עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יכול לנסות לתמצת (אני לא קשור לעדה)?אין בפורום כאן אתיופים מפגינים שינסו להסביר את הצד שלהם?
מת לשמוע.
השתכנעתי.אני יכול לנסות לתמצת (אני לא קשור לעדה)?
"שונאים אותנו ומפלים אותנו כי אנחנו שחורים. לא משנה מה עשינו או במי פגענו או על איזה חוק עברנו, אסור להעניש אותנו כי אותנו זה גזענות כי אנחנו שחורים. ועל זה אנחנו מוחים, באלימות כי כשהאלימות באה מהצד שלנו זה בסדר.
לא יכול שלא לחשוב על חרדים.מסכים עם הבחור שאמר פה שהם חושבים שהם טופאק.
אני לא גזען ויש לי חברים אתיופים רוסים ורובם גם עולים חדשים.
יש גזענות לא אומר שלא אבל יש נוער כזה בעדה לא כולם ולא מכליל שחי בסרט שהוא מינימום גאנגסטר בארצות הברית זורקים אבנים גם לפני המהומות מרימים אצבע (יעני זין) וצועקים פאק דה פוליס ואני אומר את זה בתור אחד שיצא לו לעבוד באבטחה לא שוטר לא פקח אבטחה וברגע שהם רואים צאקלקה זהו הגנגסטר מוד נפתח והם מתנהגים בחיתיות.
עוד פעם מבהיר לא כולם ממש לא אבל זו תופעה שקיימת עוד מגיל צעיר החינוך והשנאה הזו למשטרה שמשפיעה.
זה לא קרה לי בגלל שאני בצבע נכון, זה בגלל שאני לא זורק אבנים על אף אחד, ובמיוחד לא שוטרים, ולא מסכן ילדים.בי אף אחד לא ירה כי נולדתי ל"צבע הנכון"
אני יכול לדמיין איך זה להיות בפחד שיהרגו אותך, אני מסתובב ליד אתיופים וערבים חולי נפש.אני לא מצדיק את האלימות המוגזמת שהם השתמשו בה, אני נגד אלימות, אבל הם פאקינג מפגינים על ילדים שנרצחים להם על כלום, הם לא מפגינים על מחיר מסריח של קוטג או שכר דירה, אף אחד לא שם עליהם ואני אפילו לא יכול לדמיין איך זה מרגיש לחיות בפחד שיהרגו אותך סתם באמצע יום (מדובר באזרחים לכל דבר במדינה שאמורה להיות מוסרית ומתוקנת)
המצב בארהב כלפי השחורים הוא נוראי
ברור שזה לא נכון, אנשים שאומרים את זה אלו אנשים שכנראה רואים יותר מידי סרטים בסגנון ושוכחים לרגע שזה רק סרט ולא מציאותבתור מישהו שחי בארה"ב אני אומר לך שזה פשוט לא נכון
נער מוכר למשטרה שהיה אמור להיות במעצר בית בעת התקרית, והשליך אבן משתלבת על ילדים ? זה כלום?בשביל להביע סולידריות עם ילד שנרצח בגלל כלום
בתור מישהו שחי בארה"ב אני אומר לך שזה פשוט לא נכון, זה שקול לזה שיש אנשים כאן בארה"ב שחושבים שבארץ יש רק מלחמות ופיגועים וכולם דתיים שמביאים 10 ילדים (לא צוחק).
ובלי שום קשר, אם מישהו כאן היה חוסם כבישים (לבן, שחור, נכה או מובטל) השוטרים היו נוקטים באלימות בשביל להעיף אותו מהדרך, יש מחאה לגיטימית ויש אנרכיה - בארץ זה אנרכיה.
זה בדיוק מה שאתה מפספס, אתה טוען שאתה לא גזען ואומר שאתה חי ליד אתיופים וערבים פסיכופטים, לא חסר לבנים שהיו דוקרים אותך כי אמרת להם את זה באוטובוס, באמת שלא חסר, הכללה של עדה שלמה בגלל כמה זאת פחות או יותר הגדרה לגזענות.זה לא קרה לי בגלל שאני בצבע נכון, זה בגלל שאני לא זורק אבנים על אף אחד, ובמיוחד לא שוטרים, ולא מסכן ילדים.
אני יכול לדמיין איך זה להיות בפחד שיהרגו אותך, אני מסתובב ליד אתיופים וערבים חולי נפש.
לפני שנה וחצי הייתי עם אישתי באוטובוס, ואיזה אתיופי שם את המוזיקה החופרת שלו בווליום גבוה.
ביקשתי ממנו בצורה מכובדת שישים אוזניות.
הוא שאל אותי אם אני לא אוהב את המוזיקה שלו.
אמרתי בצורה אפילו יותר מכבדת, שאני אוהב את המוזיקה שלו, אבל יש לי כאב ראש כרגע, אם לא איכפת לו להמניך.
הבן אדם התנפל עלי בצעקות שזה "בגלל שאני אתיופי".
שילך לעזאזל.
הבן אדם גזען כלפי כל הלבנים שכאילו הם הגזענים, הוא הגזען הכי גדול.
אל תהיה יפה נפש שתומך באנשים פושעים בלי שום כבוד לחוק, אנושיות, והמדינה. ושגזענים בצורה מגעילה נגד כל הלבנים.
ואני הכי רחוק מגזען שיש בעולם.
הבן שלי(שאין לי) לא מסתובב שיכור וזורק אבנים על שוטרים. צא כבר מהסרטשכולם פה שופטים אותם בלי שניה לחשוב אם זה היה הבן שלהם שנרצח, מה הם היו חושבים על ההפגנה
לא סיבה לירות בבן אדם. הוא לא שופט, הוא שוטר (ועוד שלא בתפקיד) ובטח שבאותה העת הוא לא ידע על המצב של הנער במשטרהנער מוכר למשטרה שהיה אמור להיות במעצר בית בעת התקרית, והשליך אבן משתלבת על ילדים ? זה כלום?
זה נרצח בגלל כלום?
אתה לא אפוי נשמה,השוטר הולך לצאת זכאי צ'יק צ'ק
טוב אחי. אז הבן שאין לך ואתה מחנך מצויין הוא בטוחהבן שלי(שאין לי) לא מסתובב שיכור וזורק אבנים על שוטרים. צא כבר מהסרט
בוא תלמד משהוהוא שוטר (ועוד שלא בתפקיד)
סכנת חיים ברורה ומיידית לילדים קטנים שסופגים אבנים,חד משמעי סיבה לירי.לא סיבה לירות בבן אדם
כאחד שעובד יותר מידי במקומות האלה, הם ''הרוויחו'' את זה ביושר רב. 99% במסיבות שלהם (שלהם,רק שלהם!) נגמרות במקרי אלימות מכוערים.מצד אחד - אני בהחלט חושב שיש אפליה אמיתית וגזענית כלפי העדה האתיופית. רואים את זה בכניסה למועדונים,