הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפשר להגיע לדבר כזה באופן טבעי?

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454

לא הבנתי , אתה רוצה לשכנע את עצמך שאפשר להגיע לזה טבעי? אם ככה אז אתה עושה עבודה יפה.

אם פתחת אשכול בשביל לשאול, קיבלת תשובות.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי , אתה רוצה לשכנע את עצמך שאפשר להגיע לזה טבעי? אם ככה אז אתה עושה עבודה יפה.

אם פתחת אשכול בשביל לשאול, קיבלת תשובות.
לא משכנע את עצמי כלום, יצאה לו פשוט תמונה אחת סופר מוצלחת ששונה מהאחרות

אתה יכול להראות ככה טבעי אם אתה פריק גנטי והגובה שלך הוא 155-160 אחרי הרבה מאד שנים של אימונים
או בקצרה, אם אתה צריך לשאול את השאלה הזאת אז כנראה שאתה לא מישהו שיכול להגיע למצב כזה

יפה זה כן...

אני מניחה שזה עניין של טעם 😃

גם בטח בגרים ונשים רואים את זה בצורה אחרת.... כמו שנשים רוצות להיות רזות עד כדי כך שבעיני הגברים זה כבר מוגזם ולא יפה....
אז בעיני רוב הנשים, שרירי יותר מדיי זה לא יפה.
ולכן זה נקרא יותר מ-"דיי". עבר את ה"חלאס" והשאיר אותו בענן של אבק...

• פותח/ת השרשור
הממ...
תרשו לי להביע את דעתי ולומר שלא רק שזה נראה לא הגיוני / טבעי, זה גם לא יפה 🙁 😕
הוא צורח אובססיביות ונרקסיזם חחחח....
את באמת לא היית זורמת עם מישהו כזה במסיבה?
אני מניחה שזה עניין של טעם 😃

גם בטח בגרים ונשים רואים את זה בצורה אחרת.... כמו שנשים רוצות להיות רזות עד כדי כך שבעיני הגברים זה כבר מוגזם ולא יפה....
אז בעיני רוב הנשים, שרירי יותר מדיי זה לא יפה.
ולכן זה נקרא יותר מ-"דיי". עבר את ה"חלאס" והשאיר אותו בענן של אבק...
רזה כמו מקל. לא נראלי לי שמישהו באמת היה אומר לה לא

26865444_1817822934916695_5748358240119291904_n_g.jpg

מבטיחה שלא, זה די מאיים.
אפילו שרואה כאלה בחד"ש אני מגלגלת עיניים בלב חחח
הכי חתיכים זה אלה שנשארו בגבול הטעם הטוב ויש הם שרירים פרופורציונליים למבנה הגוף שלהם.
וזה לא משנה מה מבנה הגוף שלהם, לכל גוף יש את פרופורציית השרירים שמתאימה לו. ברגע שזה תואם = זה נראה טוב. 😁

זה מבנה הגוף שלה,

מישהי אחרת בגובה ומשקל כמו שלה עשויה להיראות ככה:

63226.jpg

עזוב את זה שזה לא מחמיא לכולן, זה עולה בהרבה כאב נפשי ודיכאון והפרעות אכילה.
ואם יש משהו ממממש לא מושך בגבר, זה שהוא כל היום רק מסתכל במראה ועושה שרירים ואוכל חזה עוף וברוקולי.
כמו שגברים מתוסכלים מבחורות שאוכלות רק חסה ומלפפונים.

(אגב- התמונה שהבאת - היא בהחלט מעלפפתתת ברמות אחרות. אבל שים לב שזה בעיקר כי יש לה חזה. מה שאומר שהיא לא בהכרח כזו רזה, אלא פשוט יש לה מותניים ואגן צרים. שוב, עניין של מבנה גוף. אם החזה שלה היה שטוח כמו הבטן - לא היית מסתכל עליה ככה ;)

תודה על התשובה, פשוט פה נגיד לא נראה שיש משהו מוגזם

49173
יש לו מעט ג'ינו גם בתמונה. חוץ מזה גוף פצצה פרט לעמות שהן חסרות פורפורציות ביחס לגוף.

(אגב- התמונה שהבאת - היא בהחלט מעלפפתתת ברמות אחרות. אבל שים לב שזה בעיקר כי יש לה חזה. מה שאומר שהיא לא בהכרח כזו רזה, אלא פשוט יש לה מותניים ואגן צרים. שוב, עניין של מבנה גוף. אם החזה שלה היה שטוח כמו הבטן - לא היית מסתכל עליה ככה ;)
לטעמי זה רזה מדי. צריך שלבחורה תהיי קצת בשר. אבל זו דעתי 😉

נשבע שהייתי אומר לה לא. נראית חולנית מדי לטעמי זה לא היה מושך אותי, אבל כן מבין למה היא נחשבת שווה

• פותח/ת השרשור
עזוב את זה שזה לא מחמיא לכולן, זה עולה בהרבה כאב נפשי ודיכאון והפרעות אכילה.
ואם יש משהו ממממש לא מושך בגבר, זה שהוא כל היום רק מסתכל במראה ועושה שרירים ואוכל חזה עוף וברוקולי.
כמו שגברים מתוסכלים מבחורות שאוכלות רק חסה ומלפפונים.
האמרה הזאת די מכעיסה אותי וזאת אמרה די נפוצה בקרב בנות.

בנות רוצות מישהו שיראה טוב ושרירי אבל לא יעשה את מה שנחוץ כדי להגיע לזה

כל האנשים שבאמת מגיעים לתוצאות טובות זה אנשים שאובססיביים לאוכל ותזונה

טוב, אני בחורה, אז 'רזה' מבחינתי זה יפה חחחח (אבל כן, היא רזה "יותר מדיי".)

נגיד מישהי כזו לגמרי תוכל להיות מושא קינאתן של אלפי בחורות. לכאורה יש לה פרופורציות מושלמות: חזה גדול, מותניים צרים, פרצוף יפה ובלונדינית.
אבל בעצם כל אחת יפה בדרך שלה אם היא יודעת איך לעצב את עצמה בהתאם למבנה הגוף שלה...
אני גם לא בטוחה שאם הבחורה הזו תעלה במשקל היא תיראה יותר טוב....

• פותח/ת השרשור
נשבע שהייתי אומר לה לא. נראית חולנית מדי לטעמי זה לא היה מושך אותי, אבל כן מבין למה היא נחשבת שווה
אם מישהי כמוה אומרת לך "בוא תשכב איתי" אתה פשוט אומר לה "לא את רזה מידי?"

אם כן יש לך בעיות חמורות ביותר

נגיד מישהי כזו לגמרי תוכל להיות מושא קינאתן של אלפי בחורות. לכאורה יש לה פרופורציות מושלמות: חזה גדול, מותניים צרים, פרצוף יפה ובלונדינית.
אבל בעצם כל אחת יפה בדרך שלה אם היא יודעת איך לעצב את עצמה בהתאם למבנה הגוף שלה...
יש מצב שמריה גם עושה לעצמה פוטושופ בתמונות האלו..לא רוצה להגיד סתם כמובן

• פותח/ת השרשור
יש לו מעט ג'ינו גם בתמונה. חוץ מזה גוף פצצה פרט לעמות שהן חסרות פורפורציות ביחס לגוף.

לא יודע מה נפלתם על האמות שלו, יש לו אמות סבבה לגמרי, כן הם גדולות אבל לא באופן מוגזם

יש לי גנטיקה ממש דומה לשלו במבנה של השרירים וגם לי יש אמות גדולות יחסית שאני מאוד מבסוט מהם והייתי רוצה אפילו להגדיל אותם אפילו יותר
יש מצב שמריה גם עושה לעצמה פוטושופ בתמונות האלו..לא רוצה להגיד סתם כמובן
בסדר אבל אפשר לראות אותה מספיק באח הגדול ששם אין כלום ורואים שהיא רזונת ועדיין נראת מטורף

כמו שציינת, בחורות ובחורים מסתכלים על המין שלו בצורה שונה. לצורך העניין אותו בחור שבתמונה, אני חושב שהוא נראה ממש טוב (חוץ מהאמות) ובשבילך זה בכלל too much. לעומתך כשאת מסתכלת על בחורות, אתן מסתכלות על רזון בעוד גברים לא כזה עפים על רזון (סטטיסטיקה בין חבריי).

• פותח/ת השרשור
כמו שציינת, בחורות ובחורים מסתכלים על המין שלו בצורה שונה. לצורך העניין אותו בחור שבתמונה, אני חושב שהוא נראה ממש טוב (חוץ מהאמות) ובשבילך זה בכלל too much. לעומתך כשאת מסתכלת על בחורות, אתן מסתכלות על רזון בעוד גברים לא כזה עפים על רזון (סטטיסטיקה בין חבריי).
אבל כן כמעט כולם אוהבים עור חלק ומתוח ובטן שטוחה(במקום כרס) וזה בדרך כלל מסתנכרן עם רזון

האמרה הזאת די מכעיסה אותי וזאת אמרה די נפוצה בקרב בנות.

בנות רוצות מישהו שיראה טוב ושרירי אבל לא יעשה את מה שנחוץ כדי להגיע לזה

כל האנשים שבאמת מגיעים לתוצאות טובות זה אנשים שאובססיביים לאוכל ותזונה

לא נכון!! חחח
הנה, אחי, לדוגמה. הוא מעולם לא היה בחדר כושר!
תקשיב, יש לו גוף פצצה. ואולי זה קצת מוזר שאני אומרת את זה כי אני אחותו... אבל הוא חתיך ברמות אחרוווווווווווווווווווווווותתת.
והוא לא אובססיבי לאוכל, ומתאמן רק עם משקל גוף, שכיבות שמיכה, כפיפות בטן, מתח. (ומלא כדורגל.)
זהו!
לא צריך יותר מזה ח'ברה! אתם חתיכים כמו שאתם! חחחח
ולא, אין לנו גנטיקת פלאים. אנחנו אנשים רגילים לחלוטין. עם כל הנאחסות שבדבר.

לעומת זאת יש לי ידיד שהוא ממש אובססיבי, ברמה מחליאה.
מממששששששששש מחליאה. אורתורוקסיה בקטע פסיכי, שם את כולכם בכיס הקטן. אוכל בשעות קבועות, לא מפספס אף אימון וכו'.
וואלה - לא כזה כיף לדבר איתו. מבטיחה שהמוח שלו עשוי מחזה עוף.
ולמרות שמבחינה פרצופית הוא חתיך עולם - מבחינה גופנית הוא לא כזה להיט.
אין פרופורציה! השם שישמור.
פעם הוא היה הרבה יותר חתיך, ואז באיזשהו שלב הוא איבד את זה :'(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית