הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה תיאורטית - תזונה ואימונים

Shahar Voltinski

משתמש קבוע
1,143
256
נק' מוניטין:
430
1,143
256
כן. בבית.
נניח ואדם א' מתאמן בצורה האפקטיבית ביותר האפשרית עבורו ונותן לשרירים שלו את הגירוי האידאלי והמושלם ביותר שיכול להתאים לו וגנטיקה שלו - אבל - הוא לא מגיע לערכי החלבון הנדרשים ליום עבורו, ובאופן כללי התזונה שלו חרא.

לעומתו, חבר שלו מתאמן "סביר", אבל מקפיד בטירוף על תזונה אידאלית ומושלמת עבורו.

בהנחה ששניהם לא מתאמנים מתחילים, לטווח הארוך - מי יתקדם יותר טוב? זה שמתאמן בינוני ואוכל מצוין או זה שמתאמן פגז ואוכל על הפנים?

בגדול אם לשניהם יש אותה גנטיקה אז זה שאוכל טוב יותר כי הגוף שלו מסוגל לבנות תשריר יותר טוב
זה קצת סותר את זה שהוא מתאמן מושלם ויוצר גירוי מקסימלי והוא לא אוכל נכון אם הוא היה אוכל נכון הוא היה מתאושש טוב יותר והאימונים שלו באמת יכולו להיות מושלמים איפשר להתאמן מושלם בלי לאכול מושלם לפי דעתי,השריר נבנה ממה שאתה מכנס לו תרתי משמע תזונה יותר חשובה מאימונים למרות שלדעת להתאמן נכון גם מאוד משפיע על התקדמות

• פותח/ת השרשור
@kotzer
ברור לי לגמרי.
זו שאלה תיאורטית לחלוטין על מנת להבין מה המשקל של תזונה + שינה נניח בתוך שגרה של אדם מתאמן ולהבין מה משמעותי יותר: המאמץ בחדר הכושר או המאמץ מחוצה לו

@kotzer
ברור לי לגמרי.
זו שאלה תיאורטית לחלוטין על מנת להבין מה המשקל של תזונה + שינה נניח בתוך שגרה של אדם מתאמן ולהבין מה משמעותי יותר: המאמץ בחדר הכושר או המאמץ מחוצה לו
שניהם חשובים, ובגלל שאני מניח שאתה לא מחפש איפה לחפף, אז אתה צריך להשקיע בשניהם בצורה שווה

• פותח/ת השרשור
אני יודע, ואני אכן משקיע באחד הרבה יותר מבאחר(יותר קל לי להתאמן ולעקוב אחרי תכנית מסודרת ולהביא את עצמי למאמץ הראוי בכל אימון) אבל הרבה יותר קשה לי לעקוב אחרי המדדים התזונתיים ואני חושב ששם אני לגמרי לא בכיוון הנכון...

אני יודע, ואני אכן משקיע באחד הרבה יותר מבאחר(יותר קל לי להתאמן ולעקוב אחרי תכנית מסודרת ולהביא את עצמי למאמץ הראוי בכל אימון) אבל הרבה יותר קשה לי לעקוב אחרי המדדים התזונתיים ואני חושב ששם אני לגמרי לא בכיוון הנכון...
ואני בדיוק ההפך.🤦‍♂️
רוצה נתחלף? נעשה שבוע שבוע:s49:

התזונה שלך תשפיע על יכולת ההתאוששות שלך, וזה ישפיע על האימונים שלך, זו אוטו-רגולציה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית