הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סתם מתעניין

• פותח/ת השרשור Edw4rd
  • פורסם בתאריך
לא נהוג לספור קלוריות מירקות אם אתה אוכל עד 5 ירקות ביום, אבל אם מדובר על ירקות שמכילות יחסית הרבה קלוריות, כמו שורשים, כן רצוי לספור אותם

• פותח/ת השרשור
לא נהוג לספור קלוריות מירקות אם אתה אוכל עד 5 ירקות ביום, אבל אם מדובר על ירקות שמכילות יחסית הרבה קלוריות, כמו שורשים, כן רצוי לספור אותם
שאלתי בכלליות אם אנשים פה סופרים קלוריות בזמן מסה מתוך התעניינות

אני סופר קלוריות מירקות, למה? מה רע בעצם?
אני בדרך כלל אוכל פלפל אדום וצהווב, מלפפון ובצל... למה שלא לספור ירקות?

אני סופר קלוריות גם במסה מהסיבה הפשוטה (או שלא) שאני לא מצליח לאכול מספיק כנראה שילוב של עבודה, לחץ כללי והחום הזה :/ אז לספור ולרשום כל דבר קצת עוזר אבל עדיין אני נמצא על ממוצע שבועי נייטרלי/מסה מאוד מאוד מתונה. בלי לספור הייתי יורד בוודאות במשקל.
בכללי ירקות לא סופר אבל כל השאר כן בשביל להיות לפחות בטווח של נייטרלי +

סופרת כל מלפפון ועגבניה.

בחיי, במלפפון בינוני יש 10 קל', ובעגבניה 20. ביחד זה 30. כמו 50 מל' חלב בנסקפה.
זה אשכרה יוצר התלבטות האם לשתות נס או לאכול סלט.

• פותח/ת השרשור
אכלתי עכשיו 800 גר' של ברוקולי מבושל, שזה מסתבר סביב ה300 קל', אז לירקות מסתבר שיש קלוריות וכדאי לספור 🙄
כן רק שאני לא מדבר על קילו ירקות ביום אלא 5 ירקות ביום

פעם אכלתי 1100 גרם של כרובית מבושלת
חח קטן עליי:food-and-drink005-88:
סתם, אבל באמת כדאי להתחיל לחשב אותם, אלא אם כן מדובר במעט ירקות רק כדי ''להרטיב את הגרון עם האוכל'', אז לדעתי זה זניח...

חח קטן עליי:food-and-drink005-88:
סתם, אבל באמת כדאי להתחיל לחשב אותם, אלא אם כן מדובר במעט ירקות רק כדי ''להרטיב את הגרון עם האוכל'', אז לדעתי זה זניח...
גם עליי....אעדיף צלחת ענקית של ירקות מאשר ארוחה רגילה:🤦‍♂️:

חופשיייייי אומייגאד כרובית, ברוקולי, וכרוב זה אהבהההה!!!
הרגתן אותי עכשיו איך באלייי.
לא יצא לי לאכול אף אחד מהם כבר מלא זמן :(

בעצם אכלתי כרוב מבושל אתמול.
אבל זה עדיין מלא זמן. חחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית