הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפוס באופן תמידי ברגליים

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
הייתי עושה לפני 3 חודשים fbw ושם הכל היה טוב אבל מאז שעברתי לתוכנית של קנדיטו אני תפוס כל הזמן ברגליים, בעיקר ליד המפשעה קוראים לזה היפ פלקסורס אם אני לא טועה ובחלק העליון של הקוואדס איפה שהחיבור עם האגן, הייתי בטוח שזה רק בהתחלה כי אני לא רגיל לתוכנית אבל זה פשוט לא עובר, יש מה לעשות?

קח בערבון מוגבל מאוד את מה שאני אומר יש מצב שאני מערבב דברים, בכל מקרה לא מכיר את התוכנית של קנדיטו. רק את השם שלה חח אבל בגדול אם אתה נתפס מאימון לאימון וזה לא עובר יש מצב שאין מספיק נפח נגיד לרגליים, זאת אומרת שתנסה אולי להוסיף עוד סט לתרגיל/ים של הרגליים.
נשמע מוזר להוסיף נפח במצב שאתה גם ככה נתפס מאימון לאימון, אבל אם אני לא מערבב לגמרי דברים פה זה יכול לעזור.
תחכה לתגובה של אחרים אבל אם אני לא טועה זה יכול לעזור לזה שאתה נתפס תמיד

• פותח/ת השרשור
קח בערבון מוגבל מאוד את מה שאני אומר יש מצב שאני מערבב דברים, בכל מקרה לא מכיר את התוכנית של קנדיטו. רק את השם שלה חח אבל בגדול אם אתה נתפס מאימון לאימון וזה לא עובר יש מצב שאין מספיק נפח נגיד לרגליים, זאת אומרת שתנסה אולי להוסיף עוד סט לתרגיל/ים של הרגליים.
נשמע מוזר להוסיף נפח במצב שאתה גם ככה נתפס מאימון לאימון, אבל אם אני לא מערבב לגמרי דברים פה זה יכול לעזור.
תחכה לתגובה של אחרים אבל אם אני לא טועה זה יכול לעזור לזה שאתה נתפס תמיד
אני נותן 6 סטים סקוואט 3 דדליפט 3 לג פרס 3 לג קרלס בימי קונטרול ובכבד אותו דבר רק 3 סקוואט ו2 דדליפט זה נראלי מספיק עבודה לרגליים חחחחחח

3 שבועות זה אכן יחסית הרבה זמן לא להתרגל לתוכנית מבחינת דומס.

הייתי ממליץ על מתיחות כלשהן (בימי מנוחה / לא פלג גוף תחתון) או אפילו לעשות קצת אייר סקוואט להזרים דם.

לא מנוסה כמו רבים מפה, אבל לאחרונה היה לי סטיפנס מטורף בשרירי הגב, שהצטבר מאימון לאימון. הרחב גבי, הטרפזיוס, הזוקפים, הכל מאוד תפוס לזמן ארוך מהרגיל. מה שעזר לי הוא עיסוי חזק (חוץ ממתיחות שבין כה עשיתי). יש מצב שבתכנית החדשה שלך עם עומסים חדשים, קצב ההרפייה ושחרור הכיווץ לא מצליח להדביק את קצב אגירת הנוקשות.

יש דיבור על יעילות של עיסוי עצמי בשחרור הנוקשות הזו ובהקלה על דומס, אתה בטח מכיר.. אז אפשר גם לנסות את זה כנגד גליל או משהו כזה, אם כי להיעזר במישהו נראה לי אופטימלי יותר.

• פותח/ת השרשור
3 שבועות זה אכן יחסית הרבה זמן לא להתרגל לתוכנית מבחינת דומס.

הייתי ממליץ על מתיחות כלשהן (בימי מנוחה / לא פלג גוף תחתון) או אפילו לעשות קצת אייר סקוואט להזרים דם.
ממה שקראתי פה בפורום והבנתי מתיחות של השריר לאחר אימון לא באמת אפקטיביות להקלה בדומס ואנשים פשוט חושבים שזה עוזר כי בהתחלה שהם לא רגילים לאימון יש להם דומס ואז הם שואלים איך להקל אומרים להם מתיחות הם עושים ואז בדומס נעלמים אבל בגלל שפשוט הם התרגלו לאימון ולא מהמתיחות עצמן

התנסחתי לא נכון, שאמרתי מתחילות, לא התכוונתי למתיחות סטטיות בצורה שרגילים לראות, אלא מתיחות ייעודיות לתרגילים שאתה תפוס בהם כמו להתיישב בסקוואט ל20 שניות, לזוז טיפה איפה שקשה, דדליפט עם גו עגול (בלי משקל כן, רק להתכופף ולמתוח את האיזור)...

בקיצור לשחק עם הטווח תנועה הרגיל שלך וקצת יותר ולהיות ״נוח״ שם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית