הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני ב-SS אבל לא בדיוק הבנתי איך אני אמור לאכול

• פותח/ת השרשור uriel
  • פורסם בתאריך

uriel

משתמש מתחיל
281
8
נק' מוניטין:
40
281
8
שבוע שעבר התחלתי את ה-SS עכשיו העניין הוא כזה
נכון לעכשיו אני רק דוחף אוכל לפה כמה שרק אפשר כדי להיות עם מאזן קלורי חיובי (מאוד)..
האם עדיף להכין תפריט לתקופה הזאת של ה-SS או שזה יהיה בסדר להמשיך כמו שאני עכשיו.. (אוכל כמה שבא לי.. איך שבא לי .. ומתי שבא לי)

לא הבנתי מה הרעיון של החלב.. האם פשוט לשתות הרבה? אם מישהו יסביר לי מה עומד מאחורי העצה הזאת אני ישמח

נ.ב
איזה כיף להיות במסה בזמן של ארוחת חג 👏👏👏

הרעיון אומנם זה לאכול בלי לספור אבל אם אתה רוצה אתה יכול לבנות תפריט של 3000 קלוריות
הרעיון אם החלב שיש בו די קלוריות וחלבון להשלים ערכים.
אם אתה רוצה אתה יכול לבנות תפריט רק תהיה בחיובי איך שנוח לך פשוט

תוכל רגיל +חלב
החלב קל לשתות אותו ויש בו הרבה קלוריות וחלבון אז הוא משלים את מה שלא השלמתה במשך היום (בערך 2500 קלוריות ל4 ליטר)

• פותח/ת השרשור
נכון לעכשיו , אחרי כל אימון אני לוקח 60 גרם חלבון (0.8 גרם לכל קילו משקל גוף) האם למשיך לקחת רגיל יחד עם שתיית חלב?
יש בערך איזה שהוא סף התחלתי שאתם ממליצים לשתות או שפשוט זה יהיה בסגנון של "שתה כפי יכולתיך"?

,לוי בהרבה דברים כדשי להיות בטוח ממליצים על 3.8 ליטר ביום(גלון) אבל אם אתה אוכל נכון אין שום בעיה גם לשתות ליטר או שתיים

לא חייב תפריט מסודר וכל הבלאגן הזה

תהיה על מעין בסיס של תפריט, כאילו רגיל, בוקר-צהריים-ערב

וביניים פשוט תאכל מה שבא לך/מה שצריך בשביל להגיע לערכים שאתה מציב לעצמך פחות או יותר.

2 ליטר חלב יספיק בהחלט להתחלה 😃

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה קטנטונת לגבי החלבון שאני שותה..
באחת האשכולות פה ראיתי שהחלבון של ultimate nutrition הוא לא טוב ודיברו על איזה בדיקות שהחברה נפלה בהם
יש לי את האבקה הזאת:
110X110_prostarCOOCKIES.jpg
(קופסה של ה-2.5 קילו בערך)
האם החלבון הזה טוב /לא טוב מישהו יכול לפרט על המחקר או להפנות אותי אליו? .....

מוצר מקביל מאותה חברה נכשל בבדיקות מעבדה, אל תקנה את החלבון הזה פעם הבאה לך על משהו מוכר כמו
ISS/דיימטייז/אופטימום

הרעיון אומנם זה לאכול בלי לספור אבל אם אתה רוצה אתה יכול לבנות תפריט של 3000 קלוריות
הרעיון אם החלב שיש בו די קלוריות וחלבון להשלים ערכים.
אם אתה רוצה אתה יכול לבנות תפריט רק תהיה בחיובי איך שנוח לך פשוט

על-סמך מה קבעת 3K קלוריות ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית