עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני ממש לא חושב שכולם כמוני. עצם זה שהעלת בדעתך שהוא יכול לאכול 2 קילו ש"ש רק בגלל שהוא "גדול" ושיש לו מוניטין של בנאדם אמין פה מסכם את הידע שלך בנושא.
לא אכלתי שיבולת שועל מעולם, אין לי באמת שמץ איך זה מורגש ומה הכמויות שאפשר לאכול (אם כי אני יודע ש1.5-2 קילו זו הגזמה מטורפת) כבר הכרתי אנשים שהלכו לאתגרים מסוימים במסעדות וחיסלו 2.2 קילו המבורגר עם קינוח, והם לא איזה ''מתחרים'' סתם אנשים פשוטים שאוהבים לאכול. אני אחרי 500 הייתי מתקפל. הוא חושב שכולם הם בול כמוהו, זה המסר העיקרי.
בשורה התחתונה אתה אוכל 500 גרם ש"ש וגם זה רק שאתה אוכל את זה עם דבש וסילאןעזוב רואים שהבן אדם לא 100..
בשורה התחתונה אתה אוכל 500 גרם ש"ש וגם זה רק שאתה אוכל את זה עם דבש וסילאן
במידה והפעם אתה אומר את האמת 😆😆😆
המונקי הזה אשכרה צידד בך כשהוא חשב שאתה אוכל 2 קילו ש"ש והתחיל לנסות להסביר לי למה זה הגיוני
רק עכשיו שהוא הבין שהקצנת הוא ערך את ההודעה, זה פתטי
חבל שעצרת את זה כל כך מהר אחרת הוא היה ממשיך להתווכח איתי
לא אתה לא יודע שזה מופרך, אם הוא לא היה כותב את מה שהוא כתב היית ממשיך להתווכח איתי גם 2 עמודים על זה.אני יודע ש1.5 זה מופרך, אם בן אדם אוכל ביום יום 500-800 (ויש אנשים כאלו בשפע) ה1.5 לא נשמע לי משהו דמיוני, אם הוא באמת רוצה הוא גם יסיים 1.5, זה שהוא ספציפית אמר שהוא ציני לאחר מכן זה משהו אחר. הנקודה שלי הייתה שאל תגיד לאנשים ''זה משביע וזהו זה'' יש אנשים שזה לא משביע אותם והם יכולים לראות הרבה הרבה יותר. אתה אומר ''אל תקשיב לאף אחד פה'' כן גאון של אמא? מתקשה לאכול 100 גרם אורז וחושב שאתה מבין גדול בתיאבון....חחח!
לא אתה לא יודע שזה מופרך, אם הוא לא היה כותב את מה שהוא כתב היית ממשיך להתווכח איתי גם 2 עמודים על זה.
אז לסיכום בחיים לא אכלת שיבולת שועל ואתה מרשה לעצמך להגיב בשרשור שכל הנושא שלו זה שיבולת שועל.אני יודע שזה מופרך כי אני מכיר אנשים שאוכלים שיבולת שועל, אני אישית לא ניסיתי. אני יודע שאנשים אוכלים גם 500-800 אז ה1.5 במאנץ' אם בן אדם ממש אוהב שיבולת שועל זו לא אגדה, זה הכל. למה אתה תמיד רוצה להיות צודק בכוח?
מאז ששינית את הניק שלך לdevil ושמת תמונה מגניבה אתה ממש אבל ממש מגניב! ואו, איך שאתה מתווכח עם אנשים על דברים מפגרים ומנסה להוציא להם את הנשמה!!! איזה מגניבון אתה, יואו. אשכרה דמות מגניבה כזו מעופפת עם שרשראות, אחי יחד עם הכתיבה שלך זה בול הקומבו!!
אז לסיכום בחיים לא אכלת שיבולת שועל ואתה מרשה לעצמך להגיב בשרשור שכל הנושא שלו זה שיבולת שועל.
ועוד לצדד בכמויות לא הגיוניות כי פשוט אין לך קמצוץ של מושג בנושא, יפה.
😵אמרתי כבר שאני מכיר אנשים שאוכלים כמויות מסוימות באופן יום יומי אז ה1.5 לא היה נשמע אגדה ולבחור כזה גדול, אף אמין.
חחח שטני חמודיייי!! מי שטני חמודי בפורום? אני מגניב! תמונת פרופיל של שטן! יש לי שרשראות תזהרו ממני!! ''למי אוציא את הנשמה'' 😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣🤣
כמה אתה שוקל מסיבי שכמוך?שאל אותי איך אני יודע שאתה שחיף...
כמה אתה שוקל מסיבי שכמוך?
אוקי אז לסיכום, אתה לא חושב שאתה גדול ועדיין מרשה לעצמך לקרוא למישהו שאתה לא מכיר ולא יודע מה הנתונים שלו שחיף?איפה אמרתי שאני גדול? אני בעצמי אמרתי שאני מת אחרי לאפה שווארמה / לא אוכל חצי מהאתגרים שחברים מסוימים מנסים.
אני פשוט לא רוצה לקבל באן...אני אשמור עליך חסוי יפיוף.
אוקי אז לסיכום, אתה לא חושב שאתה גדול ועדיין מרשה לעצמך לקרוא למישהו שאתה לא מכיר ולא יודע מה הנתונים שלו שחיף?
למה אתה מתחמק? אני בסך הכל שואל מה המשקל שלךאני לא גדול, כן.
זה מבחן כאילו? שאענה לך שאני כן יודע איך אתה נראה? שנינו יודעים שאתה שחיף...ורק אחד מאיתנו יודע שאני בן אדם נחמד.
אני מכיר אותו אז קודם כל שב בשקט שחיף שנית הוא שוקל 82אוקי אז לסיכום, אתה לא חושב שאתה גדול ועדיין מרשה לעצמך לקרוא למישהו שאתה לא מכיר ולא יודע מה הנתונים שלו שחיף?
או עכשיו אתה מדבר
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@MonkeyD אתה מאשר?
אתה שוקל 82 כן או לא? ולמה לוקח לך כל כך הרבה זמן לענותאני מתלבט אם ללכת על הבאן
הוא לא יגיד לך הוא טמבל הוא 82 קילו מה יש לך להגיד שחיפוןאתה שוקל 82 כן או לא? ולמה לוקח לך כל כך הרבה זמן לענות