עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האתגר זה לאכול כמה שיותר שיבולת שועל ברצף עד שאתה לא יכול יותר
האתגר זה לאכול כמה שיותר שיבולת שועל ברצף עד שאתה לא יכול יותר
קח פשוט שיבולת שועל עבה, תשים בקערה ותשקול אותה ונראה כמה אתה מצליח. מותר רק עם חלב
בהצלחה
אתה גם ככה צריך לאכול X קלוריות ביום וזאת אחלה פחמימה אז להפריע לך במשהו זה לא.מה יצא לי מזה? פרס? או שרק להוכיח למי יש גדול יותר?
אנונימי מזוכיסט דוט קום לייק דהמה יצא לי מזה? פרס? או שרק להוכיח למי יש גדול יותר? אתה כנראה קצת מתבלבל כי אתה פשוט לא מכיר אותי. אני שוקל 115 קילו על 196 + עובד בעבודה פיזית מפה תחשוב לבד..
יודע, בהתאם לזה אין סיבה שתתחמק מהאתגראתה פשוט לא מכיר אותי. אני שוקל 115 קילו על 196 + עובד בעבודה פיזית ומתאמן עם נפח מאוד גבוה - מפה תחשוב לבד..
אתה גם ככה צריך לאכול X קלוריות ביום וזאת אחלה פחמימה אז להפריע לך במשהו זה לא.
וכן להראות שאתה לא מדבר סתם בlbs ועומד מאחורי הדברים שלך
פעם היה חוב לראק ואז אנשים לא היו סתם זורקים דברים לאוויר
אתה גם ככה צריך להכניס הרבה קלוריות ופחמימות, מה מונע ממך לעשות את זה? מי שמדבר סתם זה אתהונראה לך באמת שאכפת לי ממה אנשים חושבים פה? זה פאקינג אינטרנט אחי.. זה שלא תאמין לי לא יגרום לי לא לישון בלילה כמו שצריך. פשוט אל תדבר סתם אם אתה לא מכיר אותי ואת ליאם.
אתה גם ככה צריך להכניס הרבה קלוריות ופחמימות, מה מונע ממך לעשות את זה? מי שמדבר סתם זה אתה
🤣🤣🤣 פשוט מלךשאני לא אספר מה אני מצליח לדחוס... 😉
היי יש פה בנות קטנות בקהל.שאני לא אספר מה אני מצליח לדחוס... 😉
היי יש פה בנות קטנות בקהל.
ולא דיברתי עליי
הוא דיבר עליך ועל פרוזן שמעתי שיש הרבה דחיסות שםעל מה חשבת שהוא דיבר? הדיון הרי על אוכל 😋🍴
כל אחד והאוכל שלו.. אם @Dark Soul Omega רוצה מהנקניק שלי ,הוא יקבלעל מה חשבת שהוא דיבר? הדיון הרי על אוכל 😋🍴
הלווו מתוקהה תרגעי זה שנעלמתי לכמה שבועות לא אומר שזה נגמר בנינוכל אחד והאוכל שלו.. אם @Dark Soul Omega רוצה מהנקניק שלי ,הוא יקבל
הוא דיבר עליך ועל פרוזן שמעתי שיש הרבה דחיסות שם
על מה חשבת שהוא דיבר? הדיון הרי על אוכל 😋🍴
הכמות האמיתית שאת אוכלת נחשפהרק על אוכל.
הלכתי להכין לי 20 גרם שיבולת שועל. משביע אש
כן, בבוקר אכלתי חצי קרקר עם אוויר. עד עכשיו שאני שבעההכמות האמיתית שאת אוכלת נחשפה
אני אוכל פיצה של דומינוס קרניבור MIX: גבינת 100% מוצרלה, פפרוני קריספי, סלייסים מעולים של קבנוס, פרוסות חזה בקר מובחרות ומעל רוטב צ'יפוטלה פיקנטי וטבעות בצל ירוק.
בנוסף מוסיף לזה סלמי, גבינת עיזים, אנשובי, אננס