הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב נוזלים

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
יש לי שאלה כל הנושא הזה של נוזלים זה תקף רק לתחילת חיטוב? ידוע שמתחילים חיטוב מאבדים את משקל מהר משהו כמו 3-4 קילו נוזלים בחודש הראשון אבל זה יכול להיות שאחרי גם 3 חודשים של חיטוב יהיה עוד ירידה מהירה של נוזלים מהגוף?

אני בחיטוב 3 וחצי חודשים ירדתי מ 91 ל 78 ולפני יומיים היה משהו מוזר ששקלתי 79 ואחרי יום וחצי הגעתי למשקל 78 (מדבר על משקל בוקר) מה שזכור לי שאני הורדתי מהתפריט עוד טיפה פחמימה לא משהו רציני אז יכול להיום שגם אחרי 3 חודשים של חיטוב ובמקרה שמורידים עוד טיפה את הפחמימה יהיו עדיין נוזלים שייצאו?

שינויים תזונתיים יכולים לגרום לתנודות במשקל. אם הורדת ביום אחד כמות מסויימת של פחמימה, אז ביום למחרת תהיה תנודה גדולה יותר

• פותח/ת השרשור
שינויים תזונתיים יכולים לגרום לתנודות במשקל. אם הורדת ביום אחד כמות מסויימת של פחמימה, אז ביום למחרת תהיה תנודה גדולה יותר

שאתה אומר תנודה אתה מתכוון מן הסתם לנוזלים ולא לשומן...

האמת שהורדתי מהתפריט שלי רק 6 פריכיות כוסמת זה נראה לך הצדיק ירידה של קילו ביום וחצי?

אני פשוט קצת חושש שלא נאבד מזה שריר בגלל הירידה המהירה הזאת של אחרי 3 וחצי חודשים של חיטוב חשבתי נוזלים יורדים מהגוף רק בתחילת חיטוב

שאתה אומר תנודה אתה מתכוון מן הסתם לנוזלים ולא לשומן...

האמת שהורדתי מהתפריט שלי רק 6 פריכיות כוסמת זה נראה לך הצדיק ירידה של קילו ביום וחצי?

אני פשוט קצת חושש שלא נאבד מזה שריר בגלל הירידה המהירה הזאת של אחרי 3 וחצי חודשים של חיטוב חשבתי נוזלים יורדים מהגוף רק בתחילת חיטוב
כמו שהתנודה לא יכולה להיות בגלל שומן, היא גם לא יכולה להיות משריר. שריר לא מאבדים בכזאת מהירות. אם היית מאבד שריר בכזאת מהירות היית מת תוך חודש.
יכול להיות שההורדה רק גרמה לתנודה גדולה, רוב הסיכויים שהרוב יתאזן לאורך השבוע

• פותח/ת השרשור
כמו שהתנודה לא יכולה להיות בגלל שומן, היא גם לא יכולה להיות משריר. שריר לא מאבדים בכזאת מהירות. אם היית מאבד שריר בכזאת מהירות היית מת תוך חודש.
יכול להיות שההורדה רק גרמה לתנודה גדולה, רוב הסיכויים שהרוב יתאזן לאורך השבוע

אוקיי תודה רבה!

רק שאלה אחרונה בחיטובים אפשר להמשיך לרדת בנוזלים גם אחרי כמות זמן מסויימת של חיטוב? נניח מישהו עושה חיטוב 4 חודשים יכול להיות שגם בהמשך הוא יאבד נוזלים? (במידה והוא לא שינה כלום בתפריט)

אוקיי תודה רבה!

רק שאלה אחרונה בחיטובים אפשר להמשיך לרדת בנוזלים גם אחרי כמות זמן מסויימת של חיטוב? נניח מישהו עושה חיטוב 4 חודשים יכול להיות שגם בהמשך הוא יאבד נוזלים? (במידה והוא לא שינה כלום בתפריט)
זה בהחלט אפשרי, השאלה אבל היא מה הסיבה שאתה שואל את זה? כדי לדעת אם קפיצות במשקל הן הגיוניות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית