הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סתם נוזלים, או אשכרה עלייה במשקל?

אני=]

משתמש משקיע
4,022
3,085
נק' מוניטין:
4,104
4,022
3,085
ספייס רשל"צ
סתם שמה פה, שיהיה.
גובה, 157, משקל נוכחי 56.
ניטרלי מוערך בכ 1,400.

בחודש האחרון הייתי באחלה ירידה במשקל, אכלתי 1,000-1,100 קל' ליום, 3 אימונים FBW בשבוע, והייתה ירידה טוב ומאוזנת של כ300 גרם בממוצע לשבוע.
הגעתי ליעד שלי, משקל 55 (שאני חותרת אליו כבר מעל חצי שנה בסבל ותיסכולים רבים. כי מי ידע שלרדת 3 קילו לוקח חצי שנה מזורגגת????)
ואז הגיע ראש השנה וקצת 'שחררתי', אכלתי בסביבות ה2000-1,800 קל' ליום (הערכה גסה), למשך ימי החג, וכמובן שדאגתי קצת לזוז ולא להיות בטטת כורסא.
יום אחרי החג, צום גדליה, צמתי את כולו וסגרתי את שבירת הצום ב 450 קלוריות.
מקצרת,
מאז החג, המשקל קפץ בלי שום רחמים היישר אל 56.
וכאילו, מה?
מה??
מה.
חיכיתי שבוע לחכות שהדביל ירק מהעץ שטיפס עליו. נוזלים וזה.
אבל לא.
upload_2020-9-27_11-10-6.png
בינתיים יום כפירו בפתח. לא יודעת עד כמה הוא יעזור כי בתכלס מחזירים את כל הקלוריות בסעודה מפסקת / שבירת צום. לא בונה על זה.
מה הלו"ז? זה אמור לרדת? אני מתוסכלת על אמת.
כרגע אני מנסה לחזור חזרה לניטרלי, ממש בזהירות. אוכלת 1,250 בינתיים. מפחדת לעלות עוד וחושבת אפילו להוריד.
מזכירה שעל פי החצי השנה האחרונה הניטרלי שלי הוא בסביבות ה1,400.

אשמח לכל התייחסות שהיא דברי נחמה/תקווה/עצה/הערה/הארה.
טרוליזם - לא כאן.

• פותח/ת השרשור
מרוגש, עניתי.
הוא התקשר לגייס כספים לאיזו ישיבה.
נשבע לך.
התאכזבתי ממנו.

אווץ'!!!!!!!!!11
עחי זה כאפה רצינית.
לא עושים דברים כאלה.

אני זוכר שמישהו נוסף מהפרויקט אמר שהוא נפגש איתי רק כי משלמים לו, בתכלס.
איש מפגר.

מניחה ששני המקרים האלה זה בגלל שזה בהתנדבות , כי הם לא אנשי מקצוע.

ב"ה לי ולמטפלת שלי היה חיבור נפלא. פעם שאלתי אותה איך זה שיש לה כח להקשיב לכל השטויות שאני אומרת, ואיך זה שהיא מגיבה לי כלכך טוב ולא משתעממת למוות חחח
והיא ענתה בקטע של 'מסתומרת? את אחת הבחורות המעניינות שיצא לי לפגוש'.
היא הכירה אותי בכל מצבי הצבירה שלי. החל משטוטנקיות גמורה, שהייתי מריצה בדיחות מפגרות לכל אורך המפגש ושתינו היינו מתפקעות מצחוק, או במצבים שהייתי מגיעה אליה בוכה במשך שעה שלמה, או עצבניתת כמו שור זועם. או שסתם הייתי מברברת בשכל שעה והולכת חחחח
אגב, זה אחד המקומות היחידים שבחייייםםם לא הייתי מאחרת (אלא אם קרה משו קיצוני.) הייתי שונאאאאת לאחר אליה. מעדיפה להגיע רבע שעה- 20 דק לפני, ולא לאחר!!! (וכמו שאתה זוכר אני מאחרת כרונית)

הפרידה שלנו הייתה ממש עצובה. הכנתי לה מתנת פרידה וכתבתי לה מכתב באורך 3 עמודים שעיצבתי בעצמי שייראו כמו קלף עתיק (מורה לאומנות שכמותי חחח) וכתבתי לה תודה וכו'

בתחילת שנה ג' במכללה (דהיינו, אשתקד,) אמרו שמי מהבנות שרוצה, יכולה לקבל תמיכה של קאוצ'רית ל10 מפגשים, מטעם המכללה (יעני בחינם)
מיד שלחתי בקשה לראש המסלול שאני רוצה.
הוא היה קצת בהלם - אני אחת הדמויות הבולטות במכללה/ בכיתה (לא מתוך שחצנות ח'ו,) וכמובן שאף אחד לא יודע על ההפ'א שלי. הוא כנראה לא הבין מה יש לבחורה שמחה כמוני להזדקק לתמיכה של איש מקצוע.
בקיצור, לא דחף את האף ונתן לי. זה היה מושלם. אחרי 4 שנים של טיפול פסיכולוגי עמוק והיכרות עם עצמי, להגיע לטיפול קווצ'ינג - זה היה בובה. הטיפול היה ממש ממוקד. נתן לי הרבה כלים, ב'ה.
עדיין יש לי מלא מחסומים, אבל עשיתי צעד משמעותי בלהבין את עצמי.
יצור מוזר ומורכב שכמותי חחח.

כי הם לא אנשי מקצוע
לא, הם כן.
אני לא שילמתי ישירות, אבל הבנאדם הזה מקבל כסף.
והשני היה פשוט תלמיד שאעלה טענה נכונה.
כנראה שהבנאדם הזה יכל לבחור שלא לעבוד במקצוע הזה ולעשות אותו או אף יותר כסף במקום אחר והוא דווקא בחר בזה אז...
אבל זה לא הופך את זה לפחות נכון 😃

• פותח/ת השרשור
לא, הם כן.
אני לא שילמתי ישירות, אבל הבנאדם הזה מקבל כסף.
והשני היה פשוט תלמיד שאעלה טענה נכונה.
כנראה שהבנאדם הזה יכל לבחור שלא לעבוד במקצוע הזה ולעשות אותו או אף יותר כסף במקום אחר והוא דווקא בחר בזה אז...
אבל זה לא הופך את זה לפחות נכון 😃

עדיין זה דבר מפגר לומר למטופל.
יחסי מטפל-מטופל צריכים להישמר גם מחוץ חדר הטיפולים.
זה מן חוק אתי שכזה. ככה נראה לי.

שמע קטע מצחיק - ממש לפני שנתיים הייתי חודש בתאילנד עם בתדודתי האהובה, על תקופת החגים.
תאר לך, ערב יום כיפור, אני מגיעה לבית הכנסת של 'הבית הישראלי' בקופנגן, מחפשת את בת הדודה. מוצאת אותה.
ולידה יושבת הפסיכולוגית שלי.
חחחחחחחחחחחחחחח כמעט התעלפתיייי
היא קלטה אותי גם,
וזו הייתה הפעם הראשונה שחיבקתי אותה. עד אז תמיד היה דיסטאנס כזה, כבוד? לא יודעת....
קיצר זה היה חיבוק חזקקק של איזה שתי דקות ארוכות שבתוכות צחקתי כדי לא להתעלף מהלם חחח ובתדודה שלי כולה לא מבינה מיזו לכל הרוחות חחח
איזה עולם קטן יאללה.
המטפלת כמובן ידעה שאני טסה לתאילנד לחודש, כי סיפרתי לה, אבל הטיסה שלה הייתה ספונטאנית....
אחרי שחזרתי דיברנו על זה והיה צחוקים.

וואי עחי. באלי בית מלון בקופנגאן וכו'.

המטפלת כמובן ידעה שאני טסה לתאילנד לחודש
אני בראשי, ממש ישר: "היא עקבה אחריך לתאילנד, משהו פה מסריח".

לגבי מה שאמרת לפני כן.
הוא עשה את התפקיד שלו טוב אבל נכשל כבן אדם.
כלומר, לא עשה את התפקיד טוב, כי כן יש מעבר, אבל זה היה לאחר שסיים את התפקיד. הגיוני? בוודאי שכן, נו. אימוגי פורץ בבכי.
אני לגמרי מסכים שצריך יחס טוב גם מעבר, ומי כמו המטפל אמור לדעת זאת.
אני חושב שהוא עובד כמעין סוציולוג, ולכן למד רק מה שלומדים בתואר ראשון. קרי, מעשית, ולא פרקטית.
תיאוריה שלי, אני לא בטוח בכך.

שמישהו נוסף מהפרויקט אמר שהוא נפגש איתי רק כי משלמים לו, בתכלס.
לאחר תקופה שלא דיברנו, הוא התקשר פתאום.
מרוגש, עניתי.
נשבע לך
וואו, זוועה 😲🤬
כשהייתי סטודנט עשיתי פר"ח כל שנה, זה לא פסיכולוג אבל הילד נקשר אליך כמו לחבר טוב או אח גדול. בתכלס מצד אחד עשיתי את זה בגלל המילגה כלומר כסף שקיבלתי, מצד שני זה לא אומר שלא נהניתי לבוא ולהיות עם אותם ילדים, ובחיים בחיים לא חשבתי להגיד דבר כזה שאני בא רק בגלל הכסף

מרוגש, עניתי.
נשבע לך
וואו, זוועה 😲🤬
כשהייתי סטודנט עשיתי פר"ח כל שנה, זה לא פסיכולוג אבל הילד נקשר אליך כמו לחבר טוב או אח גדול. בתכלס מצד אחד עשיתי את זה בגלל המילגה כלומר כסף שקיבלתי, מצד שני זה לא אומר שלא נהניתי לבוא ולהיות עם אותם ילדים, ובחיים בחיים לא חשבתי להגיד דבר כזה שאני בא רק בגלל הכסף
מרוגש, עניתי.
נשבע לך
וואו, זוועה 😲🤬

ת'אמת, בסדר. אבל לגמרי מרגישה את החצי קילו שעליתי.
כן, מרגישה פיזית. כן, חצי קילו.
זה נראה לי בעיקר פסיכולוגי, אני קמתי היום בהרגשה של "שמן" ובמשקל ראיתי שירדתי 800 גרם מאתמול, בלי כוונה כן? אני אמור להיות במסה אבל הכמות הזאת מתחילה להפוך לניטרלי שלי אני חושב.

אם את באמת לא פעילה אולי תנסי לעשות לך הרגל של 10 אלף צעדים כל יום? זה יכול ממש לעזור לדעתי אם את ממש רוצה לרדת עוד
למרות שמיותר, באמת.

• פותח/ת השרשור
אני אמור להיות במסה אבל הכמות הזאת מתחילה להפוך לניטרלי שלי אני חושב

בכלל לא מקנאה 😭

אם את באמת לא פעילה אולי תנסי לעשות לך הרגל של 10 אלף צעדים כל יום?
לאחרונה יוצאת בערב להליכות, כי בבית לא ממש זזה (להוציא אימונים ביתיים)

למרות שמיותר, באמת.
😭
האמת שצברתי ביליון מסת שריר....
אבל בכז ._.

בכלל לא מקנאה 😭
הלוואי עלי מהצד המנטלי עכשיו להיות בחיטוב, אני תמיד מרגיש שמן ולמשפחה אין טאקט בשיט אז זה בכלל רק הופך את זה ליותר גרוע
אבל אין לי מספיק מסת שריר לחיטוב
@המשורר זה הג'וקר/NF לא? אני זוכר שגם אתה אמרת פעם משהו בסגנון, עכשיו אני יכול להזדהות
בכלל לא מקנאה 😭

לאחרונה יוצאת בערב להליכות, כי בבית לא ממש זזה (להוציא אימונים ביתיים)

😭
האמת שצברתי ביליון מסת שריר....
אבל בכז ._.
אני עושה 10 אלף כל יום הרגל כזה, תנסי לעשות כל יום ככה זה חייב לעזור לדעתי
ותמיד יש לאן לשאוף ולאן להתקדם, במשקלים או בפיזיק תלוי במטרה שלך, חיטוב עד העצם זה לא משהו שכיף לעשות ולא משהו שכדאי לעשות

• פותח/ת השרשור
הלוואי עלי מהצד המנטלי עכשיו להיות בחיטוב, אני תמיד מרגיש שמן ולמשפחה אין טאקט בשיט אז זה בכלל רק הופך את זה ליותר גרוע
אבל אין לי מספיק מסת שריר לחיטוב
@המשורר זה הג'וקר/NF לא? אני זוכר שגם אתה אמרת פעם משהו בסגנון, עכשיו אני יכול להזדהות

אני עושה 10 אלף כל יום הרגל כזה, תנסי לעשות כל יום ככה זה חייב לעזור לדעתי
ותמיד יש לאן לשאוף ולאן להתקדם, במשקלים או בפיזיק תלוי במטרה שלך, חיטוב עד העצם זה לא משהו שכיף לעשות ולא משהו שכדאי לעשות

כרגע עומדת על 8K יומי + -
וכבר עשיתי בעבר חיטוב עד העצם חחחח וואלה לא כיף ....

כרגע עומדת על 8K יומי + -
וכבר עשיתי בעבר חיטוב עד העצם חחחח וואלה לא כיף ....
את שוקלת בערך כמו הגובה.
מעניין אותי איך זה נראה עלייך.
חחחח הרבה יחסית חחחחחח
רוצה לומר, לא מעט....
Well done.
חחחח הרבה יחסית חחחחחח
חחחחח שימות כבר מה הוא מנסה להשיג חחחחחח
זה תלמיד אחר מהפרויקט, לא הוא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית