליכם! מתי הגזענות תיפסק!'' זה מה שחסר לי 10 אנשים על השמשה שלי עם אבנים.

בשביל להביע סולידריות עם ילד שנרצח בגלל כלום
נער מוכר למשטרה שהיה אמור להיות במעצר בית בעת התקרית, והשליך אבן משתלבת על ילדים ? זה כלום?
זה נרצח בגלל כלום?
אתה לא אפוי נשמה,השוטר הולך לצאת זכאי צ'יק צ'ק

בתור מישהו שחי בארה"ב אני אומר לך שזה פשוט לא נכון, זה שקול לזה שיש אנשים כאן בארה"ב שחושבים שבארץ יש רק מלחמות ופיגועים וכולם דתיים שמביאים 10 ילדים (לא צוחק).

ובלי שום קשר, אם מישהו כאן היה חוסם כבישים (לבן, שחור, נכה או מובטל) השוטרים היו נוקטים באלימות בשביל להעיף אותו מהדרך, יש מחאה לגיטימית ויש אנרכיה - בארץ זה אנרכיה.

להגיד שבארהב המצב כלפי השחורים לא גרוע זה התעלמות מוחלטת מהעובדות ולהגיד שאני מושפע מסרטים (יודע שזה לא אתה כתבת) זאץ כבר סתם טיפשות.
זה שאני לא גר שם לא אומר שאני לא יודע מה המצב שם, היחס אליהם מחפיר, נכון שהוא יותר טוב ממה שהיה פעם ועדיין זה נוראי
זה לא קרה לי בגלל שאני בצבע נכון, זה בגלל שאני לא זורק אבנים על אף אחד, ובמיוחד לא שוטרים, ולא מסכן ילדים.

אני יכול לדמיין איך זה להיות בפחד שיהרגו אותך, אני מסתובב ליד אתיופים וערבים חולי נפש.

לפני שנה וחצי הייתי עם אישתי באוטובוס, ואיזה אתיופי שם את המוזיקה החופרת שלו בווליום גבוה.
ביקשתי ממנו בצורה מכובדת שישים אוזניות.
הוא שאל אותי אם אני לא אוהב את המוזיקה שלו.
אמרתי בצורה אפילו יותר מכבדת, שאני אוהב את המוזיקה שלו, אבל יש לי כאב ראש כרגע, אם לא איכפת לו להמניך.
הבן אדם התנפל עלי בצעקות שזה "בגלל שאני אתיופי".
שילך לעזאזל.
הבן אדם גזען כלפי כל הלבנים שכאילו הם הגזענים, הוא הגזען הכי גדול.

אל תהיה יפה נפש שתומך באנשים פושעים בלי שום כבוד לחוק, אנושיות, והמדינה. ושגזענים בצורה מגעילה נגד כל הלבנים.

ואני הכי רחוק מגזען שיש בעולם.
זה בדיוק מה שאתה מפספס, אתה טוען שאתה לא גזען ואומר שאתה חי ליד אתיופים וערבים פסיכופטים, לא חסר לבנים שהיו דוקרים אותך כי אמרת להם את זה באוטובוס, באמת שלא חסר, הכללה של עדה שלמה בגלל כמה זאת פחות או יותר הגדרה לגזענות.
כולנו בני אדם וזה רק צבע.

שוב אני לא תומך באלימות המופרזת שהם עשו, אני רק אומר שכולם פה שופטים אותם בלי שניה לחשוב אם זה היה הבן שלהם שנרצח, מה הם היו חושבים על ההפגנה

נער מוכר למשטרה שהיה אמור להיות במעצר בית בעת התקרית, והשליך אבן משתלבת על ילדים ? זה כלום?
זה נרצח בגלל כלום?
אתה לא אפוי נשמה,השוטר הולך לצאת זכאי צ'יק צ'ק
לא סיבה לירות בבן אדם. הוא לא שופט, הוא שוטר (ועוד שלא בתפקיד) ובטח שבאותה העת הוא לא ידע על המצב של הנער במשטרה
הבן שלי(שאין לי) לא מסתובב שיכור וזורק אבנים על שוטרים. צא כבר מהסרט
טוב אחי. אז הבן שאין לך ואתה מחנך מצויין הוא בטוח

הוא שוטר (ועוד שלא בתפקיד)
בוא תלמד משהו
מבחינת חוק ומשפט,השוטר הוא בתפקיד 24/7, ובכל רגע נתון שהתעודת שוטר שלו עליו. זה שהוא לא במשמרת זה משהו אחר,אבל הוא שוטר כל רגע נתון.

לא סיבה לירות בבן אדם
סכנת חיים ברורה ומיידית לילדים קטנים שסופגים אבנים,חד משמעי סיבה לירי.
יתרה מזאת,השוטר לא ביצע ירי לעברו,הוא ירה לקיר בטון ירי אזהרה,קרה הגורל והכדור ניתז לגופו של הקורבן

מצד אחד - אני בהחלט חושב שיש אפליה אמיתית וגזענית כלפי העדה האתיופית. רואים את זה בכניסה למועדונים,
כאחד שעובד יותר מידי במקומות האלה, הם ''הרוויחו'' את זה ביושר רב. 99% במסיבות שלהם (שלהם,רק שלהם!) נגמרות במקרי אלימות מכוערים.
שלא נדבר על מסיבות רגילות,הם מחפשים את התאקלים האלה רק כדי ליצור התססה כדי להוכיח משהו שלא באמת ברור לי.

לכל קהילה חדשה יהיה קשה ומחורבן במקום חדש,אבל אלו האנשים הכי בכיינים שראיתי ומחפשים מישהו שיאכיל אותם בכפית כדי להוציא אותם מהמצב שלהם.

*אני לא מדבר בהכללה כי אני מכיר המון אתיופים שהם לא כאלה,אך הרוב המוחלט עונה לתיאור למעלה ולכן הם פונים לפשע כי זו הדרך הקלה.
אתה לא באמת מהקריות אם אתה לא מכיר יותר שחורים מלבנים....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית