הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפשר להגיע לדבר כזה באופן טבעי?

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454

אגב...אני חושב שזו דוגמה יותר טובה לאישה ''מלאה''

61975568.png

מאשר הדבר הזה שאתה פרסמת (וכן היא מלאה מאוד) למעשה היא דוגמנית לכבדות לול.

• פותח/ת השרשור
אגב...אני חושב שזו דוגמה יותר טובה לאישה ''מלאה''

61975568.png

מאשר הדבר הזה שאתה פרסמת (וכן היא מלאה מאוד) למעשה היא דוגמנית לכבדות לול.
זאת גם דוגמנית למידות גדולות

2774754-46.jpg

הייתי מפרסמת תמונה שלי מחובקת עם לאפה שווארמה וטחינה בצד. אבל זה קריפי מידי אז אוותר.
חוץ מזה שהאופי הופך את הבן אדם להכי יפה ומושך בעולם. חוץ מזה שגבריות תמשוך אותי פי אלף מאיזה 4 קוביות בבטן. אבל הדיון לגמרי לא על זה.

• פותח/ת השרשור
הייתי מפרסמת תמונה שלי מחובקת עם לאפה שווארמה וטחינה בצד. אבל זה קריפי מידי אז אוותר.
חוץ מזה שהאופי הופך את הבן אדם להכי יפה ומושך בעולם. חוץ מזה שגבריות תמשוך אותי פי אלף מאיזה 4 קוביות בבטן. אבל הדיון לגמרי לא על זה.
קריפי זה טוב אנחנו אוהבים פה קריפי

זאת גם דוגמנית למידות גדולות

2774754-46.jpg

פלאפל אחי. מה אתה רוצה שאני אגיד לך? וואו הבאת לי תמונה של גוף שאי אפשר לראות מה קורה שם + פרצוף מכוער או שככה יצא בתמונה.
קטלני אחי אין ספק שאתה יודע להביע את עמדותיך.

• פותח/ת השרשור
פלאפל אחי. מה אתה רוצה שאני אגיד לך? וואו הבאת לי תמונה של גוף שאי אפשר לראות מה קורה שם + פרצוף מכוער או שככה יצא בתמונה.
קטלני אחי אין ספק שאתה יודע להביע את עמדותיך.
אתה אמור להכיר אותה זה צריך להיות רק רפרנס, אתה לא יודע מי זאת?

יופי אז מה שהוא רשם: "אני גם מצטרף לנשים שאחוז שומן נמוך מידי יותר מגעיל מגבוה מידי, גם אצל נשים."

תלמד לקרוא, ואני שמח שאתה מסכים איתי.

''תלמד לקרוא'' אתה סתום בלום אתה. לדוגמנית שפרסמתי יש א.ש גבוה מידי במיוחד לעומת האלו שאתה מפרסם כאן, אתה נתת לי פה דוגמאות לטנקים, בוא אני אביא לך תמונה של אנורקסית עם העצמות ואנסה לשאול אותך חזרה, בלום בלום אתה.

• פותח/ת השרשור
''תלמד לקרוא'' אתה סתום בלום אתה. לדוגמנית שפרסמתי יש א.ש גבוה מידי במיוחד לעומת האלו שאתה מפרסם כאן, אתה נתת לי פה דוגמאות לטנקים, בוא אני אביא לך תמונה של אנורקסית עם העצמות ואנסה לשאול אותך חזרה, בלום בלום אתה.
התהפכת על כל השכל טַמְבָּלוּלוּ זאת שאתה הבאת בכלל לא באחוז שומן גבוה מידי היא באחוז שומן סבבה לכל הדעות

לאא בואו תגזימו, הבאתן נשים עם אחוז שומן בעל חמש ספרות.... ברמה שכבר קשה למצוא כאלה יותר מאשר למצוא עם אחוז שומן נמוך....
לדעתי האישה הישראלי הממוצעת עד גיל 40, היא לגמרי בסקאלה של "מלאה בטוב טעם".
כנ"ל אצל הגברים עד גיל 40
ואז איפשהו שם ביו 40 ל-50 שני הצדדים מאבדים את זה....

כנראה שהמוח עובר סירקולציה בגיל הזה וזה כבר לא באמת מעניין... לא יודעת... כשאגיע לגיל 40 אעדכן חחח

מה הבעיה איתה בקושי יש לה כרס אפילו

כי היא צוברת את רוב השומן שלה בחלק התחתון של הגוף AKA לא גנטיקה מחורבנת.

ashley-graham-best-runway-moments-addition-elle-ashley-graham-lingerie-fall-2015-2.jpg

היא שמנה לכל דבר. אני פשוט טוען שאם אתה רוצה לבלות ''לילה'' זה כנראה עדיף על מישהי עם 14BMI

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית