עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שאלתי בכלליות אם אנשים פה סופרים קלוריות בזמן מסה מתוך התעניינותלא נהוג לספור קלוריות מירקות אם אתה אוכל עד 5 ירקות ביום, אבל אם מדובר על ירקות שמכילות יחסית הרבה קלוריות, כמו שורשים, כן רצוי לספור אותם
את סופרת אפילו את האוויר ככה שאת לא נחשבתאני סופרת. מרגישה הרבה יותר מדוייקת.
אני בדרך כלל אוכל פלפל אדום וצהווב, מלפפון ובצל... למה שלא לספור ירקות?לא נהוג לספור קלוריות מירקות אם אתה אוכל עד 5 ירקות ביום, אבל אם מדובר על ירקות שמכילות יחסית הרבה קלוריות, כמו שורשים, כן רצוי לספור אותם
תפסיק לדבר ככה על פריכיות.את סופרת אפילו את האוויר ככה שאת לא נחשבת
כי תכלס זה מאכלים עם כלום קלוריותאני סופר קלוריות מירקות, למה? מה רע בעצם?
אני בדרך כלל אוכל פלפל אדום וצהווב, מלפפון ובצל... למה שלא לספור ירקות?
חח לגמרי! ומסתבר שרבע כרוב זה בערך 300 קל' 😳זה אשכרה יוצר התלבטות האם לשתות נס או לאכול סלט.
כן רק שאני לא מדבר על קילו ירקות ביום אלא 5 ירקות ביוםאכלתי עכשיו 800 גר' של ברוקולי מבושל, שזה מסתבר סביב ה300 קל', אז לירקות מסתבר שיש קלוריות וכדאי לספור 🙄
פעם אכלתי 1100 גרם של כרובית מבושלת:sweatingbullets:אכלתי עכשיו 800 גר' של ברוקולי מבושל, שזה מסתבר סביב ה300 קל', אז לירקות מסתבר שיש קלוריות וכדאי לספור 🙄
חח קטן עליי:food-and-drink005-88:פעם אכלתי 1100 גרם של כרובית מבושלת
גם עליי....אעדיף צלחת ענקית של ירקות מאשר ארוחה רגילה:🤦♂️:חח קטן עליי:food-and-drink005-88:
סתם, אבל באמת כדאי להתחיל לחשב אותם, אלא אם כן מדובר במעט ירקות רק כדי ''להרטיב את הגרון עם האוכל'', אז לדעתי זה זניח...