הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נכנס מחר למסה פעם ראשונה בערך, רוצה להתעדכן

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
טוב אחרי שעשיתי לופ אינסופי של חיטוב מחר כל סוף נכנס למסה, הוצאתי לעצמי את המחשבות ש"אשמין" ואחזור למה שהייתי פעם וזה..
רציתי להתעדכן כמה שיותר אם יש דברים שחשוב לשמור עליהם במסה בין אם זה באימונים או בין אם זה בתזונה
האם יש דברים שהייתם ממלייצים יותר לאכול במסה נגיד כמו שיבולת שועל שהבנתי שזה לא רע במסה וכולי.. אם כן אשמח אם לא לא נורא הכל טוב.

קודם כל אם חיית לופ אינסופי של חיטוב , האם דאגת לעשות נייטרלי לפני המעבר למאסה?
וויתור על נייטרלי יכול להוות לך תחילת מאסה מאוד בעייתית ולא נעימה(וכך גם את המשכה) - ממליץ לך שאם זה המצב, תדחה את התפריט המאסה ב10 ימים ותעשה נייטרלי. (אני יודע שזה מתסכל אבל תאמין לי שזה שווה את זה)

גם אני בקרוב אתחיל תהליך של מסה בפעם הראשונה אחרי שהורדתי 20 קילוגרם בחצי שנה האחרונה וכן גם לי יש את החששות האלו של להשמין אבל אם עושים את זה כמו שצריך, אוכלים ומתאמנים נכון אין סיבה שנטעה.
קראתי בפורטל על התהליך ולמדתי המון, ממליץ לך לחפש כאן נושאים שקשורים במסה ו/או לקרוא בפורטל על המדריך למסה אם לא קראת.
וכן ההמלצה הגורפת היא להתחיל מניטרלי ל10 + - ימים ורק אז להעלות עוד קצת קלוריות בשביל מסה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל אם חיית לופ אינסופי של חיטוב , האם דאגת לעשות נייטרלי לפני המעבר למאסה?
וויתור על נייטרלי יכול להוות לך תחילת מאסה מאוד בעייתית ולא נעימה(וכך גם את המשכה) - ממליץ לך שאם זה המצב, תדחה את התפריט המאסה ב10 ימים ותעשה נייטרלי. (אני יודע שזה מתסכל אבל תאמין לי שזה שווה את זה)
ברור עשיתי במשך שבוע. הייתי על 2000.
גם אני בקרוב אתחיל תהליך של מסה בפעם הראשונה אחרי שהורדתי 20 קילוגרם בחצי שנה האחרונה וכן גם לי יש את החששות האלו של להשמין אבל אם עושים את זה כמו שצריך, אוכלים ומתאמנים נכון אין סיבה שנטעה.
קראתי בפורטל על התהליך ולמדתי המון, ממליץ לך לחפש כאן נושאים שקשורים במסה ו/או לקרוא בפורטל על המדריך למסה אם לא קראת.
וכן ההמלצה הגורפת היא להתחיל מניטרלי ל10 + - ימים ורק אז להעלות עוד קצת קלוריות בשביל מסה.
עשיתי במשך שבוע, כן קראתי פה המון ושאלתי פה אינספור פעמים... הורדתי בערל 54 קילו אני איתך באותה הסירה... אני מקווה שהכל יהיה בסדר רואים לי כבר את הצלעות וזה לא נעים לי... פעם התחהבתי מזה היום קצת פחות. אפיתו חושב שזה נראה רע. אני בינתיים ב2300, אחרי שהייצי שבוע ב2000 ולפני כן הייתי ב1700 1800.

אתה יכול לאכול הכל במידה וזה נכנס לך בערכים. תשתדל להנות במסה ולא לאכול כל היום חזה עוף מבושל עם אורז. תעשה הכל בחוכמה ויהיה בסדר.

סך הכל אותו אוכל כמיות שונות , תמשיך עם האוכל האיכותי תעשה אימונים טובים תדאג להיות בפלוס קלורי של 300-500 תקפיד על שינה והכל יהיה בסדר אם תעשה הכל כמו שצריך אתה תראה שהגוף יראה טוב יותר והעלייה בשומן תהיה קטנה .. מידי פעם אתה יכול להוסיף אירובי קצת זה אחלה , שיהיה לך בהצלחה גבר !!

ברור עשיתי במשך שבוע. הייתי על 2000.

עשיתי במשך שבוע, כן קראתי פה המון ושאלתי פה אינספור פעמים... הורדתי בערל 54 קילו אני איתך באותה הסירה... אני מקווה שהכל יהיה בסדר רואים לי כבר את הצלעות וזה לא נעים לי... פעם התחהבתי מזה היום קצת פחות. אפיתו חושב שזה נראה רע. אני בינתיים ב2300, אחרי שהייצי שבוע ב2000 ולפני כן הייתי ב1700 1800.

קח את הכל באיזי והכל יסתדר.
תאכל טוב, תגדל ותהנה מהתהליך זה הכי חשוב יותר מכל דבר אחר.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לאכול הכל במידה וזה נכנס לך בערכים. תשתדל להנות במסה ולא לאכול כל היום חזה עוף מבושל עם אורז. תעשה הכל בחוכמה ויהיה בסדר.
זה ליטרלי מה שאני עושה חחחח אני מרגיש מותקף כלכך... למה זה רע? אני אנסה דברים אחרים, תודה - אני פשוט מנסה גם כמה שיותר להגיע לערכים וכולי... אז בדרך כלל דבוק בחזה עוף עם האורז
קח את הכל באיזי והכל יסתדר.
תאכל טוב, תגדל ותהנה מהתהליך זה הכי חשוב יותר מכל דבר אחר.
תודה רבה, אשתדל כמה שיותר ליהנות בלי לחיות באשמה שאכלתי כרגע חתיכת שוקולד או 50 גרם אורז יותר.
סך הכל אותו אוכל כמיות שונות , תמשיך עם האוכל האיכותי תעשה אימונים טובים תדאג להיות בפלוס קלורי של 300-500 תקפיד על שינה והכל יהיה בסדר אם תעשה הכל כמו שצריך אתה תראה שהגוף יראה טוב יותר והעלייה בשומן תהיה קטנה .. מידי פעם אתה יכול להוסיף אירובי קצת זה אחלה , שיהיה לך בהצלחה גבר !!
חחח איזה גבר על, תודה רבה. מקווה מאוד שאסיים את זה עם ידיים גדולות ושהבטן תהיה במצב מעוצב יותר.

לא בקטע רע,ואני לגמרי מבינה מאיפה זה נובע אבל בחייאת ראבק תתחיל כבר את המסה.אתה כבר שבע שנים מדבר על להתחיל מסה להתחיל מסה. מה כבר יקרה אם תעלה בקלוריות למשך שבוע ותראה מה קורה? כיאילו יש בך פחד שתקבל ריבאונד של שומן ובום תעלה 40 קילו, תהיה מפוקס על עצמך ויהיה בסדר. אתה יודע מה צריך לעשות לעשות יותר מכל אחד אחר

לא בקטע רע,ואני לגמרי מבינה מאיפה זה נובע אבל בחייאת ראבק תתחיל כבר את המסה.אתה כבר שבע שנים מדבר על להתחיל מסה להתחיל מסה. מה כבר יקרה אם תעלה בקלוריות למשך שבוע ותראה מה קורה? כיאילו יש בך פחד שתקבל ריבאונד של שומן ובום תעלה 40 קילו, תהיה מפוקס על עצמך ויהיה בסדר. אתה יודע מה צריך לעשות לעשות יותר מכל אחד אחר

לא יודעת מה איתך, אבל זה מפחיד.
הנה, אני כבר שבוע שהעליתי 200 קלוריות . מ100 ל1200. (ואפילו לא הקפדתי על זה כל הימים, והיו פעמים שאכלתי פחו.,)
ואחרי עוד יום אחד שממש 'התפרעתי' ואכלתי 1500
ועליתי חצי קילו בשבוע הזה....
וזה לא שאני ענקית שחצי קילו זה קצת ביחס אליי...

לא יודעת מה איתך, אבל זה מפחיד.
הנה, אני כבר שבוע שהעליתי 200 קלוריות . מ100 ל1200. (ואפילו לא הקפדתי על זה כל הימים, והיו פעמים שאכלתי פחו.,)
ואחרי עוד יום אחד שממש 'התפרעתי' ואכלתי 1500
ועליתי חצי קילו בשבוע הזה....
וזה לא שאני ענקית שחצי קילו זה קצת ביחס אליי...
ברור שזה מפחיד.גם אני הייתי שם. אבל זה יקדם אותך לאינשהו? זה לא כיף לעמוד במקום. והבן אדם יודע שזה מה שהוא צריך לעשות.שזה יוביל אותו למקום טוב יותר,יקדם אותו לעבר המטרות שלו.הגוף שלו יראה טוב יותר.הוא ירגיש טוב יותר... אין בן אדם בפורום הזה שאמר לו אחרת.ושוב פעם אמרתי.לא בקטע רע וגם לא מפריע לי שהוא רושם את זה.אבל אולי הוא צריך סטירה מאיזו מרוקאית שתעורר אותו.לא יקרה כלום אם יעלה קלוריות למשך שבוע/שבועיים ויראה מה הולך. לא עולים מהר בשומן כמו שלא יורדים ככ מהר.
ועזבי שאת לא יכולה לקבוע שעלית חצי קילו גם כי נשקלת אחרי יום שאכלת המון פחמימות וחוץ מזה יצאת מניטרלי.חייבת להיות עליה מינימלית של נוזלים בתור התחלה. זה כולה שבוע ראשון שלך. את לא תעלי מ1200 קלוריות במשקל.דיברנו על זה

• פותח/ת השרשור
מחמיאה לי 😍 וכן, תודה רבה לך! התחלתי כבר היום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית