הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Mk667 של

אילן חסוי

משתמש פעיל
301
34
נק' מוניטין:
25
301
34
היי אחרי ניסיון עם mk667 של hardcore labs ולא הורגש כללום במשך חודשיים יש מישהו שאני מכיר שיכול לסדר לי חברה בשם bvl מכירים? ממליצים אשמח לחחות דעת

היי אחרי ניסיון עם mk667 של hardcore labs ולא הורגש כללום במשך חודשיים יש מישהו שאני מכיר שיכול לסדר לי חברה בשם bvl מכירים? ממליצים אשמח לחחות דעת
חרא חברה חומרים מזויפים שמגיעים מסין
תקנה אך ורק מחברות בחו"ל,

גם אם הסוחר הוא מקור אמין ממש?
הוא אומר שהוא מתחייב
חחח הוא אומר שהוא מתחייב...יכול להגיד לך מה שהוא רוצה אל תהיה תמים...
לא לנסות bvl, משהו די בינוני מהארץ. ממליץ למשל על proven pepetides
Provenpeptides אמינים אבל הבעיה שאי אפשר לקנות מהם באשראי...יש רק ביטקוין או צ'ק דיגיטלי
Sarms4you הכי טוב לא?
סארמס4יו הבנתי שהם לא אמינים תקרא עליהם ברדיט

אני עכשיו לוקח mk677 של bvl והוא נותן עבודה טובה דוקא, אל תתייחס לדעות של אנשים, אם יש לך מקור עם אחריות תקח גם קפסולות בשקית....גם ככה 90 אחוז מיוצר כאן ולא שזה רע

כל אחד יגיד לך זה אני משתמש בעצמי. הוחכות בשטח של מי? תביא חבר'ה נייטרלים. גם לי מכרו כדורים ואמרו מתחייב, עזוב אותך, לך עם הראש בקיר תחזור תיתן חוות דעת אישית. רק אחרי שזולפים אותך בכיס ובזמן אתה תבין למה ממליצים לך לא להתקרב. נכון יש חברת שמיוצרות בארץ אבל עובדות , גם לר מחייב שהיצור שלהם כאן, פשוט קל יותר להבריח יש בעסק הזה הרבה ממה שנראה לעין.

בקיצור הכי טוב בנושא הנ"ל ללכת על ניסוי וטעייה, ככה תדע על עצמך מה עובד ומה לא
ניסוי וטעייה ? אתה חושב שזה אקמול? .. לא משנה מה נגיד לך כי זה נגיש אתה תקנה. אז
מקסימום קילקול קיבה לא ביג דיל, הקאות וכאלה.. או תתאמן תקרע את עצמך לא יהיו תוצאות.. אבל במידה וכן העיקר השרירים כל השאר לא חשוב 🤫.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית