עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דומינוס נגידהרבה שמן? אם אתה מתכוון לפיצריות
אבל נגיד אני אוכל בנוסף מספיק ירקות, מספיק חלבון ומספיק שומן ממקור טוב איפה הבעיה של הערכים התזונתיים?מדובר במזון בעל ערך קלורי גבוה ותזונתי נמוך.
החומצות השומניות נהרסו, זה קמח לבן, אז אינו מכיל את הסיבים שמכילים וויטמינים ומינרלים.
יש המון רכיבים בפיצה מלבד קמח, גבינה ועגבניות.
מדובר בחומרים שמעניקים מרקם רצוי שאין להם שום ערך תזונתי, ולכן אני חושב שהם לא בריאים. אפשר לומר שיש יותר רכיבים שאינם מזון, ממספר הרכיבים שהם מזון..
הרבה יגידו לך כאן, שרק בקלוריות שבאוכל צריך להתחשב, ולמי שבמסה, לאכול וכמה שיותר.
לדעתי גם במסה צריך להקפיד על ערך תזונתי.
המזון הוא לא מוגבל רק לקלוריות, זה דרך פרמטיבית להסתכל על המזון.
זה לא רק החוסר ערך תזונתי.אבל נגיד אני אוכל בנוסף מספיק ירקות, מספיק חלבון ומספיק שומן ממקור טוב איפה הבעיה של הערכים התזונתיים?
אבל בדומינוס פיצה הם אומרים שזה 100 אחוז מוצרלה ורכיבים טבעיים לא נראה לי שהם מוסיפים כל מיני כימיקלים וכאלה....זה לא רק החוסר ערך תזונתי.
זה גם מכיל חומרים שהם לא מזון, כימיקאלים בשביל מרקם וכדומה.
אומרים לנו שזה לא מזיק במינונים נמוכים, אבל מכיוון שהם לא מועילים, ומזיקים בכמות גדולה, אני מגדיר את זה לא בריא.
חוץ מזה, כמה הערך התזונתי הנצרך לך, לא תדע, כדאי לצרוך כמה שיותר.
זה טוב לאנשים כמוני שקשה להם לאכול הרבה ורק נלחמים על לעלות במשקל ולא לרדתלפי דעתי הבעיה בפיצה זה הדחיסות הקלורית...
אני מכיר הרבה אנשים שמסוגלים להוריד מגש פיצה ושזה יחזיק אותם שבעים לשעה.. שעתיים..
(בדיוק כמו להוריד קרטון בן אנד ג'ריס , עדיף פשוט לא להתחיל... 😭)
אם כך, רק הקמח הלבן יהיה הבעיה.אבל בדומינוס פיצה הם אומרים שזה 100 אחוז מוצרלה ורכיבים טבעיים לא נראה לי שהם מוסיפים כל מיני כימיקלים וכאלה....
לאנשים כמוך, אני ממליץ לאכול יותר ירקות, זה פותח לי את התיאבון.זה טוב לאנשים כמוני שקשה להם לאכול הרבה ורק נלחמים על לעלות במשקל ולא לרדת
זה ממלא אותי ומפריע לי עוד יותרלאנשים כמוך, אני ממליץ לאכול יותר ירקות, זה פותח לי את התיאבון.
אז מיץ ירקות.זה ממלא אותי ומפריע לי עוד יותר
אם היה לי כוח להתעסק עם זה הייתי מכין שייקים של פירות זה היה עוזר לי גם בקלוריות אבל זה מצריך הרבה עבודהאז מיץ ירקות.
בלי זה, הייתי נעלם.
עבודה זה חלק מהתהליך.אם היה לי כוח להתעסק עם זה הייתי מכין שייקים של פירות זה היה עוזר לי גם בקלוריות אבל זה מצריך הרבה עבודה
בעיה מאיזו בחינה? מה ההבדל בין זה לבין סתם פרוסת לחם?אם כך, רק הקמח הלבן יהיה הבעיה.
אין הבדל, זה מזון בעל ערך קלורי גבוה וערך תזונתי נמוך.בעיה מאיזו בחינה? מה ההבדל בין זה לבין סתם פרוסת לחם?
כן אבל צריך לראות באיזה כמות עבודה אתה יכול לעמוד לאורך זמן. המטרה שלי זה להוריד התעסקות באוכל למינימום האפשריעבודה זה חלק מהתהליך.
אבל איך שנוח לך.
חחח...כן אבל צריך לראות באיזה כמות עבודה אתה יכול לעמוד לאורך זמן.
אני קונה פשוט שייקים במקומות שמכינים שייקים מפירות קפואים מתי שיוצא לי ומיצים 100% מהסופר לפעמים