הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על קריאטין

ZakenKun

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
0
56
0
אני רוצה לקנות קריאטין . על איזה קריאטין אתם ממליצים? וראיתי שהמינון שכתוב זה 2.5 גרם למה אנשים ממליצים לרוב על 5? ומתי עדיף לשתות אותו? והאם גם בימים שאין אימון צריך לשתות אותו ? והאם יש בו תופעות לוואי?
ומה דעתכם על התוסף גלוטמין? אני כרגע שותה bcaa של xtand במהלך אימון וחשבתי להוסיף גם גלוטמין לשייקר בנוסף כי הבנתי שיש בו שימושים טובים .
תודה.

נערך לאחרונה:
אני רוצה לקנות קריאטין . על איזה קריאטין אתם ממליצים? וראיתי שהמינון שכתוב זה 2.5 גרם למה אנשים ממליצים לרוב על 5? ומתי עדיף לשתות אותו? והאם גם בימים שאין אימון צריך לשתות אותו ? והאם יש בו תופעות לוואי?
ומה דעתכם על התוסף גלוטמין? אני כרגע שותה bcaa של xtand במהלך אימון וחשבתי להוסיף גם גלוטמין לשייקר בנוסף כי הבנתי שיש בו שימושים טובים .
תודה.

קריאטין זה קריאטין, זה לא משנה את שם החברה שמופיעה על האריזה, זה כמו שסוכר זה סוכר ומלח זה מלח, ואין שוני בין מלח שנמכר על ידי חברת x ובין מלח שנמכר על ידי חברת y

תודה.
קריאטין של
Muscletech
יש שתי שיטות לקחת אחד כל יום או העמסה
אני ממליץ העמסה כל יום 4 סקופים של 5 גרם גל אחד במשך 5 ימים ואז עוד 23 יום סקופ 1 של 5 גרם
עדיף להמיס קצת עם מים חמים ואפשר לשתות לבד אבל עדיף עם חלבון כל שהו
זה טוב קריאטין

לא ממליץ לקחת תופעות לוואי מעצבנות (לא מסוכן או משהו ) והשיפור הוא זניח מהנסיון שלי
אתה מדבר על קריאטין? אילו תופעות לוואי יש?

קריאטין אתה יכול לנסות. לדעתי ההשפעה אצל מתאמנים מתחילים לרוב לא מורגשת. כמו שאמרו ניתן לקחת כמה ימים של העמסה כדי להרגיש את ההשפעה מהר יותר ולא לאחר 3 שבועות. לא מכיר תופעות לוואי מלבד עניין ההתקרחות שאני לא בטוח כמה הוא נכון.
לגבי יצרן תקנה מה שאתה מוצא הכי זול של יצרן מוכר כמו dymitize, ON, myprotein, allmax, nowfoods, musclepharm ..

ממליץ על של אופטימום
בין החברות השונות יש הבדל במרקם, ערבוב וכו'

לעיתים יכול להיות הבדל בטעם, למרות שקריאטין מיסודו הוא נטול טעם, לפעמים יש טעם כלשהו זניח יחסית.

בתכלס זה מוצר נורא זול, פשוט תיקח חברה טובה ותהיה מרוצה.
אני חולק על האמור לעיל, לדעתי השיפור הוא משמעותי מאוד, הן בביצועים והן במראה של הגוף.

יש תופעות לוואי שקשורות להרגשה הכללית שלך, צורך בשתייה מוגברת, עקב כך גם מתן שתן מוגבר שיכול לגרום לך להתעורר בלילה וכו'...

יכול לזרז הקרחה

ממליץ על של אופטימום
בין החברות השונות יש הבדל במרקם, ערבוב וכו'

לעיתים יכול להיות הבדל בטעם, למרות שקריאטין מיסודו הוא נטול טעם, לפעמים יש טעם כלשהו זניח יחסית.

בתכלס זה מוצר נורא זול, פשוט תיקח חברה טובה ותהיה מרוצה.
אני חולק על האמור לעיל, לדעתי השיפור הוא משמעותי מאוד, הן בביצועים והן במראה של הגוף.

יש תופעות לוואי שקשורות להרגשה הכללית שלך, צורך בשתייה מוגברת, עקב כך גם מתן שתן מוגבר שיכול לגרום לך להתעורר בלילה וכו'...

יכול לזרז הקרחה
היי אפשר לדעת איך זה קשור למראה הגוף? הכוונה, בקטע טוב או רע? תודה! אני פשוט שוקל גם לקחת ואני כלכך מצטער שהתפרצתי לדיון, אני עם פותח האשכול

5 גרם ליום כל יום, לא משנה מתי, אפשר עם או בלי העמסה.
אם יש לך עוד שאלות תריץ קודם חיפוש בפורום, זה הנושא הכי חרוש בעולם

מה דעתכם על התוסף גלוטמין? אני כרגע שותה bcaa של xtand במהלך אימון וחשבתי להוסיף גם גלוטמין לשייקר בנוסף כי הבנתי שיש בו שימושים טובים .
גלוטמין ו-BCAA בזבוז מוחלט של כסף, לא תורמים לכלום

היי אפשר לדעת איך זה קשור למראה הגוף? הכוונה, בקטע טוב או רע? תודה! אני פשוט שוקל גם לקחת ואני כלכך מצטער שהתפרצתי לדיון, אני עם פותח האשכול
קריאטין מעודד צבירת נוזלים בשריר, מה שנותן להם מראה מלא ובולט יותר, למרות שהאפקט משתנה מאדם לאדם

לMyprotein יש קריאטין ממש זול.כמו שכבר ענו לך,"קריאטין זה קריאטין" ככה שהחברה פחות משנה.יש קריאטין שמוסיפים לו כל מני דברים (בעיקר פחמימות חומרי טעם וריח),זה סתם בזבוז כסף.

גלוטמין ו-BCAA בזבוז מוחלט של כסף, לא תורמים לכלום
מסכים.
הגלוטמין לא הטיב איתי.
המלצתי עליו לחבר, והוא מספר שהוא מרגיש מעולה, לי זה עשה אי נעימות קלה במעיים.
כנראה שזה לא לכולם.

יש מחקרים שהראו תגובת רוויה מהירה יותר בהעמסות מאשר בצריכה היומית המוכרת?
כן אבל לא בהבדלים גדולים מדי וזה ממש לא קריטי אם אתה רווי אחרי 10 ימים או אחרי 20 ימים.
קריאטין זה חומר שנלקח למשך חודשים ברציפות, ועשרה ימים הבדל ממש לא ישנו שום דבר

כן אבל לא בהבדלים גדולים מדי וזה ממש לא קריטי אם אתה רווי אחרי 10 ימים או אחרי 20 ימים.
קריאטין זה חומר שנלקח למשך חודשים ברציפות, ועשרה ימים הבדל ממש לא ישנו שום דבר

מסכים איתך לחלוטין, ובגלל זה אני מנסה להבין למה עדיין ממשיכה ההמלצה לשקול את הרעיון, עניין אותי אם בכלל היו תוצאות חיוביות למחקר בקשר לתגובת הרוויה (לא שזה ישנה את הדעה שלי בנוגע לכמות הצריכה)

ויפה לך 3000 😉

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית