הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול תמיכה נפשית ליציאה מחיטוב

אני=]

משתמש משקיע
4,022
3,085
נק' מוניטין:
4,104
4,022
3,085
ספייס רשל"צ
הצילו.
כפשוטו.
חח.
סתם, הכל בהומור. אבל באמת אני צריכה עידוד....
מוזר לי לאכול יותר מ1,000, וכל קלוריה נוספת מרגישה לי כמו....
חטא?
עונש?
לא יודעת.
לא בא לי בטוב.
זה מצב ממש גרוע, כי אפילו לפני שהגעתי לפורום הזה אכלתי יותר, והשיכנוע היה לעלות מ1200 ל1400...
עכשיו אני מנסה לאכול 1200 אחרי חודשים על 1000.... 🤦‍♂️

העניין הוא שאני שבעה ומסופקת מ1,000 אבל יודעת שזה לא טוב.
כל היום עובד סבבה ואז ב200 הקלוריות האחרונות אני הולכת עם עצמי מכות.
מנסה לדחוף אוכל בכח בזמן שהמוח שלי צורח "לאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!"
הצלחתי בינתיים להגיע ל1,200 רק בחמישי שעבר ואתמול. (בדם יזע ודמעות, יש לציין. ושישי ושבת לא נחשבים מבחינתי.)

בקיצור - תעזרו לי לשכנע את עצמי שיהיה לי יותר טוב על 1,200 :(
כי לבד אני לא מצליחה. וליאמוש המהממת עוזרת לי מלא, אבל אני צריכה עוד ._.

גובה 157
משקל 52

(אומייגאד ביום שישי זה היה 51.9 אחרי נצח:cray: )

לא יודע כמה את באמת אוכלת ביום יום אבל המשקל שלך תקין ביותר. אם את שבעה על ה1000 שלך (נניח) ואת במשקל תקין, מה הבעיה? איזו דיאטה? מה המטרות שלך בכלל. את מבינה כמה כללי מה שאת אומרת פה? ''תגידו לי לאכול יותר'' אבל למה? המשקל שלך מצוין לעומת הגובה מבחינה בריאותית וכנראה שחזותית את לא רזה מידי או ההפך. אז...מה הבעיה כאן? מה המטרה בעצם.

לא יודע כמה את באמת אוכלת ביום יום אבל המשקל שלך תקין ביותר. אם את שבעה על ה1000 שלך (נניח) ואת במשקל תקין, מה הבעיה? איזו דיאטה? מה המטרות שלך בכלל. את מבינה כמה כללי מה שאת אומרת פה? ''תגידו לי לאכול יותר'' אבל למה? המשקל שלך מצוין לעומת הגובה מבחינה בריאותית וכנראה שחזותית את לא רזה מידי או ההפך. אז...מה הבעיה כאן? מה המטרה בעצם.
נדמה לי שהיא רוצה מסה

נדמה לי שהיא רוצה מסה

היא כתבה ''אני יודעת שזה לא טוב'' לא מצליח להבין למה, מי אמר לה שהמשקל שלה לא טוב לעומת הגובה? אני האמת לא מתייחס בכלל לעניין הקלורי כי המשקל משקף את זה יותר טוב (אוכלת באופן מספק)

• פותח/ת השרשור

אני תוהה אם אתה רציני או שאתה צוחק עלי ._.

נדמה לי שהיא רוצה מסה

ניטרלי. אני רוצה ניטרלי.
לא מסה....

• פותח/ת השרשור
היא כתבה ''אני יודעת שזה לא טוב'' לא מצליח להבין למה, מי אמר לה שהמשקל שלה לא טוב לעומת הגובה? אני האמת לא מתייחס בכלל לעניין הקלורי כי המשקל משקף את זה יותר טוב (אוכלת באופן מספק)

לאכול 1,000 קל' ליום זו איכות חיים מחורבנת.
ברור לי שהניטרלי שלי הוא יותר מזה, ושהגוף שלי נכנס למצב של סטרס, ומנצל כל פיפס קלורי שאני מכניסה אליו.
נכון שבסופש"ים אני אוכלת יותר (סביבות ה1400- סופ"ש אני במוד אחר לגמרי. לא יכולה להסביר.) אבל בכל זאת אני יורדת במשקל. אמנם בצורה ממש איטית, אבל יורדת.
בחדש כושר אני כמעט ולא מתקדמת, אם לא הולכת אחורה.
קיצר, לא רוצה להיתקע ככה כל חיי.

לאכול 1,000 קל' ליום זו איכות חיים מחורבנת.
ברור לי שהניטרלי שלי הוא יותר מזה, ושהגוף שלי נכנס למצב של סטרס, ומנצל כל פיפס קלורי שאני מכניסה אליו.
נכון שבסופש"ים אני אוכלת יותר (סביבות ה1400- סופ"ש אני במוד אחר לגמרי. לא יכולה להסביר.) אבל בכל זאת אני יורדת במשקל. אמנם בצורה ממש איטית, אבל יורדת.
בחדש כושר אני כמעט ולא מתקדמת, אם לא הולכת אחורה.
קיצר, לא רוצה להיתקע ככה כל חיי.

לדעתי את פשוט לא קולעת נכון כמה קלוריות את אוכלת. אם את באמת שבעה ומסופקת (והמשקל שלך תקין ביותר) כנראה שלא באמת נדפק שום דבר.
את יורדת בצורה ממש איטית? תוסיפי מעט קלוריות ותיכנסי למאזן ניטרלי. אני מכיר יותר מידי אנשים שלא בדיוק מחשבים נכון מה שהם אוכלים / כמה אנרגיה הם מוציאים וכו' וגם המחשבונים האלו לא הדבר הכי מדויק.

• פותח/ת השרשור
למה צוחק? את בקצב ירידה רציני ולא מצליחה להפסיק לרדת? לא מבין.

1,000 קלוריות זה כמות שאנשים יורדים איתה חצי קילו בשבוע. אז נניח אם אוסיף את החריגה בסופשים אני בממוצע שבועי של 1200 ליום בערך. שזה עדיין אמור להיות קצב ירידה.
ולא הוספתי את כל האירובי שאני עושה ביום (מכורח החיים עצמם, אני כמעט ולא עושה אירובי יזום) בקיצור- משהו פה לא הגיוני בעליל.
לדעתי את פשוט לא קולעת נכון כמה קלוריות את אוכלת. אם את באמת שבעה ומסופקת (והמשקל שלך תקין ביותר) כנראה שלא באמת נדפק שום דבר.
את יורדת בצורה ממש איטית? תוסיפי מעט קלוריות ותיכנסי למאזן ניטרלי. אני מכיר יותר מידי אנשים שלא בדיוק מחשבים נכון מה שהם אוכלים / כמה אנרגיה הם מוציאים וכו' וגם המחשבונים האלו לא הדבר הכי מדויק.

אני שוקלת הכל ומעגלת תמיד כלפי מעלה.
ביומיום שורפת משהו כמו 150 קל' מהליכה ממקום למקום + אופניים. לא כולל אימוני המשקולות, שהם עוד 100 קל' אני מניחה.
תגיד לי אם 750 זה מספיק?

בחורה בגילי, עם המשקל שלי ואורח החיים שלי אמורה לאכול לא פחות מ1500 באופן יומיומי, ואולי אפילו יותר.
(אם יש כאן תזונאי אומשו שיכול לאשר את המידע הזה אני ממש אשמח ^ )

• פותח/ת השרשור
רק אגיד שאם היית באמת אוכלת 750 קלוריות ועושה הרבה אירובי היית יורדת במשקל כמו טיל, מפה שמישהו ימשיך אותי...

זה לא מה שאמרתי. אני אוכלת 1,000.

אבל עזוב.
הוצאת לי את כל הרוח מהמפרשים.
אני אמשיך לאכול 1,000 עד סוף ימי.
אפשר לסגור את האשכול.

זה לא מה שאמרתי. אני אוכלת 1,000.

אבל עזוב.
הוצאת לי את כל הרוח מהמפרשים.
אני אמשיך לאכול 1,000 עד סוף ימי.
אפשר לסגור את האשכול.

סליחה 1000 ומגיעה ל750. היית יורדת ובקצב...אם את שבעה ומסופקת ואת יורדת בקצב ממש איטי, תעלי מעט את הקלוריות ותיכנסי לניטרלי. את טוענת ש''דפקת את המערכת''? מה התהליך שעשית שאת חושבת שדפקת את הגוף? (שהניטרלי שלך כזה נמוך) אני לא שמעתי על קסמים, תיכנסי לניטרלי לתקופה או פלוס קלורי מאוד קטן בכל זאת אמרת שאת מעוניינת בניטרלי, וזהו זה.

• פותח/ת השרשור
איש יקר,
פספסת את כל הפואנטה של האשכול, ובינתיים אתה עושה הרבה יותר נזק מתועלת.
אשמח אם לא תגיב פה עוד, אלא אם יש לך משהו טוב לומר.

• פותח/ת השרשור
סליחה שהתעניינתי לגבי כל הפרטים האלו במקום לומר לך לדחוף המבורגר עם צ'יפס, הטעות שלי. מבקש ממך מחילה אם יש מקום בליבך.

כרגע אין מקום.
ובגישה הצינית* הזו אני חושבת שלא יתפנה בקרוב.

כרגע אין מקום.
ובגישה הציני הזו אני חושבת שלא יתפנה בקרוב.

*צינית
וסליחה.
לגבי ההודעה הפרטית ששלחת לי ברגע זה:

אני שם לב שזה קשה לך (כל עניין האוכל) ואני מנסה לעזור. את פשוט לא מוכנה לשמוע ולכן לוקחת את זה כ''כ אישי, רק שתהיי בעניינים שאני לא יכול להיות אחראי ל''רגשי'' שלך לא משנה כמה את בוכה, ברצינות. את צריכה לקבל טיפול אצל פסיכולוג אם את באמת בכית מההודעות שלי כאן. מצטער אם פגעתי איכשהו למרות שניסיתי לעזור מכל הלב עד לפני שאמרת לי שאני עושה נזק וזלזלת בעזרה שלי מרצון טוב. לא הגיוני שאני מנסה לעזור לבן אדם והוא מנפנף אותי בגסות ואז בא אלי בפרטי עם טענות. אם יש בעיה אני לא פסיכולוג. אני רק יכול לומר שאם לקחת את זה באופן כ''כ קשה אני מאוד מצטער.

הסיבה שאני לא מגיב על זה בפרטי זה כי זה רק ידרדר (זו סוג של אחריות לענות לך בפרטי על נושאים כאלו) נא לא לשלוח לי לשם הודעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית