הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכלס מה הבעיה בפיצה?

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
למה היא נחשבת לא בריאה? חוץ מעניין הקלוריות- שיכול להיות חיובי לחלק מהאנשים?

תכלס אני לא מוצא ממש בעיה בפיצה מפיצריה. בקפואה יכול להיות שמשתמשים בחומרים משמרים פחות סבבה, אבל בגדול פיצה זה אחלה

זה כמו שאומרים שלחם זה השטן ופריחיות אורז זה לחיטוב.
הכל שטויות כל דבר במינון ובמחשבה איך להוסיף לתפריט כולל מאוזן זה טוב. כל האנטי מאכלים זה שטויות ומיתוסים שהמציאו.
הדבר היחידי פחות או יותר ש "גרוע" זה שומן טראנס שעדיף מאוד להמנע ממנו, מעבר לזה, הכל בקונטקסט נכון הולך.
* יש שאומרים שלא כדאי לצרוך יותר מדי סוכר מוסף, אבל ממש אין מניעה מזה באופן כללי

אין בעיה בפיצה, ההיפך, מכל המאכלי "גאנק פוד" הוא נחשב הכי פחות, סהכ מדובר בבצק וגבנץ. מה שכן, כל משולש הוא כ 200-250 קלוריות, לך תכניס את זה בתקציב הקלורי היומי שלך.
אבל אם נפלת על יום ארוך שבו פספסת ארוחת ואתה צריך להשלים קלוריות אז פיצה זה אחלה פיתרון.

מדובר במזון בעל ערך קלורי גבוה ותזונתי נמוך.
החומצות השומניות נהרסו, זה קמח לבן, אז אינו מכיל את הסיבים שמכילים וויטמינים ומינרלים.
יש המון רכיבים בפיצה מלבד קמח, גבינה ועגבניות.
מדובר בחומרים שמעניקים מרקם רצוי שאין להם שום ערך תזונתי, ולכן אני חושב שהם לא בריאים. אפשר לומר שיש יותר רכיבים שאינם מזון, ממספר הרכיבים שהם מזון..

הרבה יגידו לך כאן, שרק בקלוריות שבאוכל צריך להתחשב, ולמי שבמסה, לאכול וכמה שיותר.
לדעתי גם במסה צריך להקפיד על ערך תזונתי.
המזון הוא לא מוגבל רק לקלוריות, זה דרך פרמטיבית להסתכל על המזון.

• פותח/ת השרשור
מדובר במזון בעל ערך קלורי גבוה ותזונתי נמוך.
החומצות השומניות נהרסו, זה קמח לבן, אז אינו מכיל את הסיבים שמכילים וויטמינים ומינרלים.
יש המון רכיבים בפיצה מלבד קמח, גבינה ועגבניות.
מדובר בחומרים שמעניקים מרקם רצוי שאין להם שום ערך תזונתי, ולכן אני חושב שהם לא בריאים. אפשר לומר שיש יותר רכיבים שאינם מזון, ממספר הרכיבים שהם מזון..

הרבה יגידו לך כאן, שרק בקלוריות שבאוכל צריך להתחשב, ולמי שבמסה, לאכול וכמה שיותר.
לדעתי גם במסה צריך להקפיד על ערך תזונתי.
המזון הוא לא מוגבל רק לקלוריות, זה דרך פרמטיבית להסתכל על המזון.
אבל נגיד אני אוכל בנוסף מספיק ירקות, מספיק חלבון ומספיק שומן ממקור טוב איפה הבעיה של הערכים התזונתיים?

אבל נגיד אני אוכל בנוסף מספיק ירקות, מספיק חלבון ומספיק שומן ממקור טוב איפה הבעיה של הערכים התזונתיים?
זה לא רק החוסר ערך תזונתי.
זה גם מכיל חומרים שהם לא מזון, כימיקאלים בשביל מרקם וכדומה.
אומרים לנו שזה לא מזיק במינונים נמוכים, אבל מכיוון שהם לא מועילים, ומזיקים בכמות גדולה, אני מגדיר את זה לא בריא.

חוץ מזה, כמה הערך התזונתי הנצרך לך, לא תדע, כדאי לצרוך כמה שיותר.

לפי דעתי הבעיה בפיצה זה הדחיסות הקלורית...
אני מכיר הרבה אנשים שמסוגלים להוריד מגש פיצה ושזה יחזיק אותם שבעים לשעה.. שעתיים..
(בדיוק כמו להוריד קרטון בן אנד ג'ריס , עדיף פשוט לא להתחיל... 😭)

• פותח/ת השרשור
זה לא רק החוסר ערך תזונתי.
זה גם מכיל חומרים שהם לא מזון, כימיקאלים בשביל מרקם וכדומה.
אומרים לנו שזה לא מזיק במינונים נמוכים, אבל מכיוון שהם לא מועילים, ומזיקים בכמות גדולה, אני מגדיר את זה לא בריא.

חוץ מזה, כמה הערך התזונתי הנצרך לך, לא תדע, כדאי לצרוך כמה שיותר.
אבל בדומינוס פיצה הם אומרים שזה 100 אחוז מוצרלה ורכיבים טבעיים לא נראה לי שהם מוסיפים כל מיני כימיקלים וכאלה....
לפי דעתי הבעיה בפיצה זה הדחיסות הקלורית...
אני מכיר הרבה אנשים שמסוגלים להוריד מגש פיצה ושזה יחזיק אותם שבעים לשעה.. שעתיים..
(בדיוק כמו להוריד קרטון בן אנד ג'ריס , עדיף פשוט לא להתחיל... 😭)
זה טוב לאנשים כמוני שקשה להם לאכול הרבה ורק נלחמים על לעלות במשקל ולא לרדת

אבל בדומינוס פיצה הם אומרים שזה 100 אחוז מוצרלה ורכיבים טבעיים לא נראה לי שהם מוסיפים כל מיני כימיקלים וכאלה....
אם כך, רק הקמח הלבן יהיה הבעיה.
אבל קשה לי להאמין שזה באמת 100% טבעי.
זה טוב לאנשים כמוני שקשה להם לאכול הרבה ורק נלחמים על לעלות במשקל ולא לרדת
לאנשים כמוך, אני ממליץ לאכול יותר ירקות, זה פותח לי את התיאבון.

• פותח/ת השרשור
עבודה זה חלק מהתהליך.
אבל איך שנוח לך.
כן אבל צריך לראות באיזה כמות עבודה אתה יכול לעמוד לאורך זמן. המטרה שלי זה להוריד התעסקות באוכל למינימום האפשרי

אני קונה פשוט שייקים במקומות שמכינים שייקים מפירות קפואים מתי שיוצא לי ומיצים 100% מהסופר לפעמים

כן אבל צריך לראות באיזה כמות עבודה אתה יכול לעמוד לאורך זמן.

אני קונה פשוט שייקים במקומות שמכינים שייקים מפירות קפואים מתי שיוצא לי ומיצים 100% מהסופר לפעמים
חחח...
כל יום אני מכין יותר מליטר מיץ ירקות טבעי.
לא הייתי עובר את התחרות בלי ה 2 ליטר שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית