עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך אתה יודע כמה ש"ש משביע אותי? ולכמה זמן?
כל השרשור פה אתה מבלבל את השכל ששיבולת שועל זה לא משביע אבל אתה מעולם לא ניסת לבדוק כמה באמת אתה יכול לאכול
היחיד שמדבר פה שטויות זה אתה, אל תגיב לי בכלל, הדיון שלנו לא יכול להגיע לשום מקום, לכן זה חסר טעם.
הגעתי למסקנה הזאת כי לא כתבת את זה למרות ששאלתי אותךאיך הגעת למסקנה הזאת?
מישהו פה כועס כי אומרים לו את האמת?!
הגעתי למסקנה הזאת כי לא כתבת את זה למרות ששאלתי אותך
לא צריך להיות לי שום מושג כמה אוכל את יכול להכניס אני פשוט יודע במיליון אחוז שאתה לא תוכל להכניס ש"ש כמו אוכל אחר שאתה מכניס.תחזור אחורה ותראה מה אני חושב על ה״אתגר״ שלך. בנוסף, אין לך מושג כמה אוכל אני יכול להכניס גם הדעה שלך לא ממש מעניינת אותי אבל אתה ממשיך להגיע למסקנות שווא ולהטעות את פותח האשכול וחבל..
זה כמו להגיד ״כמה פיצה אתה יכול לאכול״ (לצורך העיניין פיצה זה המאכל האהוב עלי) מן הסתם לכל דבר יש גבול אבל לכל אחד יש קיבה ותאבון שונים. אז אני לא מבין על מה הויכוח בכלל?!
כל השרשור פה אתה מבלבל את השכל ששיבולת שועל זה לא משביע אבל אתה מעולם לא ניסת לבדוק כמה באמת אתה יכול לאכול
איך הגעת למסקנה הזאת?
.
לא צריך להיות לי שום מושג כמה אוכל את יכול להכניס אני פשוט יודע במיליון אחוז שאתה לא תוכל להכניס ש"ש כמו אוכל אחר שאתה מכניס.
אתה "חושב" ככה על האתגר שלי כי אתה בלבלן שכל שיודע רק לדבר ולכתוב שטויות בלי ביסוס. אם בדקת כמה שיבולת שועל אתה יכול לאכול ברצף למה אתה עדיין לא אומר כמה?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣אחי... זה א י נ ט ר נ ט. מתי תבין את זה? אני לא אומר כי אתה פשוט לא תאמין. אם אגיד קילו לפני בישול, תאמין לי? אם אגיד 2-1.5 קילו כשאני ממש ממש רעב, אתה תאמין? כנראה שלא. ושוב פעם אתה מדבר שטויות כי ניתן להגיד את זה על כל מאכל.. דרך אגב, שיבולת שועל מתעכלת אצלי מהר ברמה שבאמת מעצבנת אותי במיוחד אחרי כמויות כאלה..
🤦♂️ אתה לא העיפרון הכי חד בקלמר אה?!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
זהו, מפה כל בנאדם שפוי יכול להבין שאתה מחרטט את
השכל. תודה.
צודק, אני לא העיפרון הכי חד, תמשיך לאכול 2 קילו שיבולת שועל 😆😆😆🤦♂️ אתה לא העיפרון הכי חד בקלמר אה?!
בעיה בהבנת הנקרא? עברית שפה קשה?
אתה מודע לזה שיש אנשים לא שמנים במיוחד שמסיימים כמויות מטורפות של אוכל כמו למשל 2 קילו המבורגר עם כל התוספות מסביב?! פשוט חבל שאתה ממשיך להתנהג כמו ילד ולהטעות את הפורום בשטויות שאתה רושם וזאת לא הפעם הראשונה.
נשבעת שאם זה היה נכנס לי לתפריט הייתי מנסהצודק, אני לא העיפרון הכי חד, תמשיך לאכול 2 קילו שיבולת שועל 😆😆😆
תודה אחי :kiss3:מחר אוכל פשוט היום כבר לא נשאר הרבה קלוריות להכניס לצערי 😭צודק, אני לא העיפרון הכי חד, תמשיך לאכול 2 קילו שיבולת שועל 😆😆😆
תודה אחי :kiss3:מחר אוכל פשוט היום כבר לא נשאר הרבה קלוריות להכניס לצערי 😭
יש אנשים שלא מבינים מה זה אומר 1.95 ושוקל 115....הם חושבים שיש לאנשים כמוך אותה קיבולת כמו שלהם.
צודק, אני לא העיפרון הכי חד, תמשיך לאכול 2 קילו שיבולת שועל 😆😆😆
אני לא מבין למה אתה חושב שהמימדים שלו זה משהו מיוחד. יצא לי להיתקל במישהו שהוא איזה 2.1, ענק בצורה מפחידה, רחב ושמן. שוקל בסביבות ה200 קילו. היינו ביחד בכלא צבאי, יצא לי לראות אותו אוכל. הוא גם לא אוכל כמויות כאלה של ש"ש, איך אני?אני אחרי לאפה (שווארמה) אחת מתפוצץ. מנגד אני מכיר אנשים שאחרי 2 לאפות שווארמה יש להם עוד מקום לנשנש, תבין שאנשים מאוד שונים אחד מהשני. אני לקראת סוף הלאפה לפעמים עם האוכל בגרון ויש אנשים שאחרי לאפה אחת התיאבון שלהם מתחיל להיפתח..זה נשמע לך הזוי אבל זו האמת קל וחומר שבן אדם בנתונים שלו.
אני לא מבין למה אתה חושב שהמימדים שלו זה משהו מיוחד. יצא לי להיתקל במישהו שהוא איזה 2.1, ענק בצורה מפחידה, רחב ושמן. שוקל בסביבות ה200 קילו. היינו ביחד בכלא צבאי, יצא לי לראות אותו אוכל. הוא גם לא אוכל כמויות כאלה של ש"ש, איך אני?
אני הבנתי טוב מאוד, תמשיך לאכול 2 קילו ש"ש. בתיאבוןכמו שאמרתי, בעיות בהבנת הנקרא. תנסה שוב לקרוא מה שרשמתי ואולי בפעם ה 100 תבין 🥷
אני לא מבין למה אתה חושב שהמימדים שלו זה משהו מיוחד. יצא לי להיתקל במישהו שהוא איזה 2.1, ענק בצורה מפחידה, רחב ושמן. שוקל בסביבות ה200 קילו. היינו ביחד בכלא צבאי, יצא לי לראות אותו אוכל. הוא גם לא אוכל כמויות כאלה של ש"ש, איך אני?
אחי זה היה ציני וזה מה שהוא לא מבין. בגלל זה רשמתי ״זה אינטרנט״ אפשר לחרטט פה הכל אבל הבן אדם פשוט לא חכם במיוחד ולא מבין את זה. בכל מקרה, כשאין לי כל כך ברירה אני פשוט מכין 500-600 גרם ש״ש על בסיס חלב עם דבש/סילן ויוצא פגז. הבעיה שזה מתעכל נורא מהר משום מה שזה דיי מעצבן ולכן אני מעדיף לאכול את זה פה ושם. מה שכן אני מכין בדרך כלל שייק עם ליטר חלב + 100 גרם חמאת בוטנים + 100 גרם ש״ש טחונה ו2 סקופים של אבקת חלבון וזה באמת אין לי בעיה לשתות ישר. אבל בטח גם זה נשמע לו הזוי 😃200 קילו? תחשב כמה הוא אוכל במהלך היום / שבוע ואתה תהיה בהלם. זה שהוא ספציפית לא אוכל שיבולת שועל בכמויות זה לא אומר כלום. אולי ''מר כוח'' אוהב ממש שיבולת שועל? זה כמו שאתה כתבת שאתה לא מבין איך אנשים אוכלים כ''כ הרבה אורז, וכולם ענו לך שזה לא בעיה בכלל. למה? כי אורז זה טעים. אז לך זה לא כזה טעים...כנראה גם לא שיבולת שועל. תחשב את זה שהוא כנראה אוהב את זה + בן אדם עצום, והנה לך תשובה.
חוץ מזה מה יש לו לשקר, אם הוא משקר הוא בן אדם אפס. ממה שנראה בפורום הוא פרסם תמונות שלו וכל שאר התגובות נראות לגיטימיות. אפילו שעניתי לו שהא.ש שלו מעט יותר גבוה ממה שאחרים אמרו, הוא נתן לי לייק במקום לעשות cope (משמע לא בא לעשות פוזות). לא רואה סיבה שהוא ישקר. אם הוא היה שוקל 70 קילו זה היה סיפור אחר.
חוץ מזה, מה אתה מדבר איתי על ''ישבנו בכלא צבאי ואכלנו'' לעומת מאנץ' מטורף? אם הוא היה אומר שהוא כל יום אוכל בכמויות האלו כמובן לא הייתי מאמין.
אחי זה היה ציני וזה מה שהוא לא מבין. בגלל זה רשמתי ״זה אינטרנט״ אפשר לחרטט פה הכל אבל הבן אדם פשוט לא חכם במיוחד ולא מבין את זה. בכל מקרה, כשאין לי כל כך ברירה אני פשוט מכין 500-600 גרם ש״ש על בסיס חלב עם דבש/סילן ויוצא פגז. הבעיה שזה מתעכל נורא מהר משום מה שזה דיי מעצבן ולכן אני מעדיף לאכול את זה פה ושם. מה שכן אני מכין בדרך כלל שייק עם ליטר חלב + 100 גרם חמאת בוטנים + 100 גרם ש״ש טחונה ו2 סקופים של אבקת חלבון וזה באמת אין לי בעיה לשתות ישר. אבל בטח גם זה נשמע לו הזוי 😃
אני ממש לא חושב שכולם כמוני. עצם זה שהעלת בדעתך שהוא יכול לאכול 2 קילו ש"ש רק בגלל שהוא "גדול" ושיש לו מוניטין של בנאדם אמין פה מסכם את הידע שלך בנושא.לא אכלתי שיבולת שועל מעולם, אין לי באמת שמץ איך זה מורגש ומה הכמויות שאפשר לאכול. כבר הכרתי אנשים שהלכו לאתגרים מסוימים במסעדות וחיסלו 2.2 קילו המבורגר עם קינוח, והם לא איזה ''מתחרים'' סתם אנשים פשוטים שאוהבים לאכול. אני אחרי 500 הייתי מתקפל. הוא חושב שכולם הם בול כמוהו, זה המסר העיקרי.
עובדה שאי אפשר, רק אנשים תמימים כמו מונקי יאמינו לך אם תגיד משהו כזהאחי זה היה ציני וזה מה שהוא לא מבין. בגלל זה רשמתי ״זה אינטרנט״ אפשר לחרטט פה