הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון כוח נותן גוף?

קאי גרין

מושעה
122
22
נק' מוניטין:
0
122
22
לכל המאותגרים שכלית שהיה לי וויכוח איתם כמה כוח יעיל למטרות פיתוח מסת שריר
למזלנו אין יותר מה להתווכח תכירו את Terry Hollands הבחור אחד האנשים היותר חזקים בעולם למזלנו הוא עבר לבידלינג וסופרייז סופרייז הוא לא לקח מקום ראשון ואפילו לא קרוב
כמו כל הסטרונגמים (וליפטרים בכללי) הוא שקל קרוב ל200 בזמן שהוא התחרה בזה היום לפי מה שהבנתי הוא שוקל 150 אומנם הרבה אבל אם נשווה אותו לביג ראמי ששוקל 140 הבחור שלנו טרי גבוה ממנו ב20 סמ
upload_2019-8-5_3-32-31.png
upload_2019-8-5_3-38-7.png
upload_2019-8-5_3-45-14.png

בלי קשר:
נזכרתי בוויכוח של @kotzer ו @elchonon על הדקסה שעשו לריי וויליאמס שבגדול אלחנן טען שזה חרטא ואני עכישו נוטה להסכים איתו שרואים מה קורה לסטרונגמן שמוריד את השומן
upload_2019-8-5_3-48-10.png

@עזוב.. בעיקר אלייך זה מכוון
למרות שלא חסר עוד אנשים פה שהם מאותגרים

נכון אבל השאלה היא האם יש את אותו הבדל בטבעיים.
אני משער שבגלל שמוגבלים יותר בתור טבעי, יש לחוזק חשיבות גדולה יותר כדי להשיג יותר תוצאות..

• פותח/ת השרשור
נכון אבל השאלה היא האם יש את אותו הבדל בטבעיים.
אני משער שבגלל שמוגבלים יותר בתור טבעי, יש לחוזק חשיבות גדולה יותר כדי להשיג יותר תוצאות..
מה זה משנה איפה הגבול נמצא? יהיה אותו הבדל גם אצל טבעיים לא חסר גדולים וחלשים וקטנים וחזקים

מה זה משנה איפה הגבול נמצא? יהיה אותו הבדל גם אצל טבעיים לא חסר גדולים וחלשים וקטנים וחזקים

טבעיים שהם גדולים וחלשים? את זה לא יצא לי לראות את האמת.
יש הבדל כנראה, כי שאתה על חומרים אתה יכול להרביץ נפח ולהתאושש, ושאתה מוגבל בנפח שאתה יכול בתור טבעי
אז צריך להיות יותר יצירתי בשביל להתקדם בשריר אני משער

• פותח/ת השרשור
טבעיים שהם גדולים וחלשים? את זה לא יצא לי לראות את האמת.
יש הבדל כנראה, כי שאתה על חומרים אתה יכול להרביץ נפח ולהתאושש, ושאתה מוגבל בנפח שאתה יכול בתור טבעי
אז צריך להיות יותר יצירתי בשביל להתקדם בשריר אני משער

לא חסר אנשים שאחד יותר חזק והשני יותר גדול

הרבה יותר קל לעשות 5 סטים של 80 קילו על 12 חזרות מאשר 4 סטים של 100 קילו על 8 חזרות אתה לא מוגבל בנפח

לא חסר אנשים שאחד יותר חזק והשני יותר גדול

הרבה יותר קל לעשות 5 סטים של 80 קילו על 12 חזרות מאשר 4 סטים של 100 קילו על 8 חזרות אתה לא מוגבל בנפח

דיברתי על טבעי גדול וחלש והבאת סרטון על טבעי קטן וחזק?

ומה הקשר הדוגמא שהבאת למוגבלות בנפח. אם בתור טבעי יש גבול להתאוששות שלך אז יש גבול גם לנפח שאתה יכול לעשות שיועיל לך

• פותח/ת השרשור
ומה הקשר הדוגמא שהבאת למוגבלות בנפח. אם בתור טבעי יש גבול להתאוששות שלך אז יש גבול גם לנפח שאתה יכול לעשות שיועיל לך
באתי להראות שלא צריך להרים כבד כדי להגיע לנפח מסויים
דיברתי על טבעי גדול וחלש והבאת סרטון על טבעי קטן וחזק?
לפי ההיגיון שכוח == גודל הבחור אמור להיות ענק

באתי להראות שלא צריך להרים כבד כדי להגיע לנפח מסויים

לפי ההיגיון שכוח == גודל הבחור אמור להיות ענק

אני דיברתי על נפח בהקשר לנזק לשריר וההתאוששות ממנו לגדילה

כח לא שווה גודל איפה רשמתי את זה שאתה עונה לי את זה?

• פותח/ת השרשור
אני דיברתי על נפח בהקשר לנזק לשריר וההתאוששות ממנו לגדילה

כח לא שווה גודל איפה רשמתי את זה שאתה עונה לי את זה?
זה מטרת הדיון הזה לא אתה אבל יש פה הרבה מאותגרים

בכל מקרה לסיכום התמונה מראה שלמטרות בילדינג צריך לעשות תוכניות בילדינג ולא כוח כמו שכמה פה היו רוצים לחשוב

אני חושב שקשה לטעון שאימוני כוח לא נותנים הרבה שריר.
כן אפשר לגדול הרבה בלי להיות חזק במיוחד, וכן אפשר להיות חזק מאוד בלי לגדול במיוחד. האם חובה להיות גדול כדי להיות חזק או ההפך, ללא ספק לא.
לגבי טרי הולנדס, מדובר על מישהו שמעולם לא התמקד באימוני נפח רציניים, ולא עבר הרבה מעגלים של מסה וחיטוב, אלא רק חיטוב אחד גדול, שללא ספק השפיע על העניין.
גם מי אמר שהוא דוגמא מושלמת? תסתכל למשל על אדי הול שמתחטב לאחרונה. הוא רחוק מלהיות ברמה של מר אולימפיה, זה גם לא למה הוא חותר, אבל עדיין יש לו מסת שריר עצומה, הוא נראה כמו מקרר עם ריבועים.
לגבי ריי וויליאמס, אתה יכול להתווכח כמה שאתה רוצה, המחקר הוא מה שיש. מדדו לו 140 קילו של מסה רזה והוא גבוה רק בבערך 5 ס"מ מביג רמי.

זה בהחלט משנה כי זה מעלה את הקיטוב. אם קודם הייתה חפיפה בינונית עד גדולה בין מסה לכוח, על סטרואידים החפיפה נהיית קטנה יותר

• פותח/ת השרשור
ן אפשר לגדול הרבה בלי להיות חזק במיוחד, וכן אפשר להיות חזק מאוד בלי לגדול במיוחד. האם חובה להיות גדול כדי להיות חזק או ההפך, ללא ספק לא.

גם מי אמר שהוא דוגמא מושלמת? תסתכל למשל על אדי הול שמתחטב לאחרונה. הוא רחוק מלהיות ברמה של מר אולימפיה, זה גם לא למה הוא חותר
אתה רק מחזק את מה שאני אומר
אבל עדיין יש לו מסת שריר עצומה
ברו שיש מסת שריר וגדולה אבל מפה ללהיות בודיבילדר
זה בהחלט משנה כי זה מעלה את הקיטוב. אם קודם הייתה חפיפה בינונית עד גדולה בין מסה לכוח, על סטרואידים החפיפה נהיית קטנה יותר
אני חושב שקשה לטעון שאימוני כוח לא נותנים הרבה שריר.
אם היה חפיפה גדולה לא היינו רואים קטנים וחזקים או להפך

אתה רק מחזק את מה שאני אומר
אף אחד לא טען שאתה חייב את האחד בשביל השני, פשוט שאלה דברים שהולכים טוב ביחד

ברו שיש מסת שריר וגדולה אבל מפה ללהיות בודיבילדר
בשביל להיות באדיבילדר מעולה אתה צריך לעבוד כמו באדיבילדר, כזה פשוט. כוח יעזור לך, אבל רק בצורה קטנה, וחתירה ליותר כוח עלולה להזיק לך. להתחלה זה יעזור לך מאוד, אבל בשביל להיות ברמת תחרות זה לא מספיק.
צריך גם להבדיל חד משמעית בין באדיבילדינג הספורט למישהו שסתם רוצה לפתח גוף, כמו כמעט כל מי שנמצא פה. להתחלה כוח יעזור מאוד והחפיפה בין כוח למסת שריר היא כמעט מוחלטת. רק בהמשך, כשאתה רוצה לעלות על במה ולנצח, אז יהיה הבדל

אם היה חפיפה גדולה לא היינו רואים קטנים וחזקים או להפך
ברוב המוחלט של המקרים זה נכון, לפחות אצל הטבעיים לחלוטין. רוב המפלצות של החזקים או הגדולים שהם רק חזקים או רק גדולים הם לא טבעיים

למזלנו אין יותר מה להתווכח תכירו את Terry Hollands הבחור אחד האנשים היותר חזקים בעולם למזלנו הוא עבר לבידלינג וסופרייז סופרייז הוא לא לקח מקום ראשון ואפילו לא קרוב
כמו כל הסטרונגמים (וליפטרים בכללי) הוא שקל קרוב ל200 בזמן שהוא התחרה בזה היום לפי מה שהבנתי הוא שוקל 150 אומנם הרבה אבל אם נשווה אותו לביג ראמי ששוקל 140 הבחור שלנו טרי גבוה ממנו ב20 סמ
צפה בקובץ המצורף 49692צפה בקובץ המצורף 49693צפה בקובץ המצורף 49695

בלי קשר:
נזכרתי בוויכוח של @kotzer ו @elchonon על הדקסה שעשו לריי וויליאמס שבגדול אלחנן טען שזה חרטא ואני עכישו נוטה להסכים איתו שרואים מה קורה לסטרונגמן שמוריד את השומן
צפה בקובץ המצורף 49696

צפה בקובץ המצורף 49692צפה בקובץ המצורף 49693צפה בקובץ המצורף 49695

בלי קשר:
צפה בקובץ המצורף 49696
מעביר על מידותיי:
מחילה מכבודך אבל מה בדיוק הראית לי? Strongman שהתחטב? הבחור ששלחת ממש לא נראה כמו בחור חטוב. רוצה דוגמה לstrongman שהתחטב? קח את אדי האל. ירד מ186 ל164 ונראה כמו שור מטורף, אף על שעדיין היה באחוז שומן גבוה. אם היה מחטב עוד יכל היה לעלות להתחרות על במה. מה לגבי לוליק? היה ליפטר עם אחוז שומן גבוה, התחטב, ועבר לבילדינג, ומחזיק בשייפ שלא היה מבייש אף בילדר מתחרה. זכותך לחשוב מה שבא לך על ריי, אם הוא 24% או 35%. הדעה שלך בעניין לא שווה הרבה כי אתה מסתמך על טענה של היגיון, שגם היא לא הגיונית. איפה אתה רואה בדיוק שהstrongman חטוב? על פי התמונה נראה שהוא מחזיק עליו הרבה שומן. יש ליפטרים מתחרים שמנים שלא נראים כאילו הם מתאמנים, זה כמו שתשלח לי סרטונים שלהם ותגיד לי "ראייה - כוח לא קשור למסת שריר כי הם לא נראים מתאמנים".הstrongman לא נראה מרשים במיוחד עקב כמות השומן הרבה שהוא מחזיק עליו. מצא לי strongman שהתחטבו ממשקל 160+ לאחוז שומן נמוך, והם בחורים קטנים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
Strongman שהתחטב?
כן
הבחור ששלחת ממש לא נראה כמו בחור חטוב.
upload_2019-8-5_20-36-21.png
זה לא חטוב? אתה אוטיסט?(למנהלים אני שואל שאלה לא מקלל (אוטיסט זה לא קללה ואם אתם נותנים לי באן על זה אתם חשוכים))
קח את אדי האל. ירד מ186 ל164 ונראה כמו שור מטורף, אף על שעדיין היה באחוז שומן גבוה.
אתה בעצמך אומר שהוא אחוז שומן גבוה אז מה אתה מנסה להוכיח?
אם היה מחטב עוד יכל היה לעלות להתחרות על במה.
והיה נראה מביך על במה שלצידו פיל היט ביג רמי וכו...
מה לגבי לוליק?
מי?
איפה אתה רואה בדיוק שהstrongman חטוב? על פי התמונה נראה שהוא מחזיק עליו הרבה שומן.
upload_2019-8-5_20-37-27.png

הרבה שומן?
מצא לי strongman שהתחטבו ממשקל 160+ לאחוז שומן נמוך, והם בחורים קטנים.
מצאתי
upload_2019-8-5_20-38-31.png

ברור שהם לא בחורים קטנים אבל רחוקים שנות אור מהאולימפיה
אף אחד לא טען שאתה חייב את האחד בשביל השני, פשוט שאלה דברים שהולכים טוב ביחד
הם הולכים בסדר ביחד לא חייבים אותם אם אני לא טועה היה אפילו סרטון שכמה מנהלים העלו פה על זה שאין שום בעיה לבילדר לעבוד עם משקלים מאוד נמוכים לטווח חזרות מאוד גבוה בסרטון השתתף מייק
בשביל להיות באדיבילדר מעולה אתה צריך לעבוד כמו באדיבילדר, כזה פשוט. כוח יעזור לך, אבל רק בצורה קטנה, וחתירה ליותר כוח עלולה להזיק לך.
הדבר היחיד שאנחנו מסכימים ואתה עוד שתי שורות סותר את עצמך
להתחלה זה יעזור לך מאוד, אבל בשביל להיות ברמת תחרות זה לא מספיק.
לא יותר מלעשות כל תוכנית אחרת שתגרה את השרירים באותה מידה
צריך גם להבדיל חד משמעית בין באדיבילדינג הספורט למישהו שסתם רוצה לפתח גוף, כמו כמעט כל מי שנמצא פה. להתחלה כוח יעזור מאוד והחפיפה בין כוח למסת שריר היא כמעט מוחלטת. רק בהמשך, כשאתה רוצה לעלות על במה ולנצח, אז יהיה הבדל
שואל אותך שאלה בתור בן אדם אם משקלים די גבוהים אתה חושב שאתה יכול להתחרות עם בילדרים טבעיים באותה הרמה שלך?
ברוב המוחלט של המקרים זה נכון, לפחות אצל הטבעיים לחלוטין. רוב המפלצות של החזקים או הגדולים שהם רק חזקים או רק גדולים הם לא טבעיים
זה פשוט לא נכון

היה אפילו סרטון שכמה מנהלים העלו פה על זה שאין שום בעיה לבילדר לעבוד עם משקלים מאוד נמוכים לטווח חזרות מאוד גבוה בסרטון השתתף מייק

אין לי שמץ למה זה ציטט את זה בתור רותם. קאי גרין כתב את זה:

אם אני לא טועה היה דיון בין סטס מייק ומישל. מישל וסטס התחילו לדבר על חזרות גבוהות מאוד בסקוואט ותרגילים דומים ומייק דווקא טען אחרת שהמתאמן שלו ''לא יתאושש מנפח שכזה'' וזה עובד רק למוזרקים. הוא ניסה לדחוף את זה אבל הם די התעלמו, זה היה כמעט לפני שנתיים.
לא לתפוס אותי במילה!

ואגב מי שחושב שהstrongman בתמונה לא חטוב, מציע לפנות לפסיכולוג בהקדם האפשרי, תודה.

• פותח/ת השרשור
אין לי שמץ למה זה ציטט את זה בתור רותם. קאי גרין כתב את זה:

אם אני לא טועה היה דיון בין סטס מייק ומישל. מישל וסטס התחילו לדבר על חזרות גבוהות מאוד בסקוואט ותרגילים דומים ומייק דווקא טען אחרת שהמתאמן שלו ''לא יתאושש מנפח שכזה'' וזה עובד רק למוזרקים. הוא ניסה לדחוף את זה אבל הם די התעלמו, זה היה כמעט לפני שנתיים.
לא לתפוס אותי במילה!

ואגב מי שחושב שהstrongman בתמונה לא חטוב, מציע לפנות לפסיכולוג בהקדם האפשרי, תודה.
מה שאתה כותב לא נכון אם אני לא טועה מייק דיבר בפאן היותר הנפשי/פסיכולוגי של לעשות 20-30 חזרות סקוואט הוא כן הסכים איתם שאם למתאמן אין בעיה לעשות את זה אז זה יעבוד כמו לעשות 8 חזרות במשקל כבד

מה שאתה כותב לא נכון אם אני לא טועה מייק דיבר בפאן היותר הנפשי/פסיכולוגי של לעשות 20-30 חזרות סקוואט הוא כן הסכים איתם שאם למתאמן אין בעיה לעשות את זה אז זה יעבוד כמו לעשות 8 חזרות במשקל כבד

זכור לי שהוא אמר משהו על התאוששות ושהבן אדם לא יצליח ללכת אחרי זה במשך שבועיים (הגזמה)

• פותח/ת השרשור
זכור לי שהוא אמר משהו על התאוששות ושהבן אדם לא יצליח ללכת אחרי זה במשך שבועיים (הגזמה)
הוא אמר שזה קשה לרוב האנשים לעשות 20-30 סטים אני חושב שאתה מתבלבל
בכל מקרה אתה מסכים איתי אז מה זה משנה תכתוב לעזוב שהוא אהבל וסגור סיפור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית