אשכול תמיכה נפשית ליציאה מחיטוב

אני=]

משתמש משקיע
4,022
3,085
נק' מוניטין:
4,104
4,022
3,085
ספייס רשל"צ
הצילו.
כפשוטו.
חח.
סתם, הכל בהומור. אבל באמת אני צריכה עידוד....
מוזר לי לאכול יותר מ1,000, וכל קלוריה נוספת מרגישה לי כמו....
חטא?
עונש?
לא יודעת.
לא בא לי בטוב.
זה מצב ממש גרוע, כי אפילו לפני שהגעתי לפורום הזה אכלתי יותר, והשיכנוע היה לעלות מ1200 ל1400...
עכשיו אני מנסה לאכול 1200 אחרי חודשים על 1000.... 🤦‍♂️

העניין הוא שאני שבעה ומסופקת מ1,000 אבל יודעת שזה לא טוב.
כל היום עובד סבבה ואז ב200 הקלוריות האחרונות אני הולכת עם עצמי מכות.
מנסה לדחוף אוכל בכח בזמן שהמוח שלי צורח "לאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!"
הצלחתי בינתיים להגיע ל1,200 רק בחמישי שעבר ואתמול. (בדם יזע ודמעות, יש לציין. ושישי ושבת לא נחשבים מבחינתי.)

בקיצור - תעזרו לי לשכנע את עצמי שיהיה לי יותר טוב על 1,200 :(
כי לבד אני לא מצליחה. וליאמוש המהממת עוזרת לי מלא, אבל אני צריכה עוד ._.

ב
האמת שלא אכלתי כזה הרבה פחממות. נזהרתי מזה ממש.
אכלתי כמה כפות של סלט , שביקשתי מראש בלי רוטב. היה בו גבינה בולגרית - אולי מזה?
ומשולש מפיצה אישית. (פיצה אישית. משולש. שזה שמינית פיצה אישית.) וחצי שקשוקה (ביצה 1 +רוטב.- שיש בזה פחממות.) וחתיכה ממש קטנה של לחם כדי לנגב את הרוטב שנשאר לי בצלחת. (אם אסחף אומר שהיה שם חצי פרוסת לחם.)
בסרט עצמו אכלתי 100 גרם אדממה ו3 חופני פופקורן בלבד (משומה הוא לא בא לי בטוב...)
ובמהלך היום עצמו אכלתי רק 550 קל' ועם כל הסידורים שעשיתי עם האופניים שרפתי 200 קל' לפי האפליקציה.
באדממה ובפופקורן אין מלח בכמויות אדירות?

האמת שלא אכלתי כזה הרבה פחממות. נזהרתי מזה ממש.
אכלתי כמה כפות של סלט , שביקשתי מראש בלי רוטב. היה בו גבינה בולגרית - אולי מזה?
ומשולש מפיצה אישית. (פיצה אישית. משולש. שזה שמינית פיצה אישית.) וחצי שקשוקה (ביצה 1 +רוטב.- שיש בזה פחממות.) וחתיכה ממש קטנה של לחם כדי לנגב את הרוטב שנשאר לי בצלחת. (אם אסחף אומר שהיה שם חצי פרוסת לחם.)
בסרט עצמו אכלתי 100 גרם אדממה ו3 חופני פופקורן בלבד (משומה הוא לא בא לי בטוב...)
ובמהלך היום עצמו אכלתי רק 550 קל' ועם כל הסידורים שעשיתי עם האופניים שרפתי 200 קל' לפי האפליקציה.

ישמצב שעברתי את ה1200
אבל לא חושבת שעקפתי את ה1400...
ש1400 אמור להיות ניטרלי בשבילי...

ענית לעצמך. אין סיבה הגיונית שמצדיקה עלייה אמיתית במשקל. הזדמנות טובה לתרגל שינון של אמיתות מעט יותר מציאותיות, כמו גם התמדה במה שנכון לך יותר למרות הפחד

• פותח/ת השרשור
ב

באדממה ובפופקורן אין מלח בכמויות אדירות?

לא באלה שאני מכינה.... בחיים לא קונה בחוץ. נפלתי יותר מדי פעמים על פופקורן - חנק. אני שונאת מלוח מדי.
ענית לעצמך. אין סיבה הגיונית שמצדיקה עלייה אמיתית במשקל. הזדמנות טובה לתרגל שינון של אמיתות מעט יותר מציאותיות, כמו גם התמדה במה שנכון לך יותר למרות הפחד

לכן אני אומרת, אני אבדוק שוב מחר.
אעדכן...
מעדכנת שנעלמו להם 600 גרם 🤩
פשוט התנדפו. התפוגגו. נעלמו לחלוטין כבמטה קסמים. ועוד כלמני ביטויים נרדפים ל'עפו קיבינימט'. 😇

שתהיו בריאים, זה ממש נשמע כמו פוסט של "אוי אוי אוי, אני הולכ/ת לאכול כמויות גדולות של אוכל ואני לא יודע/ת מה לעשות ?"

אנשים מתבאסים שהם צריכים לקצץ בכמויות של אוכל בתקופת חיטוב ואתם בוכים שאתם צריכים לאכול יותר מדי.

שתהיו בריאים, זה ממש נשמע כמו פוסט של "אוי אוי אוי, אני הולכ/ת לאכול כמויות גדולות של אוכל ואני לא יודע/ת מה לעשות ?"

אנשים מתבאסים שהם צריכים לקצץ בכמויות של אוכל בתקופת חיטוב ואתם בוכים שאתם צריכים לאכול יותר מדי.
היי,אתה לא היית במקום הזה אז אין לך שום זכות לשפוט. כל החיים מלמדים אותנו שצריך לראות ירידה במשקל. אתה יודע מה זה לראות עלייה? אתה יודע מה זה לחיות על פחות מ1000 קלוריות ליום ולחשוב שאתה צריך לאכול ככה כל החיים? אומנם זו הדרך לשינוי. אבל זה ממש ממש לא פשוט

היי,אתה לא היית במקום הזה אז אין לך שום זכות לשפוט. כל החיים מלמדים אותנו שצריך לראות ירידה במשקל. אתה יודע מה זה לראות עלייה? אתה יודע מה זה לחיות על פחות מ1000 קלוריות ליום ולחשוב שאתה צריך לאכול ככה כל החיים? אומנם זו הדרך לשינוי. אבל זה ממש ממש לא פשוט

הייתי ב-2 התקופות ככה ששום דבר לא זר לי.

הבעיה עם אנשים כמוכם שאתם לא רואים את "התמונה הגדולה", במקום להסתכל על תקופת המסה כעל עוד חלק מתהליך יותר רחב אתם מעדיפים להסתכל רק על החלק של המאסה. זאת לא הגישה הנכונה.

הבעיה עם אנשים כמוכם שאתם לא רואים את "התמונה הגדולה", במקום להסתכל על תקופת המסה כעל עוד חלק מתהליך יותר רחב אתם מעדיפים להסתכל רק על החלק של המאסה. זאת לא הגישה הנכונה.
אף אחד לא היה רוצה לעלות במשקל כשהוא חושב שהוא לא צריך. גם אם הוא יודע שזה יגרום לו להיראות טוב יותר. זה תהליך קשה שצריך לעבור. אנשים שצריכים לעלות מסת שריר רואים רק את השומן שמסביב בגלל מסת השריר הנמוכה. וחושבים שכל מה שהם צריכים זה לחטב. ופיזית לראות את המשקל עולה למישהי שירדה כל כך הרבה זה קשה!

• פותח/ת השרשור

וואלה, לא יפה לך זילזול.
תחליף...

בול כזה.

נשמע כלכך קל וזה כלכך לא.

אף אחד לא היה רוצה לעלות במשקל כשהוא חושב שהוא לא צריך. גם אם הוא יודע שזה יגרום לו להיראות טוב יותר. זה תהליך קשה שצריך לעבור. אנשים שצריכים לעלות מסת שריר רואים רק את השומן שמסביב בגלל מסת השריר הנמוכה. וחושבים שכל מה שהם צריכים זה לחטב. ופיזית לראות את המשקל עולה למישהי שירדה כל כך הרבה זה קשה!

שוב, ליאם מפציצה.

עזוב את זה שגם מוזר לי פיזית לאכול יותר. התרגלתי להסתפק במעט, ופתאום אני צריכה 'להעמיס' - כשכל חיי אני מתנזרת.
זה כואב בבטן ולא מובן למוח.
ואני לא ציפלונה שצריכה לעלות במשקל... מבחינתי אני משמינה לכל דבר....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית