הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה בבוקר ותוספים

בובו

משתמש מתחיל
284
79
נק' מוניטין:
123
284
79
אהלן חברה אני מתחיל לעשות ריצות בוקר לפני העבודה ובערב אימוני כוח.

רציתי להתייעץ אם כדאי לאכול/לפני הריצה איזה שייק ואחריו ארוחת בוקר טובה או לרוץ על בטן ריקה ולאכול ארוחה אחרי זה.

שאלה שניה רכשתי אתמול את הכדורי מגנזיום האלה
Life מגנזיום ספורט

מבחינת מינונים כתוב כדור אחד ביום מה אתם ממליצים 1 או 2 ומתי לקחת.
תודה רבה על העזרה חברה

מתי לקחת?
קראתי פה שאנשים לקחו לפני שינה ולא עשה להם הכי טוב
תיקח מגנזיום אחרי הארוחת בוקר (זה לא משנה מתיי אתה לוקח כל כך)
ולגביי האוכל
אין עניין לרוץ על בטן ריקה מבחינת קלוריות..
אבל לא מומלץ לצרוך חלבון ושומן לפני אימון במיוחד אירובי
אז אם באלך פשוט תשתה חצי כוס קפה עם תמר או 2 חכה איזה לפחות 10-15 דקות מומלץ וצא לרוץ

• פותח/ת השרשור
תיקח מגנזיום אחרי הארוחת בוקר (זה לא משנה מתיי אתה לוקח כל כך)
ולגביי האוכל
אין עניין לרוץ על בטן ריקה מבחינת קלוריות..
אז אם באלך פשוט תשתה חצי כוס קפה עם תמר או 2 חכה איזה לפחות 10-15 דקות מומלץ וצא לרוץ
הקלוריות לא ככ מעניינות אותי אני רץ בשביל סיבולת פחות בשביל לשרוף ותודה על העזרה

רציתי להתייעץ אם כדאי לאכול/לפני הריצה איזה שייק ואחריו ארוחת בוקר טובה או לרוץ על בטן ריקה ולאכול ארוחה אחרי זה.
אם אתה יכול לאכול משהו שמכיל חלבון לפני יהיה עדיף, אם לא גם שייק יהיה סבבה. אחרי זה תאכל רגיל.

Life מגנזיום ספורט

הם לא מפרטים איזה סוג מגנזיום יש שם וכמה, אז החשד שלי שזה מלא במגנזיום אוקסיד, שהוא יותר יעיל כמשלשל מאשר מקור למגנזיום, אז אולי הייתי מוצא צגנזיום טוב יותר שלא מכיל אוקסיד

למה?

• פותח/ת השרשור
אם אתה יכול לאכול משהו שמכיל חלבון לפני יהיה עדיף, אם לא גם שייק יהיה סבבה. אחרי זה תאכל רגיל.

הם לא מפרטים איזה סוג מגנזיום יש שם וכמה, אז החשד שלי שזה מלא במגנזיום אוקסיד, שהוא יותר יעיל כמשלשל מאשר מקור למגנזיום, אז אולי הייתי מוצא צגנזיום טוב יותר שלא מכיל אוקסיד

למה?
כן יש פה כמה סוגים מעורביפ כולל המשלשל שאמרת בסדר אסיים את החבילה ונראה אני גם ככה עם כאבי בטן אז לא יודע עד כמה זה משפיע חחחח

למה?
מה למה זה מכביד על מערכת העיכול ברגע שאתה עושה אירובי השריר דורש. חמצן וגם הקיבה דורשת

מה למה זה מכביד על מערכת העיכול ברגע שאתה עושה אירובי השריר דורש. חמצן וגם הקיבה דורשת
אמרת שלא מומלץ לצרוך אותם ביחד, אבל במיוחד באירובי. מה קורה לא באירובי?
וגם אם תצרוך רק פחמימה, או רק חלבון, או רק שומן, מערכת העיכול תצטרך דם וחמצן, מה משתנה בשילוב חלבון עם שומן?

אהלן חברה אני מתחיל לעשות ריצות בוקר לפני העבודה ובערב אימוני כוח.

Life מגנזיום ספורט

תודה רבה על העזרה חברה

אל תקנה מסופר פארם אחי...

ספק אם אתה באמת זקוק למגנזיום

אם אני לא טועה בשביל לקבל אפקט מורגש של התאוששות טובה יותר ממגנזיום זה צריך להיות בערך 400 מג ביום
תקנו אותי אם אני טועה

אה ותקקנה מגנזיום ציטראט

• פותח/ת השרשור
אל תקנה מסופר פארם אחי...

ספק אם אתה באמת זקוק למגנזיום

אם אני לא טועה בשביל לקבל אפקט מורגש של התאוששות טובה יותר ממגנזיום זה צריך להיות בערך 400 מג ביום
תקנו אותי אם אני טועה

אה ותקקנה מגנזיום ציטראט
פעם הבאה אקנה ציטראט ובמה שקניתי יש 380 מ"ג מגנזיום.
50 מ"ג ויטמין E.
10 מ"ג ויטמין B6
ו400 יב"ל ויטמין D.
וכן אחי אני זקוק יש לי ימים של שתי אימונים ביום וגם עבודה זה מרגיע את השרירים

אמרת שלא מומלץ לצרוך אותם ביחד, אבל במיוחד באירובי. מה קורה לא באירובי?
וגם אם תצרוך רק פחמימה, או רק חלבון, או רק שומן, מערכת העיכול תצטרך דם וחמצן, מה משתנה בשילוב חלבון עם שומן?
כנראה לא רשמתי את זה ברור
לא התכוונתי ביחד התכוונתי שלא מומלץ לצרוך חלבון או שומן לפני אימון ביחד או בנפרד זה לא משנה
הקטע הוא שפחמימה (כמובן צלוי בסוג הפחמימה אבל גם רשמתי לו 2 תמרים וקפה) מתפרקת יותר בקלות והקיבה משקיעה בפירוק שלה פחות אנרגיה
שומן ו/או חלבון העיכול יותר קשה וארוך ומצריך יותר אנרגיה
ודם וחמצן שיזרמו לשרירים במקום
כנראה יעשו לך בחילה ולהקיא כי מה שמפריע לגוף הוא מפנה
לגבי תאוריות כמו ״אם מבצעים פעילות הגוף לא מספיק לפרק את המזון ואוגר אותו בתאי שומן״
אני לא יודע
אבל בטח ציפית למשהו כזה
כנראה לא רשמתי את זה ברור
לא התכוונתי ביחד התכוונתי שלא מומלץ לצרוך חלבון או שומן לפני אימון ביחד או בנפרד זה לא משנה
הקטע הוא שפחמימה (כמובן צלוי בסוג הפחמימה אבל גם רשמתי לו 2 תמרים וקפה) מתפרקת יותר בקלות והריבה משקיעה בפירוק שלה פחות אנרגיה
לגבי תאוריות כמו ״אם מבצעים פעילות הגוף לא מספיק לפרק את המזון ואוגר אותו בתאי שומן״
אני לא יודע
אבל בטח ציפית למשהו כזה
שאני ארשום חח

הקטע הוא שפחמימה (כמובן צלוי בסוג הפחמימה אבל גם רשמתי לו 2 תמרים וקפה) מתפרקת יותר בקלות והקיבה משקיעה בפירוק שלה פחות אנרגיה
חלבון אבל כן מומלץ לצרוך לפני, אבל אם אתה אוכל משהו קרוב יחסית, עדיף שזה יהיה חלבון שמתעכל מהר כמו אבקת חלבון

זה בטוח לא נכון

וזה לא איזה איסור
פשוט לא מומלץ
כמו שאתה רשמת לו ״אם באלך תשתה שייק חלבון״
למה דווקא שי
תראה בכוונה פרסמתי את התחילה של התגובה כי זה בדיוק מה שבאתי לרשום
למה דווקא שייק
כי שייק באמת יותר קל לו להיספג במערכת העיכול
אבל גם תלוי התזמון ועצימות האימון
לגביי המקרה הזה ספציפית כן 3-4 קילומטר
זה לא משהו שאמור להפריע
אבל בכללי
אין בעיה לעשות את זה פשוט פחות יעילות-בוא נגיד שלפני מקצים רציניים לא תראה מישהו מכניס חלבון
וזה שאוכל מעייף זה לא חודש לאף אחד
הקיבה עובדת כמו כל שריר בלתי רצוני אחר בגוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית