מה דעתכם על כדורי כורכומין?

הבנתי שזה טוב למפרקים ושרירים תפוסים ועוד

זה לא שמישהו חוטף דלקת הוא לוקח כורכומין וזה עובר / מדכא את הכאב אפילו. אם אתה מחפש תועלת למפרקים ושרירים תפוסים תתאמן כמו שצריך / תאכל כמו שצריך / תישן כמו שצריך. אתה תהיה בסדר. הכדור הצהוב המסריח הזה לא מה שיעשה את ההבדל, לקחתי בעצמי והפסקתי.

הבנתי שזה טוב למפרקים ושרירים תפוסים ועוד
זה מועיל? שווה להשתמש?

יש טענות שהכורכומין יעיל במקרים דלקתיים, אך למיטב ידעתי זה לא הוכח חד משמעית
ככל הנראה, זה לא יזיק, אבל אם יש לך פציעה או בעיה ספציפית/הרגשה שאתה לא מתאושש מהאימונים
(אפשר לדבר על דרכים יעילות יותר)

ומה עם מגנזיום? בשביל שרירים תפוסים
גם תנסה, אם הסיבה לשרירים תפוסים הוא חוסר מגנזיום, זה כנראה יעזור.
אבל בלי קשר, חשוב לאכול מספיק חלבון, ולשתות מספיק מים גם כן לשרירים תפוסים.

• פותח/ת השרשור
גם תנסה, אם הסיבה לשרירים תפוסים הוא חוסר מגנזיום, זה כנראה יעזור.
אבל בלי קשר, חשוב לאכול מספיק חלבון, ולשתות מספיק מים גם כן לשרירים תפוסים.
זה אני כן עושה בגלל זה אני מנסה להבין למה אחרי כל אימון אני תפוס (לא ברמה מציקה אבל תפוס)

זה אני כן עושה בגלל זה אני מנסה להבין למה אחרי כל אימון אני תפוס (לא ברמה מציקה אבל תפוס)
אולי הבסיס הוא הבעיה..
איך התזונה שלך? והשינה?
כמה זמן אתה מתאמן? והאם יש תכנית מסודרת?

• פותח/ת השרשור
אז בהחלט שווה לנסות
בקשר לזה שתמיד תפוסים לי שרירים...לנסות גם מגנזיום וגם כורכומין אתה אומר? את האמת אני לא זוכר תקופה שהתאמנתי בה ולא הייתי תפוס באיזה שהוא חלק בגוף תמיד תפוס לי משהו גם אם זה משהו קטן

אם אתה חושב שהכל תקין, לדעתי תעשה בדיקת דם ותראה בכלל אם יש חוסרים
לפי מה שידוע לי, בדיקת דם למינרלים מלבד ברזל לא שייך או לא אמין. בגלל שרוב המינרלים מנהלים תפקידים בתאים ולא בדם. רק אחוז אחד מסידן לדוגמה נמצא בדם.
הדרך לדעת זה לפי סימפטומים, וזה מה שמיודענו עושה.
בקשר לזה שתמיד תפוסים לי שרירים...לנסות גם מגנזיום וגם כורכומין אתה אומר? את האמת אני לא זוכר תקופה שהתאמנתי בה ולא הייתי תפוס באיזה שהוא חלק בגוף תמיד תפוס לי משהו גם אם זה משהו קטן
כורכומין הוא אנטי דלקתי, הייתי ממליץ עליו אם היו לך כאבים במפרקים או בגידים, פחות לשרירים תפוסים. אבל הוא מלא בהפתעות, אז תנסה אותו ותעדכן.
המגנזיום הוא בהחלט תוסף מעולה לשרירים תפוסים, מאוד נפוץ מחסור ממנו אצל ספורטאים, והוא מומלץ סתם ככה על ידי מאמנים דגולים.
ממליץ לך לקחת תוסף שמכיל גם מגנזיום וגם סידן.

בנוסף תאכל יותר ירקות ו/או מולטי וויטמינים ומינרלים. הגורם יכול להיות לא רק חוסר במגנזיום, אלא מכל מינרל אחר (בדרך כלל זה אכן מגנזיום), תדאג למספיק מכל המינרלים בתקווה שזה אכן הגורם.

כורכומין יש לו אפקט אנטי דלקתי בכמות טובה. הניסיון שלי איתו הוא טוב, אבל בהחלט לא שווה את היחס תועלת-מחיר

• פותח/ת השרשור
לפי מה שידוע לי, בדיקת דם למינרלים מלבד ברזל לא שייך או לא אמין. בגלל שרוב המינרלים מנהלים תפקידים בתאים ולא בדם. רק אחוז אחד מסידן לדוגמה נמצא בדם.
הדרך לדעת זה לפי סימפטומים, וזה מה שמיודענו עושה.

כורכומין הוא אנטי דלקתי, הייתי ממליץ עליו אם היו לך כאבים במפרקים או בגידים, פחות לשרירים תפוסים. אבל הוא מלא בהפתעות, אז תנסה אותו ותעדכן.
המגנזיום הוא בהחלט תוסף מעולה לשרירים תפוסים, מאוד נפוץ מחסור ממנו אצל ספורטאים, והוא מומלץ סתם ככה על ידי מאמנים דגולים.
ממליץ לך לקחת תוסף שמכיל גם מגנזיום וגם סידן.

בנוסף תאכל יותר ירקות ו/או מולטי וויטמינים ומינרלים. הגורם יכול להיות לא רק חוסר במגנזיום, אלא מכל מינרל אחר (בדרך כלל זה אכן מגנזיום), תדאג למספיק מכל המינרלים בתקווה שזה אכן הגורם.
באמת קשה לי לאכול כל יום ירקות כי אני גם ככה מתאמץ לאכול את כל הקלוריות, כדאי להשתמש במולטי ויטמין? יש לזה השפעה מבחינת פיתוח גוף והתקדמות בחדר כושר?

באמת קשה לי לאכול כל יום ירקות כי אני גם ככה מתאמץ לאכול את כל הקלוריות, כדאי להשתמש במולטי ויטמין? יש לזה השפעה מבחינת פיתוח גוף והתקדמות בחדר כושר?
בירקות יש הרבה יותר מרק וויטמינים ומינרלים. אבל אם אתה לא אוכל אותם, לכל הפחות תיקח מולטי.
ובהחלט יש לזה השפעה על האימונים שלך, כל מערכת בגוף תלויה בהם.

• פותח/ת השרשור
בירקות יש הרבה יותר מרק וויטמינים ומינרלים. אבל אם אתה לא אוכל אותם, לכל הפחות תיקח מולטי.
ובהחלט יש לזה השפעה על האימונים שלך, כל מערכת בגוף תלויה בהם.
אני צריך לאכןל 5 ירקות מצבעים שונים כל יום בהתחלה הייתי מצליח עכשיו פעם ב
טוב אז יש לך איזה המלצה למולטי ויטמין, מגנזיום וכורכומין מאייהרב אולי?
אין בעיה אבל עם לקיחת שלוש כדורים ביום? מרגיש לא בריא כזה אני גם רק בן 17 אם זה משנה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית