עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זאת גם דוגמנית למידות גדולותאגב...אני חושב שזו דוגמה יותר טובה לאישה ''מלאה''
![]()
מאשר הדבר הזה שאתה פרסמת (וכן היא מלאה מאוד) למעשה היא דוגמנית לכבדות לול.
קריפי זה טוב אנחנו אוהבים פה קריפיהייתי מפרסמת תמונה שלי מחובקת עם לאפה שווארמה וטחינה בצד. אבל זה קריפי מידי אז אוותר.
חוץ מזה שהאופי הופך את הבן אדם להכי יפה ומושך בעולם. חוץ מזה שגבריות תמשוך אותי פי אלף מאיזה 4 קוביות בבטן. אבל הדיון לגמרי לא על זה.
זאת גם דוגמנית למידות גדולות
![]()
אתה אמור להכיר אותה זה צריך להיות רק רפרנס, אתה לא יודע מי זאת?פלאפל אחי. מה אתה רוצה שאני אגיד לך? וואו הבאת לי תמונה של גוף שאי אפשר לראות מה קורה שם + פרצוף מכוער או שככה יצא בתמונה.
קטלני אחי אין ספק שאתה יודע להביע את עמדותיך.
אתה אמור להכיר אותה זה צריך להיות רק רפרנס, אתה לא יודע מי זאת?
הישרדות VIP - שמחה גואטהלא, אני לא רואה ''הישרדות''
לא קריפי כמוני,תהיה בטוחקריפי זה טוב אנחנו אוהבים פה קריפי
קריפי עד האינסוף ומעבר לולא קריפי כמוני,תהיה בטוח
יופי אז מה שהוא רשם: "אני גם מצטרף לנשים שאחוז שומן נמוך מידי יותר מגעיל מגבוה מידי, גם אצל נשים."זו כבר טנק
יופי אז מה שהוא רשם: "אני גם מצטרף לנשים שאחוז שומן נמוך מידי יותר מגעיל מגבוה מידי, גם אצל נשים."
תלמד לקרוא, ואני שמח שאתה מסכים איתי.
התהפכת על כל השכל טַמְבָּלוּלוּ זאת שאתה הבאת בכלל לא באחוז שומן גבוה מידי היא באחוז שומן סבבה לכל הדעות''תלמד לקרוא'' אתה סתום בלום אתה. לדוגמנית שפרסמתי יש א.ש גבוה מידי במיוחד לעומת האלו שאתה מפרסם כאן, אתה נתת לי פה דוגמאות לטנקים, בוא אני אביא לך תמונה של אנורקסית עם העצמות ואנסה לשאול אותך חזרה, בלום בלום אתה.
התהפכת על כל השכל טַמְבָּלוּלוּ זאת שאתה הבאת בכלל לא באחוז שומן גבוה מידי היא באחוז שומן סבבה לכל הדעות
מה הבעיה איתה בקושי יש לה כרס אפילו![]()
היא שוקלת 3 פעמים את האלו שאתה מביא כאן.
מה הבעיה איתה בקושי יש לה כרס אפילו