עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עזוב רגע פיתוח סבילות וזה, זה פוגע במשהו מבחינת בריאות והגוף?דווקא קפאין במינון הגיוני הוא יחסית טוב לבריאות, פחות טוב אם יש לך חרדה, לחץ דם גבוה, או מחלות לב.
הקטע עם הקולטנים במוח הוא שככה הוא שומר עליך ער, מעכב קולטני אדנוסין אז אתה לא קולט שאתה מתעייף.
לגבי הכמויות, אפשר לפתח סבילות לקפאין, ולכן תצטרך תמיד כמויות גדולות יותר. אפשר לאפס את זה בעזרת תקופה קצרה של שבוע-שלושה ללא קפאין.
לא אמור לפגוע, במיוחד לא בכמויות כאלה. היית אומר 3-4 כוסות בבת אחת הייתי כבר חושב אחרתעזוב רגע פיתוח סבילות וזה, זה פוגע במשהו מבחינת בריאות והגוף?
נגיד כוס קפה שחור חזק לפני אימון (4 פעמים בשבוע)
שמעתי משהו על קפאין ושהוא גורם לירידת ברזל, אמיתי?דווקא קפאין במינון הגיוני הוא יחסית טוב לבריאות, פחות טוב אם יש לך חרדה, לחץ דם גבוה, או מחלות לב.
הקטע עם הקולטנים במוח הוא שככה הוא שומר עליך ער, מעכב קולטני אדנוסין אז אתה לא קולט שאתה מתעייף.
לגבי הכמויות, אפשר לפתח סבילות לקפאין, ולכן תצטרך תמיד כמויות גדולות יותר. אפשר לאפס את זה בעזרת תקופה קצרה של שבוע-שלושה ללא קפאין.
בקשר להסתגלות, עד כמה מהר היא קוראת? אם נגיד אני שותה קפה שחור פעם ביום, תוך כמה זמן זה אמור להפסיק להשפיע עלי? (לא רגיל לצרוך קפאין בכלל)דווקא קפאין במינון הגיוני הוא יחסית טוב לבריאות, פחות טוב אם יש לך חרדה, לחץ דם גבוה, או מחלות לב.
מה שיעיל לשריפת שומן זה גירעון קלוריזה דווקא יעיל מאוד לשריפת שומן
הוא מעכב ספיגה שלו, זה למה כדאי להפריד בערך שעה בין קפה לאוכל, למרות שזה לא משמעותי מאודשמעתי משהו על קפאין ושהוא גורם לירידת ברזל, אמיתי?
כנראה כמה חודשים, זמן מדויק אין דרך לדעתבקשר להסתגלות, עד כמה מהר היא קוראת? אם נגיד אני שותה קפה שחור פעם ביום, תוך כמה זמן זה אמור להפסיק להשפיע עלי? (לא רגיל לצרוך קפאין בכלל)
גם זה, ראיתי פה המון שכתבו שזה גורם לשריפה יותר יעילה אם זה אירובי או ריצה וכאלהמה שיעיל לשריפת שומן זה גירעון קלורי
אתה יכול לומר שקפה יכול לגרום לך להיות אנרגטי או לתוצאות טובות יותר באימונים ובכללי פעיל יותר. אבל לומר שקפה גורם לשריפת שומן זה דבר מטעה לחלוטין.גם זה, ראיתי פה המון שכתבו שזה גורם לשריפה יותר יעילה אם זה אירובי או ריצה וכאלה
בדיוק, אבל הקפה עוזר להיות יותר עירניים ןאנרגטיים ובכך כביכול תורם לשריפת קלוריות 😃מה שיעיל לשריפת שומן זה גירעון קלורי
למה...אי אפשר להיות בעודף קלורי ולשרוף שומן? אני שותה קפה כל בוקר! זה לא שורף שומנים?בדיוק, אבל הקפה עוזר להיות יותר עירניים ןאנרגטיים ובכך כביכול תורם לשריפת קלוריות 😃
אנשים משייכים את זה ישירות לקפאין כי 'קפה טורקי עלית' עשו עבודה טובה בפרסום שלהם חחח
למה...אי אפשר להיות בעודף קלורי ולשרוף שומן? אני שותה קפה כל בוקר! זה לא שורף שומנים?
אתה יכול לומר שקפה יכול לגרום לך להיות אנרגטי או לתוצאות טובות יותר באימונים ובכללי פעיל יותר. אבל לומר שקפה גורם לשריפת שומן זה דבר מטעה לחלוטין.
חוץ מזה שהתגובה שרשמת לי בפרטי מראה כמה ילדותי אתה.
צפה בקובץ המצורף 49793
גם זה, ראיתי פה המון שכתבו שזה גורם לשריפה יותר יעילה אם זה אירובי או ריצה וכאלה
בתור ממריץ הוא מעודד מעט שריפת שומן, אבל לא משהו פרקטי במיוחד ששווה לשים לב אליוגם זה, ראיתי פה המון שכתבו שזה גורם לשריפה יותר יעילה אם זה אירובי או ריצה וכאלה
התלות היא בעיקר נפשית, מעט פיזית, יש לך פשוט סבילות גבוהה, ועדיף לך לרדת מקפאין לשבוע-שבועיים.@kotzer מה בנוגע לתלות אצל אנשים ששותים קפה בכמויות גדולות מגיל צעיר?
אני שותה קפה מגיל 5-6 (לצערי ההורים שלי לא חשבו שזה רעיון גרוע), ולאורך השנים רק העליתי את כמות הצריכה שלי.
לפני 8 שנים הייתי שותה גם 8-9 כוסות ביום (בזמן הצבא נניח).
היום אני שותה בבקרים בין 2-3 כוסות ועוד קצת במהלך היום.
האם אני עושה לעצמי נזק עתידי? עשיתי בדיקות דם לאחרונה והן יצאו די בסדר, חוץ מכולסטרול גבוה.
סוכר אבל לא ממכר בשום צורהאבל הוא ברמה מאוד נמוכה של סיכון. כמו גם סוכר שהיה ברשימה...