הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בואו נעשה סדר לגבי תוספי קדם אימון

דניאלביטון10

משתמש קבוע
1,371
575
נק' מוניטין:
270
1,371
575
העובדים
קפאין, קריאטין, בטא אלנין ובשלושתם זה נורא אינדיבידואלי לגבי סוג האימון והאדם עצמו.

עכשיו לשאלותיי
קפאין וקריאטין בצריכה לא עקבית לא יתרמו בכלל? כי בפרה וורקאוטס שמים אותם ויש אנשים הרי שמתאמנים 3 פעמים בשבוע ואת הקטע הזה אף פעם לא הבנתי אמרתי אני חייב לבדוק את זה.

אני משתמש בקפאין ויודע איך הוא עובד והכל מתי איך כמה וכו, הייתי רוצה להוסיף לו את שתיהם אם הם יכולים להועיל גם בצורה לא עקבית כי אין לי ז עכשיו כל יום לקחת כמו מסומם (יודע שאין קשר זה פשוט מרגיש לי סופר לא טבעי)

נב אילו עוד תוספים מועילים כקדם אימון?
ארגינין נניח נותן פאמפ שזה מגניב אבל הוא לא באמת עוזר (תקנו אותי אם אני טועה)

וbcaa שספק עובד אולי מועיל כשאתה על בטן ריקה

קיצר אני סתם מרחיב יותר ממה שצריך, מה בגדול יכול להוסיף? לקנות פרה וורקאוט מוכן לא אופציה מבחינתי זה גזל אחושרמוטה על רכיבים שחלקם לא משפיעים בכלל
.

• פותח/ת השרשור
ראיתי הודעה שכתוב שהיא מוסתרת כי שלושה אנשים נתנו לה מוניטין שלישי, אז נתתי חיובי כדי לראות על מה המהומה: מצטער על ההחלטה הזאת
איזה קיצוניות אתם מדברים כאילו קיללתי את הבנאדם
קפאין דווקא יעזור לך הרבה יותר לפניי אימון אם לא תשתמש בו כל יום.אתה יכול להוסיף טאורין,לא יכול להגיד שאני מרגיש ממנו משהו לפניי אימון אבל הוא טוב למערכת העצבים.
אני לא משתמש כל יום
יכול להגיד שאני מרגיש ממנו משהו לפניי אימון אבל

עושה חשק (בזבוז כסף)

המנגנון של קריאטין הוא מנגנון רוויה לאורך זמן, ככה שפחות קריטי התזמון, ויותר הכמות לאורך זמן.
קריאטין גם נספג לחלוטין, ככה שכל כמות שתצרוך (בכמות הגיונית, לא יודע מה יקרה עם 100 גרם למשל) תגיע לדם ומשם לשריר
שאלה שניה,איך הכי נכון לצרוך את הקריאטין? חלק אומרים במים וחלק אומרים שלא טוב במים כי הוא יצא בשתן..

שאלה שניה,איך הכי נכון לצרוך את הקריאטין? חלק אומרים במים וחלק אומרים שלא טוב במים כי הוא יצא בשתן..
ואם תצרוך בלי מים זה לא יצא בשתן?
זה אבקה, אתה יכול לצרוך עם או בלי מים

ואם תצרוך בלי מים זה לא יצא בשתן?
זה אבקה, אתה יכול לצרוך עם או בלי מים
לא , אני מתכוון יש צריכה שאומרים במים,ויש כאלו אומרים במים ועם המים לערבב סוכר ענבים לספיגה מהירה מקסימלית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית