עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבנתי שזה טוב למפרקים ושרירים תפוסים ועודאיזו תועלת אתה מחפש? לדעתי ההודים האלו עושים עלינו קופה.
הבנתי שזה טוב למפרקים ושרירים תפוסים ועוד
הבנתי שזה טוב למפרקים ושרירים תפוסים ועוד
זה מועיל? שווה להשתמש?
ומה עם מגנזיום? בשביל שרירים תפוסיםתנסה, להמון זה עוזר.
גם תנסה, אם הסיבה לשרירים תפוסים הוא חוסר מגנזיום, זה כנראה יעזור.ומה עם מגנזיום? בשביל שרירים תפוסים
זה אני כן עושה בגלל זה אני מנסה להבין למה אחרי כל אימון אני תפוס (לא ברמה מציקה אבל תפוס)גם תנסה, אם הסיבה לשרירים תפוסים הוא חוסר מגנזיום, זה כנראה יעזור.
אבל בלי קשר, חשוב לאכול מספיק חלבון, ולשתות מספיק מים גם כן לשרירים תפוסים.
אז בהחלט שווה לנסותזה אני כן עושה בגלל זה אני מנסה להבין למה אחרי כל אימון אני תפוס (לא ברמה מציקה אבל תפוס)
אולי הבסיס הוא הבעיה..זה אני כן עושה בגלל זה אני מנסה להבין למה אחרי כל אימון אני תפוס (לא ברמה מציקה אבל תפוס)
הכל בסדר בטוח אני אצל מייק גםאולי הבסיס הוא הבעיה..
איך התזונה שלך? והשינה?
כמה זמן אתה מתאמן? והאם יש תכנית מסודרת?
הכל בסדר בטוח אני אצל מייק גם
בקשר לזה שתמיד תפוסים לי שרירים...לנסות גם מגנזיום וגם כורכומין אתה אומר? את האמת אני לא זוכר תקופה שהתאמנתי בה ולא הייתי תפוס באיזה שהוא חלק בגוף תמיד תפוס לי משהו גם אם זה משהו קטןאז בהחלט שווה לנסות
לפי מה שידוע לי, בדיקת דם למינרלים מלבד ברזל לא שייך או לא אמין. בגלל שרוב המינרלים מנהלים תפקידים בתאים ולא בדם. רק אחוז אחד מסידן לדוגמה נמצא בדם.אם אתה חושב שהכל תקין, לדעתי תעשה בדיקת דם ותראה בכלל אם יש חוסרים
כורכומין הוא אנטי דלקתי, הייתי ממליץ עליו אם היו לך כאבים במפרקים או בגידים, פחות לשרירים תפוסים. אבל הוא מלא בהפתעות, אז תנסה אותו ותעדכן.בקשר לזה שתמיד תפוסים לי שרירים...לנסות גם מגנזיום וגם כורכומין אתה אומר? את האמת אני לא זוכר תקופה שהתאמנתי בה ולא הייתי תפוס באיזה שהוא חלק בגוף תמיד תפוס לי משהו גם אם זה משהו קטן
באמת קשה לי לאכול כל יום ירקות כי אני גם ככה מתאמץ לאכול את כל הקלוריות, כדאי להשתמש במולטי ויטמין? יש לזה השפעה מבחינת פיתוח גוף והתקדמות בחדר כושר?לפי מה שידוע לי, בדיקת דם למינרלים מלבד ברזל לא שייך או לא אמין. בגלל שרוב המינרלים מנהלים תפקידים בתאים ולא בדם. רק אחוז אחד מסידן לדוגמה נמצא בדם.
הדרך לדעת זה לפי סימפטומים, וזה מה שמיודענו עושה.
כורכומין הוא אנטי דלקתי, הייתי ממליץ עליו אם היו לך כאבים במפרקים או בגידים, פחות לשרירים תפוסים. אבל הוא מלא בהפתעות, אז תנסה אותו ותעדכן.
המגנזיום הוא בהחלט תוסף מעולה לשרירים תפוסים, מאוד נפוץ מחסור ממנו אצל ספורטאים, והוא מומלץ סתם ככה על ידי מאמנים דגולים.
ממליץ לך לקחת תוסף שמכיל גם מגנזיום וגם סידן.
בנוסף תאכל יותר ירקות ו/או מולטי וויטמינים ומינרלים. הגורם יכול להיות לא רק חוסר במגנזיום, אלא מכל מינרל אחר (בדרך כלל זה אכן מגנזיום), תדאג למספיק מכל המינרלים בתקווה שזה אכן הגורם.
בירקות יש הרבה יותר מרק וויטמינים ומינרלים. אבל אם אתה לא אוכל אותם, לכל הפחות תיקח מולטי.באמת קשה לי לאכול כל יום ירקות כי אני גם ככה מתאמץ לאכול את כל הקלוריות, כדאי להשתמש במולטי ויטמין? יש לזה השפעה מבחינת פיתוח גוף והתקדמות בחדר כושר?
אני צריך לאכןל 5 ירקות מצבעים שונים כל יום בהתחלה הייתי מצליח עכשיו פעם בבירקות יש הרבה יותר מרק וויטמינים ומינרלים. אבל אם אתה לא אוכל אותם, לכל הפחות תיקח מולטי.
ובהחלט יש לזה השפעה על האימונים שלך, כל מערכת בגוף תלויה בהם.