הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמות קלוריות בפרגית ? (ירך עוף)

gift1234

משתמש מתחיל
133
9
נק' מוניטין:
39
133
9
אני תמיד מודד לפני צלייה
לפי food dictionary המחשבון קלוריות מהטובים בארץ

ב100 גרם ירך עוף לפני בישול יש 118 קלוריות
ב100 גרם חזה עוף לפני בישול יש 114 קלוריות

נשמע לי מופרך מידי שההבדל כזה קטן , בהתחשב בעובדה שהירך יותר שומני וטעים ..

אז איך אני יודע עכשיו כמה קלוריות יש בעוף , או בפרגית ?

הערכים באינטרנט כ''כ משתנים שאתה לא תמצא תשובה אחת מדויקת בכל מקום רשום משהו אחר. גם אם מישהו ירשום לך כאן את הערכים שהוא מצא אני יכול למצוא מקור אחר עם ערכים שונים (קלוריות שומן וחלבון) מי צודק? אין לי שמץ. אני מחשב את זה 180 קלוריות ו25 גרם חלבון (אחרי כמובן) בכללי למדוד אחרי יותר מדויק אז עדיף להסתכל על ערכים אחרי בישול. תאמץ לך ערכים ''בין לבין'' מה שאתה מוצא וזהו זה, לא תמצא משהו מדויק.

• פותח/ת השרשור
הערכים באינטרנט כ''כ משתנים שאתה לא תמצא תשובה אחת מדויקת בכל מקום רשום משהו אחר. גם אם מישהו ירשום לך כאן את הערכים שהוא מצא אני יכול למצוא מקור אחר עם ערכים שונים (קלוריות שומן וחלבון) מי צודק? אין לי שמץ. אני מחשב את זה 180 קלוריות ו25 גרם חלבון (אחרי כמובן) בכללי למדוד אחרי יותר מדויק אז עדיף להסתכל על ערכים אחרי בישול. תאמץ לך ערכים ''בין לבין'' מה שאתה מוצא וזהו זה, לא תמצא משהו מדויק.
זה לפי MYFITTNESCAL , רציתי לדעת אם מדובר בלפני או אחרי צלייה.
רציתי לראות אם יש מישהו בפורום שאוכל פרגית בתפריט ויודע כבר איך להסתכל על זה.
באופן כללי שאני אוכל בשבת עוף אני מחשיב את זה בתור "יחידה ממוצעת ללא עור" ופחות או יותר מעריך שיש סטייה קטנה .

ואגב , למדוד לפני הכי מדויק , בצלייה הנוזלים יוצאים ולך תדע כמה הוא מבושל וול דאן ולך תדע אם מה שאתה שוקל אחרי זה 10 אחוז פרגית חיה ו90 אחוז צלויה

למדוד לפני יביא לך את הערכים המדויקים

זה לפי MYFITTNESCAL , רציתי לדעת אם מדובר בלפני או אחרי צלייה.
רציתי לראות אם יש מישהו בפורום שאוכל פרגית בתפריט ויודע כבר איך להסתכל על זה.
באופן כללי שאני אוכל בשבת עוף אני מחשיב את זה בתור "יחידה ממוצעת ללא עור" ופחות או יותר מעריך שיש סטייה קטנה .

ואגב , למדוד לפני הכי מדויק , בצלייה הנוזלים יוצאים ולך תדע כמה הוא מבושל וול דאן ולך תדע אם מה שאתה שוקל אחרי זה 10 אחוז פרגית חיה ו90 אחוז צלויה

למדוד לפני יביא לך את הערכים המדויקים

1) אני אוכל פרגית באופן קבוע יחסית ומחשב 180 אחרי ו25 גרם חלבון.

2) לא יודע אם אתם מסתלבטים עדיין עם הטרול הזה, אבל כמה שיותר נוזלים יצאו ככה זה יותר מדויק. זה שלא יוצא הכל אומר שזה פשוט פחות מדויק ואם לא יוצא כלום זה הכי לא מדויק. אין כמות קבועה של מים מראש.

3) היו על זה כבר דיונים, כולם הגיעו למסקנה שאחרי יותר מדויק. וזה גם היה ממש מוזר להתווכח על זה בכלל.

• פותח/ת השרשור
1) אני אוכל פרגית באופן קבוע יחסית ומחשב 180 אחרי ו25 גרם חלבון.

2) לא יודע אם אתם מסתלבטים עדיין עם הטרול הזה, אבל כמה שיותר נוזלים יצאו ככה זה יותר מדויק. זה שלא יוצא הכל אומר שזה פשוט פחות מדויק ואם לא יוצא כלום זה הכי לא מדויק. אין כמות קבועה של מים מראש.

3) היו על זה כבר דיונים, כולם הגיעו למסקנה שאחרי יותר מדויק. וזה גם היה ממש מוזר להתווכח על זה בכלל.
ייעוץ - מדידת חזה עוף

נחכה לתגובה שלו..
גם דניאל היה מנהל אם אני לא טועה (הבחור מהדיון לעיל)

תהיה בריא אתה ושאר האנשים, מה קשה להבין? מה קשה לחשוב? בחייאת אנשים. אם יוצאים נוזלים מהעוף יש יותר אחוז חזה עוף בבשר וככה אתה שוקל יותר בשר טהור. מה יעזור לך למדוד נוזלים? זה שתשאיר את הנוזלים בשלמותם יהיה יותר מדויק מאשר להוציא חלק? אתה ממש לא צריך את התגובה שלו, חשבתי אולי הניק הכחול יקנה אותך זה הכל, אבל נסה לחשוב בעצמך.

עריכה : למרות שרשמתי ואולי פספסת, אחוז הנוזלים לא תמיד זהה.

• פותח/ת השרשור
תהיה בריא אתה ושאר האנשים, מה קשה להבין? מה קשה לחשוב? בחייאת אנשים. אם יוצאים נוזלים מהעוף יש יותר אחוז חזה עוף בבשר וככה אתה שוקל יותר בשר טהור. מה יעזור לך למדוד נוזלים? זה שתשאיר את הנוזלים בשלמותם יהיה יותר מדויק מאשר להוציא חלק? אתה ממש לא צריך את התגובה שלו, חשבתי אולי הניק הכחול יקנה אותך זה הכל, אבל נסה לחשוב בעצמך.
לפני שראיתי את הדיון שהבאתי לך למעלה הייתי בטוח בדיוק כמוך

בכל מקרה, זה לא העניין , עומדת מולי פרגית עסיסת ואני לא יודע איך לחשב אותה..
אז אתה אומר לזרוק אותה על הגריל ולחשב ל180 קלוריות למאה גרם ?
גם אם נשאר קצת חי בפנים , זה יהיה בסדר?

לפני שראיתי את הדיון שהבאתי לך למעלה הייתי בטוח בדיוק כמוך

בכל מקרה, זה לא העניין , עומדת מולי פרגית עסיסת ואני לא יודע איך לחשב אותה..
אז אתה אומר לזרוק אותה על הגריל ולחשב ל180 קלוריות למאה גרם ?
גם אם נשאר קצת חי בפנים , זה יהיה בסדר?

הדיון הזה הופרך.
נענה - בנוגע לחזה עוף שרוף

וכן תחשב 180 אחרי בישול ל100 גרם וגם זה לא יהיה מדויק, זו השערה. וכן..אל תנסה לדקדק בול ''חי או לא חי'' כי אתה לא תצליח באמת לדייק בול. אתה יכול לשער ולראות איך זה עובד לך לאורך זמן עם התפריט.

• פותח/ת השרשור
הדיון הזה הופרך.
נענה - בנוגע לחזה עוף שרוף

וכן תחשב 180 אחרי בישול ל100 גרם וגם זה לא יהיה מדויק, זו השערה. וכן..אל תנסה לדקדק בול ''חי או לא חי'' כי אתה לא תצליח באמת לדייק בול. אתה יכול לשער ולראות איך זה עובד לך לאורך זמן עם התפריט.
אני לא אוכל עם תפריט קבוע זו הבעיה ..
בכ"מ אני פעם ב אוכל פרגית .. ואני גם אחרי אירובי , מקסימום אני אתחשב בכך שיש סטייה ולא אוסיף יותר מידי קלוריות למרות האירובי..

אני לא אוכל עם תפריט קבוע זו הבעיה ..
בכ"מ אני פעם ב אוכל פרגית .. ואני גם אחרי אירובי , מקסימום אני אתחשב בכך שיש סטייה ולא אוסיף יותר מידי קלוריות למרות האירובי..

אז בכלל אין לך מה לדקדק, תחשב 180 אחרי בישול וזהו.

עקרונית יהיה יותר מדוייק למדוד לפני בישול, כי אתה לא יודע כמה נוזלים איבדת בבישול, אז אתה לא יודע מה האחוז הנקי שנשאר, למרות שהאחוז לפני בישול הוא די קבוע.
אבל בישראל יש את המנהג של הזרקת מים לבשר, ככה שאתה בפועל לא יודע מה אחוז המים ההתחלתי, ובגלל שלרוב אתה תבשל לאותה מידת בישול, אז יהיה נכון יותר בפועל למדוד אחרי בישול ולא לפני

• פותח/ת השרשור
עקרונית יהיה יותר מדוייק למדוד לפני בישול, כי אתה לא יודע כמה נוזלים איבדת בבישול, אז אתה לא יודע מה האחוז הנקי שנשאר, למרות שהאחוז לפני בישול הוא די קבוע.
אבל בישראל יש את המנהג של הזרקת מים לבשר, ככה שאתה בפועל לא יודע מה אחוז המים ההתחלתי, ובגלל שלרוב אתה תבשל לאותה מידת בישול, אז יהיה נכון יותר בפועל למדוד אחרי בישול ולא לפני
תודה רבה , דבר נוסף לגבי ערכים של פרגית , האם ידוע לך ערכים מדויקים של פרגית חיה (טרייה ) לפני צלייה ?

שאלה אחרונה , לגבי קבב או המבורגר , לא משנה אם זה לפני או אחרי שקילה ? (מומלץ בכלל בחיטוב ? נכנס בערכים מצויין)

תודה רבה , דבר נוסף לגבי ערכים של פרגית , האם ידוע לך ערכים מדויקים של פרגית חיה (טרייה ) לפני צלייה ?
אין לי שמץ של מושג

שאלה אחרונה , לגבי קבב או המבורגר , לא משנה אם זה לפני או אחרי שקילה ? (מומלץ בכלל בחיטוב ? נכנס בערכים מצויין)
אז זה בסדר גמור. במקרה הזה באמת שאני לא יודע לומר, אבל לדעתי גם אחרי בישול

אחי כשמנהל עונה זה בדוק נכון מה קרה לך

עחי כשמנהל עונה זה קדוש מה קרה לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית