הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך לאכול בזמן פציעה?

• פותח/ת השרשור dan2323
  • פורסם בתאריך

dan2323

משתמש מתחיל
186
2
נק' מוניטין:
2
186
2
שלום אני שלשום נקעתי את הרגל ואני כרגע מושבת בבית ולא יכול להתאמן כלל אני עם קביים רציתי לדעת אני כרגע בתקופת חיטוב לאחר מסה עכשיו שאני בבית איך להמשיך עם התזונה שלי כרגיל על פי התפריט במאזן קלורי שלילי? או לאכול יותר או פחות מימה שאני צריך?

אין לך למה להמשיך את המאזן קלורי שלילי כשאתה לא מסוגל להתאמן (אם אתה רוצה לשמור על המסת שריר הקיימת) שמור על חלבון כרגיל כמו שעשית עד עכשיו ותיכנס למאזן ניטרלי עד שתוכל לחזור להתאמן באופן שגרתי.

חד משמעית לא אחי ! אל תהיה במאזן קלורי שלילי שאתה לא יכול להתאמן כמו שצריך , מניסיון אני אומר לך היה לי גם פציעה בברך ובזמן הזה הייתי אוכל במאזן שלילי בלי לשים לב 4 קילו עף לי מהגוף ומלא מסת שריר ברגליים ירד ועכשיו חודשיים שחזרתי לעבוד שוב ואני כמעט קרוב להחזיר את המסת שריר והעלתי חזרה 4 5 קילו .. פשוט תהיה במאזן נייטרלי או פלוס של 100 200 וכמה שיותר חלבון זה חשוב תעקוב אחרי המשקל שבוע אחרי שבוע ותראה שהוא נשאר על המשקל שאתה עכשיו ואין ירידה או עלייה קיצונית , מקווה שתחלים מהר שיהיה לך המון בהצלחה ורק בריאות !
חד משמעית לא אחי ! אל תהיה במאזן קלורי שלילי שאתה לא יכול להתאמן כמו שצריך , מניסיון אני אומר לך היה לי גם פציעה בברך ובזמן הזה הייתי אוכל במאזן שלילי בלי לשים לב 4 קילו עף לי מהגוף ומלא מסת שריר ברגליים ירד ועכשיו חודשיים של עבודה פי 2 יותר קשה שחזרתי לעבוד שוב ואני כמעט קרוב להחזיר את המסת שריר והעלתי חזרה 4 5 קילו .. פשוט תהיה במאזן נייטרלי או פלוס של 100 200 וכמה שיותר חלבון זה חשוב תעקוב אחרי המשקל שבוע אחרי שבוע ותראה שהוא נשאר על המשקל שאתה עכשיו ואין ירידה או עלייה קיצונית , מקווה שתחלים מהר שיהיה לך המון בהצלחה ורק בריאות !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית