הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סתם מתעניין

• פותח/ת השרשור Edw4rd
  • פורסם בתאריך
מצטער אבל זה לא נשמע לי טוב, נשמע כמו הדרך להפרעות אכילה

ובמיץ גזר 😃
האמת שאני גם מחשבת ירקות אבל זה כי אני אוכלת מהם המון. פעם הייתי שוקלת ובכלל זה היה אובססיבי אבל ציינתי כבר שעבר לי הטמטום.

אפשר לדעת כמה זה "המון" מבחינתך?
זה נורא תלוי ביום שאני קמה...
בדכ אוכלת 200 גרם ברוקולי
200 גרם כרובית
2 מלפפונים 2 עגבניות
חסה,גמבה,גזר.
פתאום יכול להיות לי דודא לסלט ענקי ואז דוחפת כל דבר שזז כמו כרוב לבן כרוב סגול, עלי בייבי,צנוניות,עגבניות שרי. בקיצור אוכלת הרבה ומעדיפה לחשב

אנשים שממש אוהבים ואלחנן כמובן
@elchonon
לא רק אני, גם כל האנשים החזקים בעולם.
אין ספורטאי מוצלח שלא אוכל ירקות זה ממש חשוב.
דמייני לך את אלחנן בחיטוב
הוא רק צריך לקצץ קצת באורז המלא והוא נכנס לגירעון.
גם ככה כל התפריט הוא ירקות:s29:
ובמיץ גזר 😃
לעולם לא.
אני מעדיף להוריד מהחלבון לפני שאני אוריד בירקות.

אני מכניס בערך 700 קלוריות מהירקות רק בארוחת בוקר.
החשיבות המטורפת של וויטמינים, מינרלים, אנזימים, ופיטוכימיקאלים נמצאים בירקות חיים. הם הסוד לבריאות וכוח.
השריר אמנם עשוי מחלבון, אך הוא לא מרים את המשקל, מערכת העצבים וההורמונים משחקים תפקיד לא פחות חשוב, והתפקוד שלהם תלויים בחומרים שיש בירקות.

ולפותח האשכול, לא, אני לא סופר את הקלוריות מהירקות בגלל שאני פשוט לא סופר קלוריות בכלל.

מי צריך חיטוב, אישתי מבקשת ממני לגדל כרס.
החיטב שלי מתבטא בשבוע דיאטת מיצים (רק שעכשיו אישתי לא מסכימה לי, אולי נעשה 3 ימים בהפסקת אימונים הבאה).

ובמיץ גזר 😃
@elchonon אני חייב להודות לך, מהדיבורים על מיץ גזר אכלתי גזר אתמול אחרי שנים שלא אכלתי, וואלה ממש טעים 😁 גם מכל הפוסטים שלך על ירקות נהייתי יותר מודע לזה ואוכל יותר ירקות

@elchonon אני חייב להודות לך, מהדיבורים על מיץ גזר אכלתי גזר אתמול אחרי שנים שלא אכלתי, וואלה ממש טעים 😁 גם מכל הפוסטים שלך על ירקות נהייתי יותר מודע לזה ואוכל יותר ירקות
תודה רבה.
סיימתי את המשימה שלי בחיים.

התפקיד שלי זה לפזר מודעות לבריאות וירקות, ואני שמח שמצאת את מה שאני מצאתי בגזר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית