נק' מוניטין:
36
- 29
- 9
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה מספרים גבוהים(לטבעי) ששוקל 80?
מסכים לגבי הבנצ' שלו אבל הדד והסקוואט די גבוהים לדעתי
אלו בהחלט מספרים גבוהים יחסית
שוב, הם כמה סטיות תקן מעל הממוצע בעקומה של אנשים מתאמנים טבעיים ועם זאת בקלות הוא יכול להיות אדם טבעי קצת מוכשר בלי שזה יהיה יותר מדי יוצא דופן
איזה אחוזון זה לדעתך אצל טבעייםאלו בהחלט מספרים גבוהים יחסית
שוב, הם כמה סטיות תקן מעל הממוצע בעקומה של אנשים מתאמנים טבעיים ועם זאת בקלות הוא יכול להיות אדם טבעי קצת מוכשר בלי שזה יהיה יותר מדי יוצא דופן
אני לא יודע אם ה 255 היה בלי רצועות, אבל אם אכן, זה מטורף לגמרי מכל בחינה.בלי לזלזל אלו לא מספרים מטורפים בכלל, זה טיפטיפה גבוה באחוזונים אבל שום דבר בשמיים לאדם טבעי, אפילו poverty bench ודדליפט סביר.
וכי אתה לא ממש עוקב, אמרתי שעקומת פעמון היא הרבה יותר מהימנה מעדות של בנאדם (שאתה ברב חוכמתך טענת שהיא הדרך הכי מדויקת, כאילו לא חיית בעולם הזה יותר משנה וחצי) ולא הסתובבת סביב פאוורליפטרים יותר מחודש
לא אמרתי לרגע שזו -ה-דרך לדעת ב100% אם אדם טבעי או לא, אלא זו הדרך הכי מדויקת שיש.
תראה לי אדם ששוקל 80 ומושך (בלי סומו) 330+ בזמן שהוא לוחץ 190+ ולא משנה אם זה אח שלי, כמה בדיקות דם (קל לרמות בהן) הוא יראה לי אני לא אאמין שהוא טבעי - ואין לי סיבה להאמין - באחוזון המדובר אני אהיה צודק ב99.9999% מהמקרים , ב 0.0001 מהמקרים אני אטעה.
מקווה שעכשיו ברור לך יותר
עריכה: לא, זה לא יהיה ברור לך אז אני אחדד:
אם תאמין לכל gym bro שאתה מכיר במכון שהוא טבעי כי הוא אמר לך וכי אתה "מכיר אותו" אתה תטעה כמות נכבדת מהפעמים, כי fake natties היא תופעה -ע-נ-ק-י-ת במיוחד שמדובר בספורט שמעורב בו כל כך הרבה אגו וכל כך הרבה הקרבה
אני לא מבין בחומרים בשקל, אני לא יודע בדיוק מה זה, ומה זה עושה.ויש לי שאלה מעניינת אליך אלחנן, מי שמשתמש ב''קלן'' נחשב טבעי בעינייך? ואם לא, למה.
מסכים לגמרי,בפועל יש רק 3 אנשים במציאות שמכירים אותי ויודעים שאני מזריקאם תאמין לכל gym bro שאתה מכיר במכון שהוא טבעי כי הוא אמר לך וכי אתה "מכיר אותו" אתה תטעה כמות נכבדת מהפעמים
אני לא יודע אם ה 255 היה בלי רצועות, אבל אם אכן, זה מטורף לגמרי מכל בחינה.
נתת מספרים שמוזרקים מקצועיים לא מגיעים אליהם. 330+ דדליפט זה מספר מכובד לאדם ששוקל 100 גם כן.
החישוב שאתה מציע, אי אפשר לעבוד איתו בשום תחרות.
ואני מצטרף ל @MonkeyD שאתה כנראה לא מאמין לאף אחד.
אני לא חושב שיש מישהו שמפקפק בצדיק שהוא טבעי, והוא עשה דברים מרשימים ביותר, ואני מכיר אותו אישית.
לפי הרף שקבעת, גם מוזרקים טבעיים.
בלי להסתלבט, אבל ה 280 דדליפט שלי על 83 מ"ג אמנם לא 330+ אבל זה מספר מאוד מכובד ואני יכול להבטיח לך שאני טבעי 100%.
אבל אני מרגיש שאין עם מי לקיים דיון כאן, לא מצאתי דברי טעם במה שאמרת.
ואוותר על האידיש הפעם.
אני לא מבין בחומרים בשקל, אני לא יודע בדיוק מה זה, ומה זה עושה.
אם הייתי צריך להיות אחראי על הבדיקות, וצריך להחליט מהו חומר אסור, אצטרך ללמוד אותם לעומק, אי אפשר לפסול כל מתחרה שעל ריטלין.
מצד שני, אם מדובר בחומר לא חוקי (דרוש מרשם) ומשפר כוח, או טונוס שרירים, או שורף שומן (ובכך מכניס לקטגוריה נמוכה יותר), הייתי שוקל ברצינות לפסול את זה.
אבל ברוך ה' לא נצנו לי להחליט.
אתם יכולים להגיד שהוויטמין C שאני לוקח לא טבעי.
זוכר את הדיון, עדיין לא שמעתי מה משקל הגוף של החבר האמריקאי והאם הוא מתאמן אצל בוכניק.אולי נעשה סדר מה זה טבעי ומה לא? אני זוכר שיש לך כאן איזה חבר / אולי מישהו מהפורום שאתה מכיר טוב וטענת שיש לו 180 בנץ והוא טבעי (אני מעדיף לא לתייג את הניק כי אתה אמור להבין מי זה) מצד שני הוא לא ממש הסתיר בפורום סטרואידים את העבודה שהוא השתמש בקלן. זה כמובן יכול לשפר את הרטיו של המשקלי עבודה שלך וכו' וכו'....זה נחשב טבעי? נניח אלחנן אני מאמין שיגיד לך במקום שמי שנגע בזה לא טבעי, ומה לגביך? מקווה שאני לא מתבלבל בניקים. 99% שאני לא.
אתה עדיין בשלב שאתה יכול באלגנטיות להסתיר.מסכים לגמרי,בפועל יש רק 3 אנשים במציאות שמכירים אותי ויודעים שאני מזריק
זה לא שאני מתחזה לטבעי,פשוט לא מעוניין לשתף את הבחירות שלי והחיים האישיים שלי עם כל העולם
אני נראה די גדול ואני נתקל בשאלות של "אם אני משתמש" וכו' ואני פשוט מתחמק באלגנטיות.
ככה שכן,המון משקרים אבל זה לא כי מנסים להיות fake natty.
אצלי זה סה"כ כי לא בא לי לשתף את החיים האישיים שלי עם כולם
מוציא להורג.שורף שומן לא חוקי.
בגיל 23 אני כבר לא אהיה בשלב הזה ואני אמשיך להתחמק.אתה עדיין בשלב שאתה יכול באלגנטיות להסתיר.
בהצלחה.בגיל 23 אני כבר לא אהיה בשלב הזה ואני אמשיך להתחמק.
החיים האישיים שלי לא צריכים להיות עניין של אף אחד
יש מי שיפקפק בזה,אל תדאג.לי יש בדיקות דם כל חצי שנה בערך של ההורמונים שלי.
האם זה מוכיח שאני טבעי?
כן , המון. צריך בדיקות ספציפיות ויקרות בשביל לאתר משפרי ביצועים למיניהםהאם יש חומרים שלא עולים בבדיקת דם של הורמונים
280 דדליפט שלי על 83 מ"ג אמנם לא 330+ אבל זה מספר מאוד מכובד ואני יכול להבטיח לך שאני טבעי 100%
הRacoon לחץ 180 בנצ' טבעי, בקלות, אני לא רחוק משם טבעי ויש עוד לא מעטים180 בנץ וטבעי
לא טבעי.הRacoon לחץ 180 בנצ' טבעי, בקלות, אני לא רחוק משם טבעי ויש עוד לא מעטים
110 על 184 ס''מלא טבעי.
אתה לא רחוק, אתה טבעי? כמה אתה שוקל?
זה יפה. אבל יגאל מוזרק בתחרות נתן 237.5 על 115 בערך מ"ג.110 על 184 ס''מ
(לפעמים קצת מעל 110 אם אני מתפרע על ממתקים ושוקולדים, ולפעמים פחות אם אני מתמיד בחיטובים)
הרקון לצורך העניין היה יכול ללחוץ קרוב ל200 טבעי
110 על 184 ס''מ
(לפעמים קצת מעל 110 אם אני מתפרע על ממתקים ושוקולדים, ולפעמים פחות אם אני מתמיד בחיטובים)
ומה לא טבעי?
זה יפה. אבל יגאל מוזרק בתחרות נתן 237.5 על 115 בערך מ"ג.
ואני 83 מ"ג נתתי 160.
המספרים שלך מכובדים, אבל לא מטורפים, במיוחד בהתחשב שהתעלמת מהשאלה אם אתה טבעי.
ואני חוזר, הראקון לא טבעי.
אמ;לק אתה פחדן ומתביישמסכים לגמרי,בפועל יש רק 3 אנשים במציאות שמכירים אותי ויודעים שאני מזריק
זה לא שאני מתחזה לטבעי,פשוט לא מעוניין לשתף את הבחירות שלי והחיים האישיים שלי עם כל העולם
אני נראה די גדול ואני נתקל בשאלות של "אם אני משתמש" וכו' ואני פשוט מתחמק באלגנטיות.
ככה שכן,המון משקרים אבל זה לא כי מנסים להיות fake natty.
אצלי זה סה"כ כי לא בא לי לשתף את החיים האישיים שלי עם כולם