הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם על שיבולת שועל? זה באמת טוב?

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
כמו שכתוב בכותרת, שמעתי על זה הרבה דברים שזה משביע והכל.. חשבתי לנסות. זה בסדר לאכול את זה גם בחיטוב ולא רק במסה? נשמע לי מפגר לשאול את זה כי זה בסהכ אוכל אבל עדיין.

האתגר זה לאכול כמה שיותר שיבולת שועל ברצף עד שאתה לא יכול יותר

קח פשוט שיבולת שועל עבה, תשים בקערה ותשקול אותה ונראה כמה אתה מצליח. מותר רק עם חלב

בהצלחה

מה יצא לי מזה? פרס? או שרק להוכיח למי יש גדול יותר? אתה כנראה קצת מתבלבל כי אתה פשוט לא מכיר אותי. אני שוקל 115 קילו על 196 + עובד בעבודה פיזית ומתאמן עם נפח מאוד גבוה - מפה תחשוב לבד..

מה יצא לי מזה? פרס? או שרק להוכיח למי יש גדול יותר?
אתה גם ככה צריך לאכול X קלוריות ביום וזאת אחלה פחמימה אז להפריע לך במשהו זה לא.

וכן להראות שאתה לא מדבר סתם בlbs ועומד מאחורי הדברים שלך

פעם היה חוב לראק ואז אנשים לא היו סתם זורקים דברים לאוויר

מה יצא לי מזה? פרס? או שרק להוכיח למי יש גדול יותר? אתה כנראה קצת מתבלבל כי אתה פשוט לא מכיר אותי. אני שוקל 115 קילו על 196 + עובד בעבודה פיזית מפה תחשוב לבד..
אנונימי מזוכיסט דוט קום לייק דה

אתה גם ככה צריך לאכול X קלוריות ביום וזאת אחלה פחמימה אז להפריע לך במשהו זה לא.

וכן להראות שאתה לא מדבר סתם בlbs ועומד מאחורי הדברים שלך

פעם היה חוב לראק ואז אנשים לא היו סתם זורקים דברים לאוויר

ונראה לך באמת שאכפת לי ממה אנשים חושבים פה? זה פאקינג אינטרנט אחי.. זה שלא תאמין לי לא יגרום לי לא לישון בלילה כמו שצריך. פשוט אל תדבר סתם אם אתה לא מכיר אותי ואת ליאם.

ונראה לך באמת שאכפת לי ממה אנשים חושבים פה? זה פאקינג אינטרנט אחי.. זה שלא תאמין לי לא יגרום לי לא לישון בלילה כמו שצריך. פשוט אל תדבר סתם אם אתה לא מכיר אותי ואת ליאם.
אתה גם ככה צריך להכניס הרבה קלוריות ופחמימות, מה מונע ממך לעשות את זה? מי שמדבר סתם זה אתה

דיון מעמיק ביותר.
אני אוכל פיצה של דומינוס קרניבור MIX: גבינת 100% מוצרלה, פפרוני קריספי, סלייסים מעולים של קבנוס, פרוסות חזה בקר מובחרות ומעל רוטב צ'יפוטלה פיקנטי וטבעות בצל ירוק.
בנוסף מוסיף לזה סלמי, גבינת עיזים, אנשובי, אננס

חוץ מזה אם אתה באמת מוסיף אננס לפיצה, אז אתה באמת שטן.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית