בליטה (שומן) רק בבטן תחתונה

אורי בוהדנה

משתמש מתחיל
65
2
נק' מוניטין:
2
65
2
כבר חיטוב שני שאני מגיע לאותו מצב, הגוף עצמו כבר במשקל רזה ועדיין נשאר שומן עודף (שאפשר לתפוס) רק בחלק הממש תחתון של הבטן (מהפופיק ומטה בערך).
מה אפשר לעשות עם זה ? למה זה יכול להיות קשור?
התזונה שלי אני מאמין שנכונה, אוכל לפי כל המדריכים , מגיע לערכים הנכונים (כמובן שפה ושם יש נפילות אבל לרוב לא)
ראיתי באינטרנט שזה יכול להיות קשר לhip flexors
או אולי למתח בכללי בחיים?
המלצות הצעות מישהו? חייב עזרה
תמונות(יש תמונות גם מקדימה וגם מהצד , עם כיווץ שרירים ובלי)

קבצים מצורפים

• Screenshot_2019-07-18-00-26-00-603_com.google.android.apps.photos.png
    Screenshot_2019-07-18-00-26-00-603_com.google.android.apps.photos.png
    KB 341.7 · צפיות: 469
  • Screenshot_2019-07-18-00-25-44-123_com.google.android.apps.photos.png
    Screenshot_2019-07-18-00-25-44-123_com.google.android.apps.photos.png
    KB 275.4 · צפיות: 479
  • Screenshot_2019-07-18-00-25-23-859_com.google.android.apps.photos.png
    Screenshot_2019-07-18-00-25-23-859_com.google.android.apps.photos.png
    KB 336.5 · צפיות: 673
  • Screenshot_2019-07-18-00-29-42-319_com.google.android.apps.photos.png
    Screenshot_2019-07-18-00-29-42-319_com.google.android.apps.photos.png
    KB 289.6 · צפיות: 392
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הגוף די מוגבל בקצב בניית השריר שלו, אבל לא ממש בקצב בניית השומן. אם תעלה מהר אז הרבה ממה שתעלה יהיה שומן, אם תעלה לאט כמות השומן שתעלה תהיה נמוכה יותר, ולא בהכרח תעלה מספיק בשומן כדי לעלות באחוז השומן

אם אתה לא מתכוון להתאמץ להחזיק את אחוז השומן הממש נמוך, אז חבל על המאמץ שלך, כי הבטן פשוט תחזור בשנייה שתוריד את הרגל מהגז

התוכנית זה החלטה שלך, אתה לא חייב ספציפית את זאת
אז אתה אומר כדאי לעשות מסה נקיה ? כמה פלוס זה ? 200-300?
ומה לגבי התוכנית? אני מחפש תוכנית טובה לגדילת מסת שריר והבנתי שהתוכנית הזאת מיועדת לזה.

אז אתה אומר כדאי לעשות מסה נקיה ? כמה פלוס זה ? 200-300?
צריך עליה של 0.5%-1.5% ממשקל הגוף בחודש (בגלל הגיל שלך כנראה יותר קרוב לרף העליון), תאכל כמה שאתה צריך בשביל להגיע לזה, לרוב זה יהיה פלוס של 200-300 קלוריות, אבל יכול להיות גם יותר

מה לגבי התוכנית? אני מחפש תוכנית טובה לגדילת מסת שריר והבנתי שהתוכנית הזאת מיועדת לזה.
אתה מתקדם במשקלי העבודה או בכמות הסטים או החזרות בתוכנית העדכנית שלך? אם כן אז התוכנית העדכנית שלך תספיק

• פותח/ת השרשור
צריך עליה של 0.5%-1.5% ממשקל הגוף בחודש (בגלל הגיל שלך כנראה יותר קרוב לרף העליון), תאכל כמה שאתה צריך בשביל להגיע לזה, לרוב זה יהיה פלוס של 200-300 קלוריות, אבל יכול להיות גם

אתה מתקדם במשקלי העבודה או בכמות הסטים או החזרות בתוכנית העדכנית שלך? אם כן אז התוכנית העדכנית שלך תספיק
מתקדם אבל פחות, יותר קל לי שיש לי תוכנית מסודרת שאני צריך ללכת איתה, ככה אני מקפיד על הכל, וזאת נראית אחלה תוכנית שבדיוק מתאימה לי ל3 ימים בשבוע.
מה גם שאפעם לא ניסיתי תוכנית של הרבה חזרות כל סט למשקלים טיפה יותר נמוכים.
השאלה אם התוכנית באמת משיגה את המטרות שלה??
ועוד שאלה , פלוס של 200-300 קלוריות, כמה שומן ופחמימה לאכול ביום כי רק בזה אני תמיד מסתבך?

אני גם לא מבין , עלייה של מסה נקייה איך היא עם פחות שומן ממסה מלוכלכת.
אם אני עולה חמש קילו למשל בפלוס כזה או אחר .
אין כמות השומן שאעלה בשתיהם שווה ורק הזמן משתנה?

נערך לאחרונה:
מה גם שאפעם לא ניסיתי תוכנית של הרבה חזרות כל סט למשקלים טיפה יותר נמוכים.
השאלה אם התוכנית באמת משיגה את המטרות שלה??
אז יכול להיות שהיא תתאים לך.
התוכנית אמורה להיות סבבה, אתה יכול לתת לה ניסיון

ועוד שאלה , פלוס של 200-300 קלוריות, כמה שומן ופחמימה לאכול ביום כי רק בזה אני תמיד מסתבך?
1.6-2.2 גרם חלבון (תבחר מספר שנוח לך איתו, לא באמת משנה), לפחות 0.6 גרם שומן ולפחות גרם פחמימה לקילו. מעבר לזה זה כבר העדפה אישית

אני גם לא מבין , עלייה של מסה נקייה איך היא עם פחות שומן ממסה מלוכלכת.
אם אני עולה חמש קילו למשל בפלוס כזה או אחר .
אין כמות השומן שאעלה בשתיהם שווה ורק הזמן משתנה?
נגיד אתה יכול לבנות בפרק זמן מסויים רק קילו אחד של שריר, כי זה קצב הבניה של שריר שלך, אבל באותו פרק זמן עלית 2 קילו, זה אומר שעלית קילו שריר וקילו שומן, ולא 2 קילו שריר. אבל אם תדאג בפרק הזמן הזה לעלות רק קילו אחד, כנראה הרוב יהיה שריר, ואז בעוד פרק זמן זהה תעלה את הקילו השני, גם שם הרוב יהיה שריר. אז קצב העליה איטי יותר, אבל קצב העליה בשריר זהה, רק קצב העליה בשומן נמוך יותר

• פותח/ת השרשור
אז יכול להיות שהיא תתאים לך.
התוכנית אמורה להיות סבבה, אתה יכול לתת לה ניסיון

1.6-2.2 גרם חלבון (תבחר מספר שנוח לך איתו, לא באמת משנה), לפחות 0.6 גרם שומן ולפחות גרם פחמימה לקילו. מעבר לזה זה כבר העדפה אישית

נגיד אתה יכול לבנות בפרק זמן מסויים רק קילו אחד של שריר, כי זה קצב הבניה של שריר שלך, אבל באותו פרק זמן עלית 2 קילו, זה אומר שעלית קילו שריר וקילו שומן, ולא 2 קילו שריר. אבל אם תדאג בפרק הזמן הזה לעלות רק קילו אחד, כנראה הרוב יהיה שריר, ואז בעוד פרק זמן זהה תעלה את הקילו השני, גם שם הרוב יהיה שריר. אז קצב העליה איטי יותר, אבל קצב העליה בשריר זהה, רק קצב העליה בשומן נמוך יותר
הבנתי, תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית